Kan jouw badkamer één van deze items gebruiken?

9/05/2019

De badkamer is niet alleen een noodzakelijke ruimte in de woning, het is in menig huishouden ook een bron van ontspanning. Het is daarom heel belangrijk om een badkamer aan te kleden met de juiste items, zoals complete badkamermeubels en goed sanitair.

Met goede voorzieningen krijg je namelijk optimaal de gelegenheid om heerlijk te ontspannen in je eigen badkamer. Of het nu om een douche gaat of een bad, er is niets lekkerder dan na een drukke en stressvolle dag in je eigen badkamer te ontspannen. Met nog wat extra items kun je nog meer ontspannen.

Uitschuifbaar badrek

Het ultieme ontspannen doe je natuurlijk in bad. In een bad met heet stomend water. Tijdens het ontspannen is het heerlijk om lekker te lezen. Maar dat kan in bad nogal eens voor een probleem zorgen. Je hebt natte handen en er is een risico dat je het boek in bad laat vallen. Met een uitschuifbaar badrek voorkom je deze risico’s. Een mooi chromen badrek is uitschuifbaar, waardoor het geschikt is voor vrijwel alle maten badkuipen. Je zet gewoon je boek op het standaard en je kunt rustig lezen zonder dat je boek nat zal worden. Om de sfeer nog meer te verhogen is het badrek voorzien van twee houders waar wijnglazen in kunnen. En een kaarsenhouder. Kaarslicht, een glas wijn en een goed boek zijn de beste ingrediënten voor een ontspannende zit in je bad en allemaal dankzij een badrek.

Prachtig sfeerlicht

Ontspannen in de badkamer moet je natuurlijk niet doen bij fel licht. Sfeerverlichting geeft de juiste sfeer en zorgt ervoor dat je rust en kalmte zult ervaren. De mogelijkheden voor sfeerverlichting zijn tegenwoordig groot door het gebruik van led-verlichting. Deze verlichting kan subtiel worden aangebracht in hoeken, nissen of onder kasten. Er zijn ook complete badkamermeubels die voorzien zijn van led-verlichting en zelfs je kraan kun je verlichten met sfeerlicht.

Een televisie in de badkamer

Heb je nog een plekje over in je badkamer? Het ultieme item voor in je badkamer is natuurlijk een televisie. Zo kun je heerlijk vanuit bad je favoriete programma’s bekijken. En wees niet bang dat je straks geen beeld hebt door alle dampen die uit het bad opstijgen, een speciale badkamer televisie is voorzien van een verwarmd scherm voor altijd een helder en scherp beeld.

Muziek in de badkamer

Ontspannen in bad met de ogen dicht en even helemaal nergens aan denken? Dit is een ideaal moment om muziek op te zetten. Wat dacht je van een ingebouwde luidspreker? De luidspreker is netjes weggewerkt in het plafond of in de wand, zodat het geen enkele ruimte in beslag neemt. Jij kunt ondertussen elk soort muziek afspelen en lekker genieten.