De badkamertrends van 2019!

24/01/2019

Zoek je een nieuwe badkamer? Volgens badkamerspecialist X2o focussen de trends van 2019 op tijdloos design en kwaliteit. Met zwarte accenten, warme houtsoorten en een matte afwerking kan je dit jaar niet missen.

Ook de juiste spiegel maakt een wereld van verschil. En vergeet je toilet niet! Dit en veel meer over badkamers lees je deze week op Livios.

De badkamertrends van 2019!

Zoek je een nieuwe badkamer? Volgens badkamerspecialist X2o focussen de trends van 2019 op tijdloos design en kwaliteit. Met zwarte accenten, warme houtsoorten en een matte afwerking kan je dit jaar niet missen. Ook de juiste spiegel maakt een wereld van verschil. En vergeet je toilet niet!

Lees meer

Hoe deel je je badkamer zo goed mogelijk in?

Over de perfecte indeling van de badkamer is al veel gezegd en geschreven. Het belangrijkste is dat je rekening houdt met je (toekomstige) leefsituatie en met de beschikbare ruimte. Op basis daarvan kan je al op voorhand een aantal slimme keuzes maken.

Lees meer

9 keer badkamerinspiratie!

Een frisse wind in je badkamer? Wij stellen je de nieuwigheden van negen badkamerfabrikanten voor. Van gekleurde wastafels tot een waterproof kurkwand of behang.

Lees meer

Richtprijzen badkamer

Benieuwd naar het kostenplaatje van een badkamer? Wij lijsten alle prijzen in een handig overzicht voor je op.

Lees meer

Infographic: 10 maal water besparen in de badkamer

Er zijn verschillende manieren om je waterverbruik in de badkamer te beperken. Wij geven je enkele tips om de overbodige waterstroom aan te pakken, zonder verlies van je comfort.

Lees meer