Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

5 tips om een echte prinsessenslaapkamer te creëren

Plots draait het in de wereld van je dochter helemaal rond prinsessen. Wanneer je op het punt bent dat je zelf Let It Go van Frozen aframmelt al was het het alfabet, dan is het tijd om het hele thema naar een volgende level te brengen. Een prinsessenkamer! Dit is hoe je een sprookjesachtig effect op de slaapkamer van je lieveling creëert.

Deze 5 huizen zijn een paradijs voor katten

Wat als… je helemaal gek bent op katten? Dan haal je er een stuk of vijf in huis en tover je je woning om tot een kattenparadijs. Voor jou is dit misschien een brug te ver, maar voor deze katteneigenaars kan hun huis alvast niet miauw genoeg zijn.

Waarom zonnepanelen niet per se op je eigen dak hoeven

Hoewel de subsidies voor zonnepanelen stevig zijn teruggeschroefd, blijft het op iets langere termijn een verstandige investering. Echt mooi vallen die zonnepanelen op je dak vaak niet te noemen en daar komt nog bij dat niet alle daken geschikt zijn. Is jouw dak niet geschikt of beschik je niet over een eigen dak? Da's geen onoverkomelijk probleem...

300.000 euro voor woning wordt heel nipt

Architect Vincent Van Den Broecke luidt de alarmbel. We betalen té veel voor onze grond. Dit en veel meer over lenen en premies lees je deze week op Livios.

5 kleine ingrepen die de waarde van je woning verhogen

Sta je op het punt je woning te verkopen en wil je nog snel een aantal zaken aanpakken om de waarde te verhogen? Mooi, maar bedenk wel dat smaken verschillen en sommige kosten onnodig zijn. Onderstaande 5 zaken zijn basic zaken om aan te pakken en verhogen de waarde van je woning ook effectief. Kwestie van de juiste zaken aan te pakken!

Je droomhuis kopen: 9 do’s en don’ts

Hoe haal je tijdens de onderhandelingen het onderste uit de kan? Bereid je voor met deze negen tips! Dit en veel meer over kopen, huren en verhuizen lees je in deze Livios-special.

7 tips om duurzamer te wonen

Ecologie wordt steeds belangrijker. Huizen worden kleiner, mensen gaan bewuster om met energie en groen is de weg om te bewandelen. Maar hoe trek je dat nu door in je woning? Wij geven je alvast enkele tips mee om duurzaam te wonen. Vlot toepasbaar en helemaal niet duur!

Je veranda renoveren of een nieuwe?

Aangezien België wel wat mindere zomerdagen telt, hoeft het dan ook niet te verbazen dat veel Belgen bij een veranda zweren. Kan je veranda na al die tijd een update gebruiken? Kies je dan het beste voor een verbouwing of zet je gelijk een nieuwe? Wij bekijken het alvast even.

5 soorten tuinafsluitingen en hun voor- en nadelen

Een tuinafsluiting hoeft helemaal niet saai te zijn. Integendeel, er is heel wat keuze. Omdat elke tuinomheining zijn voor- en nadelen heeft, zetten we hier een aantal feiten op een rijtje zodat je een weloverwogen keuze kan maken...

 

Tips om de juiste serre te kiezen

Een fijne tuin is geweldig, maar om in België met succes groenten te kweken is een serre vaak een noodzaak. Met een serre maak je niet alleen meer kans op een goede oogst, je verlengt ook je plezier. Maar welke opties zijn er nu eigenlijk?