Nieuws – 5 prachtige witte interieurs

12/07/2017 – Immovlan.be

Een wit interieur koud en kil? Zeker niet. Als je de juiste tinten wit kiest – yep, ook wit bestaat in verschillende schakeringen – en je voor warme materialen zoals wol en hout gaat, tover je heerlijke knusheid in je witte interieur.

 

 

Spelen met stoffen en materialen

Natuurlijk wil je niet het gevoel krijgen dat je in een ijspaleis woont. Kies daarom voor voldoende warme elementen in je woonkamer. Denk aan velours gordijnen, een hoogpolig tapijt, grote wollen kussens met bijhorende plaid in je zetel. Door te spelen met die verschillende texturen en materialen voorkom je een steriele look.

 

 

Wat schaft de pot?

Een witte keuken is een klassieker waarmee je alle kanten uit kunt. Wit straalt puur- en netheid uit. Als je kiest voor greeploze keukenkasten in hoogglans, dan krijg je meteen een strakke designkeuken. Eerder romantisch van aard? Dan laat een witte landelijke keuken jouw hartje zeker sneller slaan. Decoreer met natuurlijke materialen zoals rieten mandjes, houten potten, planten en kruiden. Dat wordt kibbelen over wie vanavond mag koken!

 

 

Relax! It’s me-time

De badkamer is the place to be in huis om even volledig tot jezelf te komen. Een witte badkamer nodigt uit om te relaxen en te ontspannen en creëert een wellnessgevoel. Heb je een kleine badkamer? Dan zijn spiegels en grote vloer- en wandtegels handige tricks om je badkamer groter te laten lijken.

 

 

Slaap kindje slaap

Of je nu een jongetje of een meisje hebt, een witte babykamer is schattig tout court! Geen felle en schreeuwerige kleuren, maar witte accessoires die kalmte brengen en de nachtrust van je kleintje ten goede komen. Wie weet slaap jij voortaan ook een uurtje langer? Sweet dreams!

 

 

Knus onder het dak

De zolder is vaak de ideale plaats voor een bijkomende slaapkamer. Om zoveel mogelijk licht binnen te trekken, ga je best voor witte muren én een witte vloer. Je kunt de houten balken eventueel ‘bloot’ laten, maar geschilderd zorgen ze toch net voor dat tikkeltje extra rust.  Misschien toch maar de master bedroom van maken? 

Vind je al dat wit toch maar wat wit? Dan is een volledig zwart interieur misschien wel iets voor jou?

 

Tekst: Evelien VerhauwertTerug naar het nieuwsoverzicht