Nieuws

Hieronder vindt u de 10 recenste artikels van de rubriek “Immo Actualiteit”. Het gaat om een selectie van artikels die te maken hebben met de vastgoedsector in het algemeen of in het bijzonder, om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwigheden, wetten, trends,… inzake immo in België.

Doe mee en maak kans op een badkamer twv € 10.000

Frisse boost aan het begin van je dag, welverdiende massage na de sport, een relaxerend moment na een drukke dag, … op zo veel momenten kan water echt zalig zijn!

Dit zijn de thema’s van Batibouw 2018

Batibouw 2018 is dé verzamelplaats voor alle specialisten in de bouw-, renovatie- en decoratiesector. Bezoekers kunnen er de nieuwste producten en diensten ontdekken met hun vijf zintuigen.

De 5 duurste appartementen te koop op Immovlan.be

Op zoek naar een mooi, ruim en comfortabel appartement? Misschien zit jouw volgende flat tussen de 5 duurste appartementen die momenteel op Immovlan.be te koop staan.

6 trappen die uitblinken in originaliteit

Een trap in huis hoeft niet per se saai te zijn. Wie inspiratie nodig heeft, vindt hier alvast 6 trappen die uitblinken in originaliteit!

Dit rijhuis is amper 3 meter breed

In Kortrijk staat een huisje. En ja, dat mag je gerust letterlijk nemen, want de voorgevel is hoop en al drie meter breed. Velen zouden zich daardoor laten afschrikken. Dat was echter buiten Zoë Van de Velde gerekend. Deze jonge architecte kwam, zag en overwon. En dat zonder het budget uit het oog te verliezen.

5 ongewone dakgoten

Dakgoten dienen om water te evacueren. Meestal zijn die ‘logisch’ van vorm, al bestaan er natuurlijk ook dakgoten die niet alleen functioneel zijn maar ook in het oog springen. Zoals deze vijf:

“Scoor een toonzaalmodel” en 10 andere Batibouw-hacks

Heb jij bouw- of verbouwplannen, dan ga je uiteráárd naar Batibouw. Maar wacht even voordat je er met het hoofd naar voren in vliegt. Wij verzamelden de beste tips van insiders. Resultaat? Elf ultieme Batibouw-hacks voor een vliegende start van je bouwavontuur! Dit en veel meer over Batibouw 2018 lees je deze week op Livios.

Dit huis reikt naar de Antwerpse hemel

Architect Hansi Ombregt reikte met zijn gezinswoning enthousiast naar de Antwerpse hemel. Maar liefst vijf verdiepingen telt deze constructie. Een intrigerende mix van strakke vlakken en een trap die speelse sprongen maakt.

Twee veelgestelde vragen over passiefhuizen

Is het écht zo dat passieve huizen helemaal geen verwarming nodig hebben? Bouwinfo ging op onderzoek uit!

De 6 duurste huizen die nu op Immovlan.be te koop staan

Er zijn mensen die het zodanig breed hebben dat ze niet op een paar honderdduizend euro moeten kijken bij de aankoop van een nieuwe woonst. Voor hen: dit zijn de 6 duurste huizen die momenteel op Immovlan.be te vinden zijn.