Uw woning verkopen of behouden? Immovlan en Price Hubble hebben het antwoord!

24/05/2023

Vastgoed: verkopen of behouden? Immovlan biedt met de Price Hubble-technologie een innovatieve en effectieve evaluatietool om u te helpen.

Is het tijd om uw huis te verkopen?

Het is nooit gemakkelijk om te weten of dit het juiste moment is om uw huis te verkopen. Deze vraag dient gesteld te worden, zelfs twee keer in plaats van één keer. Het echte probleem gaat echter niet alleen over verkopen of behouden. Het geheim ligt in een globale kijk op het vastgoedproject.

Verkopen, verhuren of renoveren?

Vastgoed biedt een veelheid aan keuzes en beslissingen om te nemen. Verkopen of verhuren? Verkopen in de huidige staat of renoveren? Snel verkopen of goed verkopen (idealiter allebei!)? En wat gaat u doen met de opbrengst van de verkoop? Veilige beleggingen leveren niet veel meer op en de rente op leningen is het afgelopen jaar gestegen.

Ken de waarde van uw woning

Het eerste dat u moet doen voordat u halsoverkop aan een mogelijke operatie begint, is de waarde van uw eigendom kennen. En daarvoor biedt Immovlan een magische oplossing: de online evaluatietool gebaseerd op Price Hubble-technologie. U kunt toegang krijgen tot deze tool via immo.vlan.be/nl/schatten.

Hoe werkt de evaluatietool van Immovlan?

De evaluatiestool maakt gebruik van het Price Hubble algoritme om een reeks waarden vast te stellen op basis van belangrijke informatie. Het is echter ten zeerste aanbevolen om deze evaluatie te laten valideren door een lokale makelaar. De tool is betrouwbaar, maar in tegenstelling tot de makelaar komt het algoritme niet bij u thuis!

Een op de markt erkend hulpmiddel

Sinds de lancering heeft de evaluatietool van Immovlan bijna 11.000 schattingsrapporten geleverd. Het is snel, gemakkelijk en volledig gratis. De positieve feedback is constant en de tool wordt regelmatig erkend als een van de beste op de markt.

Ik wil weten hoeveel mijn huis waard is!

✨ Zoek je naar jouw droomwoning of wil je jouw vastgoed verkopen? Ontdek onze vastgoedzoekertjes-website, de ultieme bron om vastgoed in België te vinden en te verkopen! Of je nu wilt kopen, huren, verkopen of investeren, ons platform biedt talloze vastgoedadvertenties voor elk budget en iedere smaak. 🏠 🔍 Aarzel niet langer en surf nu naar onze vastgoedzoekertjes-website om het vastgoed te vinden dat voldoet aan al jouw wensen! 🎯 🏡 💼