Nieuws – 4 verrassend mooie roze interieurs

14/03/2017 – Immovlan.be

Je wist het misschien niet, maar roze behoort al jaren tot het selecte groepje van trendkleuren. Er bestaan ontzettend veel varianten - van zacht poederroze over knallend Barbieroze tot de eerder fuchsia tinten - en elk van hen wekt een ander gevoel op. Tuurlijk staat het super schattig in de babykamer, maar roze voelt zich eigenlijk thuis in zowat elke ruimte van je woning. Aan Pinterest om dit even te bewijzen!

 

In de keuken

Steek je hand op als deze keuken jou ook zin geeft in een gezellige zondagse bakdag. Ook leuk is het wanneer je in een witte keuken voor roze toestellen kiest: een keukenrobot, blender, koelkast… Om van te smullen.
 
 

In de leefruimte

Grijsroze is je absolute match als je houdt van een hippe woonstijl. Dit is je to do om een interieur uit de boekjes te creëren: schilder je muren grijsroze, plaats een paar bijpassende éénzits strategisch in de ruimte, kies voor enkele opvallende accessoires en werk het geheel af met een verse ruiker bloemen in frisse roze tinten. Thuiskomen was nog nooit zo cosy.
 
 

In de badkamer

Een explosie aan roze, en toch op geen enkel moment fout. Roze tegels in de badkamer geven de ruimte een vrouwelijke look, zonder kinderachtig te zijn. Zoals je ziet, combineert de kleur ook heel mooi met hout. Om het totale plaatje wat stoerder te maken, kan je kiezen voor accessoires in een donkerblauwe kleur. Plaats bv. 2 grote donkere wasmanden in de badkamer, kies een donkere badhanddoekenset uit en leg een donkere mat op de grond.
 
 

In de slaapkamer

Zacht kleurgebruik in deze ruimte zorgt ervoor dat je na een drukke dag rust kan vinden. In de slaapkamer kan je helemaal gék gaan met roze: roze lakens, roze kussens, een roze tapijt, een roze accentmuur, roze gordijnen, roze meubels… Dit voorbeeld mag dan misschien net iets over-the-top zijn, het donzige deken nodigt toch wel heel erg uit tot een dutje.
 

door Evelien Verhauwert

 Terug naar het nieuwsoverzicht