Studentenkamer te koop in Anderlecht Gepubliceerd

Adres verkrijgen
1070 Anderlecht
Referentie Immovlan: RAG98575
Referentie makelaar: 6641

Slaapkamer(s)
1
Oppervlakte leefruimte
24 m²

Beschrijving

URBAN LIVING USTEL, een studentenvastgoedproject met een hoogwaardige afwerking, bestaat uit 58 studentenstudio’s. Gelegen nabij Hogescholen, Universiteiten en het station is dit de perfecte uitvalsbasis voor de student. De studentenstudio’s zijn volledig gemeubeld met bed, bureau en bureaustoel, kleerkast,… Elke studio heeft een eigen kitchenette met ijskast, elektrische kookplaat en microgolfoven. Er is ook privatief sanitair met douche. Als investering geniet u van een hoog aantoonbaar nettorendement en 10 jaar gewaarborgde huurinkomsten! Een zorgeloze investering, want het beheer en de verhuur gebeurt door Everland, gespecialiseerde partner. Voorwaarden op aanvraag.

Stedenbouwkundige info: Gemengde gebieden, gebieden van culturele, historische, esthetische waarde of voor stadsverfraaiing.

Deel van een nieuwbouwproject

Urban Living Ustel

URBAN LIVING USTEL, een studentenvastgoedproject met een hoogwaardige afwerking, bestaat uit 58 studentenstudio’s. Gelegen nabij Hogescholen, Universiteiten en het station is dit de perfecte uitvalsbasis voor de student. De studentenstudio’s zijn vol...

Prijs
€ 113260 tot € 149040

Bewoonbare oppervlakte
22 m² tot 56 m²

Financiële details

Prijs
€ 120.180

Diensten

Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
0
Aantal slaapkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
24 m²
Fietsenstalling
Nee
Type verwarming
Niet gespecifieerd
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van de informatie. Probeer later opnieuw of raadpleeg kadaster.be zelf.
Laatste aanpassing: 06/03/2018 04:38

Contacteer de verkoper

Via email
Uw bericht werd verzonden

Aangeboden door Realis Immo

Contacteer
Immovlan.be maakt gebruik van cookies om uw surfervaring zo optimaal mogelijk te maken. Voor meer informatie, klik hier.