In 5 stappen zelf je badkamer plaatsen

19/06/2017

Zelf een droombadkamer plaatsen? Dat kan jij ook! Je installeert dan gewoon zelf die luxe badkamer met inloopdouche en showerpipe waar je al zo lang van droomt. Maar hoe laat je die droom nu werkelijkheid worden. Want je kunt meer dan je zelf denkt, met een heel klein beetje hulp…

1. Laat je inspireren…

door kwaliteitsmerken in mooie toonzalen.

2. De juiste voorbereiding

Een gedetailleerd voorstel, inclusief een 3D-tekening van je project, is belangrijk. Dat krijg je van Sack Zelfbouw. Voor elk gekozen toestel ontvang je ook een technische fiche om afvoer, toevoer en stroomvoorziening nauwkeurig te bepalen.

3. Werk op je eigen tempo

Eerst wordt het inbouwgedeelte (kraanwerk) geleverd, net als het bad of de douchebak, alvorens de chape wordt gelegd. Na de betegeling volgt de afwerking.

4. Plaats als een pro

Bij elke levering krijg je een professionele uitleg op de bouwplaats. Verder krijg je een instructie-dvd, handleiding, leg- en boorplannen voor je project. Zo weet je precies hoe het moet. Bovendien mag je professioneel gereedschap gebruiken.

5. Alles perfect afgewerkt

Je wordt waar nodig geholpen met de aansluitingen en alle nodige attesten worden afgeleverd.

Klik hier voor een gratis zelfbouwplanner

TIP: Op zaterdag 24 juni, in de toonzaal van Sack Zelfbouw in Temse, is het opendeur. Je kan je er laten inspireren door de mooie badkamers en komt alles te weten over zelfbouw, terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Tussen 8.30 en 17 uur in de Frank Van Dyckelaan 16 in Temse.

{{NEWSLETTER_BOX}}