Ontdek meer dan 100 Batibouw-nieuwtjes!

14/02/2019

Batibouw is het uitgelezen moment om op zoek te gaan naar alle nieuwigheden in de markt. Hier vind je een ruim aantal producten die op Batibouw wedijveren om jouw onverdeelde aandacht.

Kom gerust nog eens kijken binnenkort. Er komen elke dag nieuwigheden bij. Dit en veel meer over Batibouw lees je deze week op Livios.

Het gat in de markt: start-ups in de kijker

Ook dit jaar tekenen heel wat grote spelers in de bouw- en renovatiesector present op Batibouw. Maar voor het eerst krijgen ook startende ondernemingen de kans om hun innovatieve bouwproducten en -concepten voor te stellen aan het grote publiek. Maak kennis met Nestas, Staenis en Knoopwerk!

Lees meer

Ontdek meer dan 100 Batibouw-nieuwtjes!

Batibouw is het uitgelezen moment om op zoek te gaan naar alle nieuwigheden in de markt. Hier vind je een ruim aantal producten die op Batibouw wedijveren om jouw onverdeelde aandacht. Kom gerust nog eens kijken binnenkort. Er komen elke dag nieuwigheden bij. Maak hieronder je keuze uit de verschillende rubrieken:

Lees meer

5 keer virtual reality of 3D op Batibouw

Batibouw dat is niet alleen rondwandelen en kijken, maar écht beleven. Verschillende bedrijven pakken uit met een ware voorstelling in 3D, virtual of augmented reality. Op deze stands ga je aan de slag met interessante 3D-tools of krijg je een virtual reality-bril op je neus: een overzicht.

Lees meer

Doe de Walk of Flame, de Walk of Floors en kuier langs de Light Avenue

Batibouw heeft elk jaar interessante projecten in petto. Een aantal van deze nevenactiviteiten maakt al een aantal jaren deel uit van het decor van de beurs, andere zijn dan weer gloednieuw.

Lees meer

Schrijf je hier in voor onze gratis infosessies Betaalbaar (ver)bouwen, een utopie?

De sleutel tot succes van jouw (ver)bouwproject? Een goed zicht op het financiële plaatje. Wij maken je in 45 minuten wegwijs tijdens de gratis infosessie ‘Betaalbaar (ver)bouwen, een utopie?’.

Lees meer