3 redenen waarom je Renovatiezondag niet mag missen

20/09/2022

Op zondag 25 september lanceert de gratis zondagskrant De Zondag een gloednieuw gebeuren: Renovatiezondag. Een inspirerende en leerrijke dag voor iedereen die met kleine of grote renovatieplannen rondloopt. Drie redenen waarom je er zeker bij moet zijn.

Getty Images

1. Ideetjes opdoen

Het is al langer bewezen dat de beste ideeën voor je verbouwproject uit de praktijk komen. Daarom openen op zondag 25 september verschillende bedrijven met renovatie-expertise op diverse vlakken de deuren om verbouwers te informeren en te inspireren. Of je nu je interieur wil upgraden of je woning energiezuiniger en/of comfortabeler wil maken, Renovatiezondag vormt de ideale start.

2. Nuttige tips & tricks

De deelnemende bedrijven en vakmensen verwelkomen je hartelijk en hebben bovendien de nodige expertise in huis om de bezoekers het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie.

3. Grijp het momentum

Nu is het meer dan ooit het moment om te renoveren. Enerzijds omdat een energiezuinige woning niet alleen goed is voor het klimaat maar ook een positieve invloed heeft op jouw energierekening. Anderzijds ook omdat een aangenaam ingerichte woning bijdraagt tot een echt thuisgevoel. Wie energetische ingrepen uitvoert, kan bovendien aanspraak maken op verschillende financiële stimuli van de overheid en de netbeheerder.

Alle info op www.renovatiezondag.be