In 4 stappen naar de ideale ramen

13/09/2018 - partner: Immovlan.be

Op zoek naar nieuwe ramen, deuren of een veranda uit aluminium voor je nieuwbouw- of renovatieproject? Geen probleem! Samen met Reynaers.be gidsen we je door de mogelijkheden.

1. Bekijk jouw persoonlijke inspiratievideo

Hou je van klassiek of eerder van modern? Primeren voor jou design & kleuren, comfort & onderhoud of toch energie & isolatie? Hecht je belang aan ecologie & duurzaamheid of aan veiligheid? Op basis van je eigen bouwstijl en de thema’s die jij belangrijk vindt, wordt jouw video op maat samengesteld. Bezoek imagine.reynaers.be, gebruik deze unieke tool en beleef jouw woondroom.

2. Ontdek realisaties ter inspiratie

Over smaak valt niet te twisten, iedereen creëert de woonomgeving die het beste bij hem of haar past. Kies je voor een sobere of voor een rustieke stijl? Hou je van een speelse vormgeving of verkies je strakke lijnen? Ontdek tal van realisaties en doe inspiratie op voor jouw project. Aluminium ramen en deuren, schuiframen en veranda’s in alle mogelijke uitvoeringen en kleuren vind je op reynaers.be. Je kan er eveneens jouw inspiratieboek aanvragen. Ongetwijfeld een bron van inspiratie voor jouw bouwproject of renovatie.

3. Bespreek jouw project met een vakman

Inspiratie zoeken en ideeën sprokkelen vormen slechts het begin. Nu is het aan jou om alle stijlen en kleuren met eigen ogen te ontdekken en te ervaren hoe duurzaam aluminium is. Maak kennis met de ramen, deuren en veranda’s van jouw dromen. Dromen die door gespecialiseerde vakmannen omgezet worden in werkelijkheid. Bezoek de showroom van de Reynaers vakman in jouw buurt. Hij adviseert je graag bij jouw project en maakt een voorstel op maat op basis van jouw bouwstijl en voorkeuren. Bezoek een showroom en overtuig jezelf: op Reynaers Aluminium kan je rekenen.
De vakman in jouw buurt vind je op reynaers.be.

4. Samen met Reynaers Aluminium gidsen we je door de zoektocht

Naar aanleiding van de Reynaers Dagen van 15 tot 21 oktober geniet je van een gratis isolatie – upgrade op jouw aluminium ramen, deuren of veranda. Je ontvangt je ramen, deuren en schuifdeuren in HI-versie (Hoge Isolatie) en betaalt de standaard versie. Meer info over de Reynaers Dagen.

Ontvang gratis het Reynaers magazine!

* Verplichte velden