Nieuws – 5 verrassend mooie houten interieurs

20/04/2017 – Immovlan.be

Hout brengt warmte in je interieur. Als accent geeft het extra gezelligheid, denk bv. aan een houten kastenmuur, vloer of trap. Maar wat denk je van een compleet houten interieur? Dat dit ver weg staat van de chalet look, bewijzen alvast deze interieurs. Van vloer tot plafond in hout, verrassend mooi.

 

Een knusse living

Deze living nodigt uit tot sfeervolle zetelmomenten. Behalve de raamkozijnen, wordt in het hele interieur gekozen voor licht hout. Een combinatie van dunne en dikke latten geeft deze living een speelse touch. Het sobere kleurgebruik van elementen zoals de zetels, tapijten, … en de goed gerichte spots benadrukken de intieme sfeer van deze ruimte. 
 
 

Keuken = lekkere cocon

Daar waar witte keukens tot over enkele maanden nog helemaal het ding waren, zien we nu een trend van donkere materialen in keukenland. In deze keuken wordt gewerkt met verschillende tinten, erg stijlvol. Wie wat levendigheid mist, kan natuurlijk enkele kleurrijke blikvangers plaatsen. Tip: nectar, perzik en zachtroze zijn dé trendkleuren van 2017.
 
 

Zalig slapen

Wow, deze slaapkamer heeft het helemaal! Een mooie houten parketvloer, sfeervolle verlichting, rustgevende inrichting en een geweldig mooi houten bedframe. Door het frame ook een deel over het plafond te laten doorlopen, profiteer je in bed nog van extra gezelligheid. Wij voelen ons alvast wat slaperig worden…
 
 

Zen in de badkamer

Ook in de badkamer kan je maximaal experimenteren met hout. Kies hier uiteraard voor een weinig vochtgevoelige houtsoort. Geef toe: rechtstreeks uit je bed richting een lekker warme houten badkamervloer dwalen, zorgt toch voor een onmiddellijke exit van je ochtendhumeur? Trouwens, ook als achterwand in de douche kan je voor hout kiezen, dit brengt nog meer rust in je badkamer.
 
 

Mooi werken in je home office

Het voordeel van een home office is dat je het helemaal naar je eigen smaak kan inrichten. Dit bureau bijvoorbeeld is van vloer tot en met plafond met hout bekleed. Staat mooi in een landelijke woning en maakt van een werkdag een aangename aangelegenheid. Klaar om je klanten te ontvangen?
 

door Evelien VerhauwertTerug naar het nieuwsoverzicht