Feesten zonder ongelukken: tips voor een veilig eindejaar!

20/12/2018

De feestdagen staan weer voor de deur. Voor velen is dit de gezelligste periode van het jaar. Maar er komen ook gevaren bij kijken. Ieder jaar gebeuren er tal van ongevallen in huis.

Ongelukken met fonduestellen, gordijnen die in brand vliegen door een kaars of kerstbomen die vuur vatten. Hoe zorg je ervoor dat alles veilig verloopt? Dit en veel meer over de vooruitblik naar 2019 lees je deze week op Livios.

Normen en wetten: dit verandert er voor jou in 2019

Een nieuw jaar brengt steevast een lading veranderingen met zich mee. Zo wijzigt de rol van de Energiehuizen, krijgt iedere woning een Woningpas en steekt het EPC in een nieuw jasje. Ontdek hier wat er nog allemaal voor jou verandert in 2019.

Lees meer

Wat bracht 2018 en wat heeft 2019 in petto voor (ver)bouwers?

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Welke opvallende veranderingen vonden er in 2018 plaats in de bouwsector en voor welke uitdagingen staan we in 2019? Drie experts beantwoorden deze vragen: gedelegeerd bestuurder van Bouwunie Jean-Pierre Waeytens, voorzitter van Pixii professor Michel De Paepe en directeur-generaal van de Vlaamse Confederatie Bouw Marc Dillen.

Lees meer

Feesten zonder ongelukken: tips voor een veilig eindejaar!

De feestdagen staan weer voor de deur. Voor velen is dit de gezelligste periode van het jaar. Maar er komen ook gevaren bij kijken. Ieder jaar gebeuren er tal van ongevallen in huis. Ongelukken met fonduestellen, gordijnen die in brand vliegen door een kaars of kerstbomen die vuur vatten. Hoe zorg je ervoor dat alles veilig verloopt?

Lees meer

Tools voor een geslaagd (ver)bouwavontuur

De kerstvakantie staat voor de deur. Ben je aan wat ontspanning toe, maar wil je jouw (ver)bouwavontuur niet helemaal links laten liggen? Met deze zes tools start je het nieuwe jaar 100% voorbereid!

Lees meer

De top 10 van 2018!

Het voorbije jaar was weer een jaar boordevol (ver)bouwnieuws, tips, klussen, opiniestukken, debatten, … Heb je iets gemist? Wij geven je een overzicht van de meest gelezen artikels op Livios in 2018.

Lees meer