Nieuws – Scheldezicht: architectuur op grote hoogte

13/07/2017 – Immovlan.be

Op zoek naar een uniek appartement op een toplocatie in Antwerpen? Maak kennis met Scheldezicht, het paradepaardje van Nieuw Zuid. De statige woontoren is ontworpen door het wereldvermaarde architectenbureau C.F. Møller en blinkt uit in duurzaamheid...

 

 

Dé blikvanger is ongetwijfeld het fenomenale uitzicht over Schelde, park en stad. Hier woon je letterlijk met de stad aan je voeten.

 

 

Scheldezicht beschikt over een grote variatie aan woontypes, zowel in oppervlakte als in indeling en opzet. Het principe van afwerking op maat, maakt elk appartement uniek. Allen beschikken ze over riante leefterrassen die met schuiframen makkelijk omgetoverd worden tot extra (tuin)kamer. Zo geniet je het hele jaar door van de spectaculaire panorama’s.

 

Waar?

Aan de oevers van de Schelde, in de nieuwe groene stadsbuurt Nieuw Zuid. De site wordt een volledig nieuw stadsdeel, met winkels, kantoren en alle voorzieningen. Nieuw Zuid zet sterk in op duurzaamheid en groen, met een eigen warmtenet en een groot park. De buurt van de toekomst?
 

Meer weten over deze residentie? Vul dan zeker dit formulier in:

 

* Verplichte veldenTerug naar het nieuwsoverzicht