Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

5 redenen waarom je maar beter je zoldervloer isoleert

Ongeveer 30% van het warmteverlies in je woning is te wijten aan een slecht geïsoleerde dakbedekking. Maar wat als je de vloer van je zolder zou isoleren, zodat je je zolder niet hoeft te verwarmen? Hier zijn alvast 5 redenen waarom je maar beter je zoldervloer isoleert...

4 mythes over muurisolatie de wereld uit geholpen

Over muurisolatie gaan veel mythes de ronde. Zo wordt bijvoorbeeld beweerd dat buitenmuren moeten kunnen 'ademen' en meer isolatie gelijk staat aan meer vocht in huis. Deze en nog twee andere onwaarheden over muren isoleren, helpen we met dit artikel de wereld uit...

In 4 stappen efficiënt je garage opruimen

Net voor het kouder wordt nog even de garage onder handen nemen? Dan is nu het moment aangebroken. Met de volgende vier eenvoudige stappen richt je je garage in en win je heel veel plaats. Bovendien vind je ook eindelijk je lang verloren gewaand gereedschap terug!

Zelf sanitair installeren: 6 fouten om zeker te vermijden

Sanitair installeren is een enorm populaire bezigheid onder de doe-het-zelvers. Het is immers relatief makkelijk om zelf tot de installatie van je toilet, lavabo of douche ver te gaan. En toch... kan het al meteen vanaf de eerste keuze flink misgaan. Dit en veel meer over sanitair en water ontdek je in deze wekelijkse Livios-special.

 

Prachtig woonproject tussen Tour&Taxis en Manhattan-wijk

Winxx is een nieuw en uniek investeringsproject gelegen in een buurt in volle expansie, tussen het befaamde Tour & Taxis en de Manhattan-wijk...

Waarom je je verwarmingsketel goed moet onderhouden

De dagen en nachten worden weer kouder en het is dan ook het ideale moment om je verwarmingsketel te laten onderhouden. Voor je het weet staat de winter voor de deur en is een goed functionerende verwarming meer dan welkom!

6 tips voor een geslaagde housewarming

Hoera, de verhuisdozen zijn uitgepakt en je nieuwe woonst begint gezelligheid uit te stralen. Hoog tijd voor de housewarming. Dit is hoe je er één organiseert!

6 interieurideeën waar je kinderen dol op zullen zijn

Wil je net iets origineler gaan dan puzzels en gezelschapsspelen? Dan hebben wij de leukste ideeën om je woning om te toveren tot een speelparadijs voor de kinderen. Sommige vragen ingrijpende veranderingen, andere zijn in een wip geregeld. Succes!

5 tips om je huis op 3 maanden tijd te kunnen bouwen

Bouwen kan best een vermoeiende en intensieve bezigheid zijn, het hoeft dan ook allemaal geen jaren te duren. Door goed te plannen en nieuwe technieken te gebruiken, kan je het bouwproces danig inkorten. Hoe? Dat doen we je in het kort uit de doeken.

Dit zijn dé manieren om je gevel proper te krijgen

Jarenlange blootstelling aan weer en wind doet de gevel van je woning geen goed. Wil je het oorspronkelijke karakter behouden én tegelijk de beschermende functie van je façade garanderen, dan is een regelmatige onderhoudsbeurt een must. Maar wat is er allemaal mogelijk? En wat is voor jou de beste keuze? Een overzicht! Dit en veel meer over binnenmuur en buitenmuur lees je deze week op Livios.