Al ooit van een “slimme” douche gehoord?

19/10/2018

"Slimme" producten vind je tegenwoordig overal: in de keuken, in de leefruimte en zelfs in de auto. Helemaal nieuw zijn "slimme" douches, een uitvinding van Grohe. We leggen je uit wat er zo bijzonder aan is…

Het systeem werd "Euphoria SmartControl" gedoopt en het wordt bediend met 3 knoppen die de gebruiker helpen om de douche op een "intuïtieve" manier te bedienen. Zo worden de voorkeuren van de gebruikers onthouden en kan het straalvermogen gemakkelijk veranderd worden.

Verschillende stralen

Door op de eerste knop te drukken, activeer je de kleine douchekop, terwijl de tweede knop de bovenste douche activeert, die een krachtige straal uitzendt. De derde knop daarentegen geeft een zachte en regenachtige straal. Uiteraard kan je de temperatuur gemakkelijk aanpassen.

Cool!

Niet sensationeel genoeg? Wat dacht je dan van de functie die het geliefde debiet van de gebruiker onthoudt, of van de "CoolTouch"-technologie die voorkomt dat het chroomoppervlak te warm wordt tijdens het gebruik? Andere opties zijn onder onder andere sprankelend water, kokend water of ijswater. Voor wie dorst heeft, zeker?