Handelspand te koop in Antwerpen Gepubliceerd

Adres verkrijgen Braziliëstraat 10
2000 Antwerpen
Referentie Immovlan: RAH40432
Referentie makelaar: 830191

Oppervlakte leefruimte
100 m²

Beschrijving

Commercieel gelijkvloers van ca. 100 m² op het Eilandje. Het commercieel gelijkvloers is gelegen in een zijstraat van de Londenstraat op het Eilandje, een perfect uitvalbasis naar het Noorden van Antwerpen en de Haven. De casco ruimte is ca. 100 m² en kan uitgebreid worden met extra veel stockageruimte (niet inbegrepen in de 100 m²). Dit dankzij de plafondhoogte van ca. 5 m. Centraal in de ruimte bevindt zich een volume waar een kitchenette kan ondergebracht worden en waar zich ook het sanitair bevindt. Achteraan bevindt zich een aangename buitenruimte van ca. 20 m². De volledige voorgevel in glas kan opgeschoven worden zodat laden en lossen een fluitje van een cent worden. De ruimte is uiterst geschikt voor een kantoor of een praktrijkruimte. Het commercieel gelijkvloers is gelegen op het Eilandje, een woonwijk aan het water. De stad heeft volledige heraanleg van straten en pleinen in de wijk uitgevoerd. Er komt onder meer een centraal wijkplein, kinderopvang, een basisschool, een buurtsporthal en serviceflats. In de wijk werd bovendien plaats gemaakt voor creatieve bedrijven, handels- en horecazaken. Een nieuwe tramlijn langs de wijk richting binnen- en buitenstad vervolledigt het plaatje. Dankzij deze kruisbestuiving zal de wijk helemaal heropleven. Voor meer info www.quares.be Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 225.000

Diensten

Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
1931
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.

Kadaster Antwerpen (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Italiëlei 4, bus 10
2000 Antwerpen
Tel 0257/55250
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Kadaster Antwerpen (Lokaal kantoor)

Italiëlei 4 Bus 10
2000 Antwerpen
Tel 0257/55250 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Belangrijke nota: het federaal bureau voor het kadaster geeft enkel informatie in verband met het kadaster van het vastgoed. Alle andere aanvragen moeten via het contactformulier (rechts bovenaan van dit pagina) gesteld worden.

Kent u deze gemeente of de regio waarin deze gelegen is goed ? Ontdek hier 1001 weetjes : Kaart per thema
Vindt hier het registratiekantoor (huurcontract).

Meer details op kadaster.be

Heb je verbouwplannen in “Antwerpen”?
Dan heb je waarschijnlijk recht op een gratis exemplaar van de gids Verstandig Bouwen & Renoveren.
Deze 400 pagina’s dikke gids staat boordevol met handige tips en inspiratie. Bestel je gids hier

Laatste aanpassing: 23/05/2018 01:31

Contacteer de verkoper

Via email
Uw bericht werd verzonden

Aangeboden door Quares

Contacteer
Immovlan.be maakt gebruik van cookies om uw surfervaring zo optimaal mogelijk te maken. Voor meer informatie, klik hier.