Bouwgrond te koop in Asper In optie

Adres verkrijgen Gentsebaan 80
9890 Asper
Referentie Immovlan: RAG28727
Referentie makelaar: 2562113

Beschrijving

Deze bouwgrond, 1.089 m² groot en oost-zuid georiënteerd is gelegen in tweede bouwzone. Het voorliggend lot B is reeds verkocht. Het lot is bestemd voor het oprichten van een ééngezinswoning, type open bebouwing. Zorgwonen wordt toegelaten. Enkel functies, complementair aan het wonen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep, handel, horeca, dienstverlening en ambacht zijn toegelaten, mits aan alle van de volgende vereisten voldaan is: 1* de woonfunctie blijft behouden al hoofdfunctie; 2* de complementaire functie beslaat een geringere opp. dan de woonfunctie met een maximale vloeropp. van 100 m². Inplanting gebouw: voorbouwlijn en bouwvrije stroken: zoals aangeduid op plan.Kroonlijsthoogte: ingeval van hellend dak: max. 4m; in geval van plat dak: max 7m. De Pas van de vertrekken op het gelijkvloers ligt min. 0,1 m boven het niveau van het voetpad in de Acaciastraat. Dakvorm: vrij te kiezen.Bijgebouwen: afzonderlijke bijgebouwen worden opgericht op min. 1m van de perceelsgrens of op de perceelsgrens mits goed nabuurschap. De hoogte is beperkt tot 1 bouwlaag. Een carport is toegelaten in de bouwvrije zijstrook tegen de perceelsgrens in onderhoudsvrij materiaal of op een afstand van min. 0,6 van de perceelsgrens. Afsluitingen: Transparante afsluiting (o.a. draad) met of zonder haag met een max. hoogte 2m.Interesse in deze eigendom? Contacteer ons vrijblijvend. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 195.000

Diensten

Beschikbaarheid
Bij akte
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.

Kadaster Oost-Vlaanderen (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Sint-Lievenslaan 27
9000 Gent
Tel 0257 729 90
Fax 0257 96 239
meow.dienst.uit.o-vl@minfin.fed.be

Kadaster Gavere (Lokaal kantoor)

Sint-Lievenslaan 27
9000 Gent
Tel 0257/80870
Fax 0257/96905
meow.antenne.402@minfin.fed.be

Belangrijke nota: het federaal bureau voor het kadaster geeft enkel informatie in verband met het kadaster van het vastgoed. Alle andere aanvragen moeten via het contactformulier (rechts bovenaan van dit pagina) gesteld worden.

Kent u deze gemeente of de regio waarin deze gelegen is goed ? Ontdek hier 1001 weetjes : Kaart per thema
Vindt hier het registratiekantoor (huurcontract).

Meer details op kadaster.be

Heb je verbouwplannen in “Asper”?
Dan heb je waarschijnlijk recht op een gratis exemplaar van de gids Verstandig Bouwen & Renoveren.
Deze 400 pagina’s dikke gids staat boordevol met handige tips en inspiratie. Bestel je gids hier

Laatste aanpassing: 27/06/2018 06:04

Contacteer de verkoper

Via email
Uw bericht werd verzonden

Aangeboden door Immo DS

Contacteer
Immovlan.be maakt gebruik van cookies om uw surfervaring zo optimaal mogelijk te maken. Voor meer informatie, klik hier.