Advies

Hier kan u de meest recente adviezen in de rubriek “Vastgoed advies” vinden. We verzamelen en selecteren de meest relevante adviezen over Vastgoed om u op de hoogte te houden van events, trends en de legale aspecten omtrent Vastgoed in België.

De badkamertrends van 2019!

Zoek je een nieuwe badkamer? Volgens badkamerspecialist X2o focussen de trends van 2019 op tijdloos design en kwaliteit.

5 interessante types vastgoed om in te investeren

Investeren in vastgoed is verstandig. Het is een vrij veilige investering en je kunt je investering door verschillende verzekeringen beschermen.

Efficiënt sneeuw ruimen voor je deur: zo moet het

Meteen een zak strooizout bovenhalen, is niet de meest effectieve en al zeker niet de meest ecologische methode om je stoep sneeuwvrij te maken en te houden…

Een scheur in een muur repareren in 5 stappen

Scheuren in een bepleisterde muur repareren voor het schilderen, is een taak die binnen het bereik van een beginnende klusjesman ligt. We leggen in 5 eenvoudige stappen uit hoe het moet.

7 slimme tips die langer thuis wonen mogelijk maken

Veel oudere mensen beschikken over een eigen woning, die op een gegeven moment moet aangepast worden aan hun nieuwe noden.

Ben je verplicht om de stoep voor je deur “slipvrij” te houden?

Koning Winter is in het land en de temperaturen zakken – zeker ‘s nachts! –  onder het vriespunt. Je stoep wordt dan snel een ijsbaan, wat uiteraard voor ongevallen kan zorgen. Dan rijst de vraag: ben je wettelijk verplicht om de sneeuw voor je deur te ruimen?

Met deze tip van een pro maak je perfecte verfverbindingen

Dacht je dat het aanbrengen van een afplaktape voldoende is om een mooie verfverbinding te maken tussen de muren en het plafond? Wil je écht een perfect resultaat, dan wacht er nog een klus op je…

Deze gemeenschappelijke kosten kan je voortaan doorrekenen aan je huurder

Als eigenaar van een appartement moet je meebetalen in de gemeenschappelijke kosten van het gebouw.

Nieuwe siliconenkit aanbrengen in de badkamer in 6 simpele stappen

Na verloop van tijd moeten siliconenkits vervangen worden. Daarvoor hoef je helemaal geen dure vakmens in te schakelen. Wie deze 6 eenvoudige stappen opvolgt, klaart die klus helemaal zelf en zoals het hoort.

Welke elektrische warmwaterboiler kiezen?

Om zowel praktische ongemakken als onnodige kosten te vermijden, doe je er best aan om je elektrische warmwaterboiler nauwkeurig uit te kiezen. Waar moet je rekening mee houden?