5 redenen om thuis een minizwembad te installeren

14/03/2018 - Immovlan.be

Het idee lijkt misschien een beetje gek voor Belgische huizen, maar waarom zou je het niét overwegen om een minizwembad te installeren? Wij kennen alvast 5 goede redenen om dat wél te doen.

1. Minibudget

Rara: een minizwembad kost minder dat een groot zwembad. Prijzen voor variëren tussen € 500 en € 10.000, dus keuze genoeg! Uiteraard is een zwembad duurder als het (half) in de grond ligt.

Ook niet onbelangrijk: een klein zwembad betekent minder waterverbruik, minder onderhoudskosten, minder verwarmingskosten en minder moeite om de watertemperatuur op peil te houden.

2. Je kan het (bijna) overal kwijt

Een minizwembad, daar hoef je geen enorm terras of een grote tuin voor te hebben. Er zijn zelfs appartementsbewoners die van een minizwembad genieten!

3. Je kan erin… zwemmen!

Het is niet omdat je zwembad klein is dat je er niet in kan zwemmen. Zo bestaan er systemen om stroming te creëren… Of je kan een speciaal elastiek gebruiken om jezelf vast te maken en zo calorieën te verbranden…

4. Kinderen zijn er dol op

Niet verwonderlijk: kinderen zijn gék op minizwembaden en daar hoeft helemaal geen tekening bij.

5. Je kan er een bubbelbad van maken

Een minizwembad dat ook dienst doet als bubbelbad? Geen probleem, daar bestaan verschillende oplossingen voor. Daarna enkel nog champagne voorzien…


Terug naar het nieuwsoverzicht