Advies

Hier kan u de meest recente adviezen in de rubriek “Vastgoed advies” vinden. We verzamelen en selecteren de meest relevante adviezen over Vastgoed om u op de hoogte te houden van events, trends en de legale aspecten omtrent Vastgoed in België.

Geef wanorde geen kans: met deze 5 tips richt je je garage efficiënt in

Is jouw garage ook zo’n rommelhok? Hoog tijd om de handen uit de mouwen te steken en die nuttige plek te reorganiseren.

Jouw matras: hard of eerder zacht?

Er zijn veel matrassen op de markt, met een groot verschil in prijzen. De juiste keuze maken, is dus moeilijker dan veel mensen denken. Je moet namelijk het materiaal en de dichtheid ontdekken die overeenkomen met jouw lichaamsvorm en slaapgewoonten. Meer uitleg!

Zo maak je van je woning een oase van rust

Met af en toe de drukte opzoeken is helemaal niets mis, maar eens je thuiskomt nood aan en oase van rust? Wij geven je 5 tips mee om van jouw thuis een oord van kalmte te maken.

Daarom wordt een aannemer voor je tuin goedkoper

Je wil je tuin heraanleggen en beslist om daarvoor een tuinaannemer in te schakelen. Maar wist je dat je dan sinds 1 april laatstleden minder voor je planten moet betalen?

Kleuren die je badkamer groter doen lijken

Niet iedereen beschikt over een zee van ruimte in de badkamer. Net dan is het de kunst om deze groter te doen lijken.

Volgende keer barbecueën met zicht op een proper dak en gevel? Laat het professioneel reinigen.

Heeft u zoals veel Vlamingen genoten van uw eerste barbecue afgelopen weekend? Smaakvolle gerechten, duizelingwekkende drankjes, goed gezelschap en… een vuil dak of gevel.

Zo zeg je een langlopende huurovereenkomst op

Je (ver-)huurt een huis of appartement met een huurovereenkomst die al langer dan negen jaar loopt. Welke opzegtermijn moet je naleven als je deze huurovereenkomst wil opzeggen?

3 redenen waarom je dak zelf ontmossen geen goed idee is

Je denkt er misschien geld mee uit te sparen, maar op het einde van de rit kan je dak zelf ontmossen je meer kosten of heb je je eigen veiligheid in gevaar gebracht. Hier volgen 3 redenen om niet de waaghals uit te hangen.

6 tips om je keuken met een laag budget te moderniseren

Is de gedachte om te starten met de renovatie van je keuken er eentje van de deprimerende soort? Geen nood, wij hebben enkele tips in petto om met een laag budget wonderen te verrichten.

3 argumenten om de vraagprijs van een woning te doen zakken

Je hebt het huis van je dromen gevonden maar moet nog onderhandelen? Met deze argumenten kan je aan de slag!