Batibouw bezoeken? Bereid je voor in 10 stappen!

21/02/2019

De grootste (ver)bouwbeurs opent opnieuw zijn deuren van donderdag 21 februari tot en met zondag 3 maart. Heb jij een (ver)bouwproject in het vooruitzicht en plan je om een dag naar Brussels Expo te trekken?

Op basis van de beste Batibouw-tips van onze lezers werkten wij het ultieme stappenplan voor je uit. Zo ben je tot in de puntjes voorbereid! Dit en veel meer over Batibouw lees je deze week op Livios.

Batibouw bezoeken? Bereid je voor in 10 stappen!

De grootste (ver)bouwbeurs opent opnieuw zijn deuren van donderdag 21 februari tot en met zondag 3 maart. Heb jij een (ver)bouwproject in het vooruitzicht en plan je om een dag naar Brussels Expo te trekken? Op basis van de beste Batibouw-tips van onze lezers werkten wij het ultieme stappenplan voor je uit. Zo ben je tot in de puntjes voorbereid!

Lees meer

Vergeet je gratis bouw- en renovatieboek niet op te pikken!

Plannen voor een nieuwbouw of grote verbouwing? Haal dan het gratis bouw- en renovatieboek Verstandig Bouwen en Renoveren af tijdens Batibouw. Je vindt ons op stand 433 in Paleis 4.

Lees meer

Directeur van Batibouw deelt zijn 6 beste tips met jou

Heb je (ver)bouwplannen? Dan ga je misschien wel naar Batibouw. De grootste (ver)bouwbeurs van het land strijkt dit jaar voor de 60ste keer neer in Brussel. Algemeen directeur Jan Jughmans verzamelde speciaal voor jou zes Batibouw-tips!

Lees meer

Schrijf je hier in voor onze gratis infosessies Betaalbaar (ver)bouwen, een utopie?

De sleutel tot succes van jouw (ver)bouwproject? Een goed zicht op het financiële plaatje. Wij maken je in 45 minuten wegwijs tijdens de gratis infosessie ‘Betaalbaar (ver)bouwen, een utopie?’.

Lees meer

Welke Batibouw-bezoeker ben jij?

Is het je eerste keer? Of heb je al een veelvoud aan Batibouw-bezoeken op de teller staan? Concrete (ver)bouwplannen op zak? Of is je enige plan wat rondwandelen en inspiratie opdoen? Welk type beursbezoeker je ook bent, met deze tips en weetjes serveren we voor elk wat wils.

Lees meer