Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

Airconditioningtoestellen gaan als zoete broodjes over de toonbank!

De loden hitte die al enkele weken boven België hangt, heeft de voorraad airconditioningtoestellen aardig aangetast en specialisten worden overdonderd met vragen.

Dit is een kapel zoals u er nog nooit één zag!

De rauwe, eenvoudige stijl en de plaats in het midden van een … wijngaard zijn volkomen uniek. Welkom in de meest afgelegen kapel ter wereld!

Het is zomer: hét moment om op te ruimen!

Omdat je thuis steeds minder plek hebt en omdat ruimte duur is, moet je de plek die je hebt optimaal gebruiken. En daarom ruim je op…

De bouwsector begint weer banen te creëren

Op dit moment staan er nog ongeveer 11.500 banen in de sector open, maar hij werkt, net als anderen, heel hard om gekwalificeerde arbeiders aan te werven.

Dit spectaculaire gebouw is niet voor koukleumen!

Eerlijk gezegd gaat het “slechts” om een project bestemd voor een internationale wedstrijd tussen architectenbureaus.

De bouwsector: het bedrijf staat sterk… maar niet voor lang?

Als de economie ietwat vertraagt, zoals normaal is, loopt de bouwsector te pronken! Maar de lucht voorspelt een grauwe toekomst.

Video: Een huis verwoest door twee huurders in twee jaar tijd!

Nadat ze twee jaar lang een compleet gerenoveerd huis verhuurden aan bekenden heeft een stel uit Tillier een zwijnenstal vol troep en met schade overal teruggekregen. De verhuurders waren failliet en dus is het stel nooit terugbetaald.

Opmerkelijk: Eigenaar wist niet dat zijn grond tot parkeerplaats omgebouwd zou worden!

Het komt niet iedere dag voor dat je er via affiches en de pers achterkomt dat je eigen terrein tot parkeergarage wordt omgebouwd. Laurent Tricot is niet van plan dit zomaar over zich heen te laten komen…

Een penis minder in Brussel!

Dit fresco, wat een mannelijk lid uitbeeldt, maakte deel uit van het Sint-Gillis landschap, maar sinds 4 juli 2018 is er een arbeider druk in de weer geweest om over de penis van Barrière heen te schilderen.

1 januari 2019 : een dag vol nieuwigheden

Als eigenaar van een appartement of verhuurder van een onroerend goed moet je binnenkort rekening houden met heel wat nieuwe wetten.