Nieuws – De 12 grootste huizen ter wereld - deel 2

10/07/2017 – Immovlan.be

Terwijl de meeste mensen zich tijdens hun zoektocht naar een huis focussen op een bescheiden familiewoning, kan het voor de lucky few niet groot genoeg zijn. Dit zijn de 12 grootste huizen ter wereld, deel 2!

 

 

6. Fairfield Pond, Hamptons

Deze woning in de Hamptons heeft alles om je te entertainen. Een bowlingzaal, basketbalveld, squash ruimte, tennisveld, Je verfrissen kan in één van de 39 badkamers, wel pech natuurlijk als je vergeten bent in welke je douchegel staat.

 

5. Xanadu 2.0, Seattle 

Deze mansion is de eigendom van Bill Gates. De totale grondoppervlakte bedraag 6.100 m2 en de woning zelf zit boordevol technische snufjes. Wanneer je baantjes trekt in het binnenzwembad, geniet je onder water van je favoriete muziek.

 

 

4. Dracula’s Castle, Bran 

Het oogt heel sprookjesachtig, dit kasteel in het Roemeense Bran. Vroeger werd het echt bewoond, tegenwoordig is het een museum en één van de toeristische trekpleisters in de regio.  Wat het zo bijzonder maakt, is dat het vermoedelijk als inspiratie diende voor Bram Stokers legendarische griezelverhaal Dracula'. Bezoeken op eigen risico, dus.

 

 

3. Aaron Spelling Manor, Los Angeles

Deze mansion werd in 1988 gebouwd voor televisieproducer Aaron Spelling. Tegenwoordig is het in het bezit van Petra Stunt, dochter van ex-Formule 1 topbaas Bernie Ecclestone. Met 5.200 m2 aan woonplezier is er onder meer ruimte voor een eigen bowlingbaan. Wij hadden eigenlijk een  indoor racecircuit verwacht.

 

  

2. Franchuck Villa, Londen

Deze Victoriaanse villa is de eigendom van een Oekraïense zakenvrouw, die Elton John als één van haar BFFs mag rekenen. Het huis telt een bescheiden 10 kamers, er is een binnenzwembad, fitness en een theaterzaal voor 100 mensen. Hakuna Matata! 

 

 

1. Antilia, Mumbai

Dit huis in Bombay (Mumbai) is bombastisch groot en gigantisch duur. Enkel het prijskaartje van Buckingham Palace scoort nóg hoger. Antilia telt 27 verdiepingen en de plafonds zijn extra hoog, voor een extra large ruimtegevoel gokken we. De woning doorstaat gemakkelijk een krachtige aardbeving en het uitzicht helemaal bovenaan schijnt niet mis te zijn.

Benieuwd welke huizen in onze top 12 tot 6 staan? Je ontdekt het hier

 

Tekst: Evelien VerhauwertTerug naar het nieuwsoverzicht