Bouwgrond te koop Kaulille

€ 85 000

 • Totale oppervlakte: 534 m²
 • Perceelbreedte: 18,00 m
 •   kWh/jaar
Contacteer de verkoper

Contacteer de verkoper

Contacteer per telefoon
011*******

Contacteer per e-mail

iUw telefoonnummer zal uw contact sterk vergemakkelijken. Het zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Verzenden

* Verplichte velden

Beschrijving

Prachtig bouwperceel voor een halfvrijstaande woning. Het bouwperceel heeft een oppervlakte van 05 are 34 ca en is rustig gelegen, doch nabij het centrum van Kaulille. -Hoofdbestemming: wonen. Enkel grondgebonden ééngezinswoningen, woningopsplitsing is niet toegestaan. Zorgwoning is mogelijk volgens de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.
- Nevenbestemming hoofdgebouw: Enkel functies, complementair aan het wonen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep en dienstverlening zijn toegelaten, mits aan alle van de volgende vereisten voldaan is: 1. de woonfunctie blijft behouden als hoofdfunctie. 2. de complementaire functie bestaat een geringere oppervlakte dan de woonfunctie. 3. de complementaire oppervlakte maximaal 50% van de maximale vloeroppervlakte op het perceel bedraagt. En voor zover ze geen hinder vormen voor de normale woonkwaliteit. Niet toegelaten: Handel, horeca en ambacht. - Bouwvorm: Half open bebouwing in één bouwblok met één blinde gevel op de perceelsgrens zoals weergegeven op het verkavelingsplan. Indien de bouwblok nieti n 1 keer gebouwd wordt bepaalt de eerste bouwende de typologie, bouwhoogte,kroonlijsthoogte,gebruik van materialen. De volgende dient zich verplicht aan te sluiten op de bestaande bebouwing zodat het bouwblok 1 geheel vormt. - Open carport: Mogelijk in de zijtuinstrook achter de voorgevel. Maximum 20m² kan op minder dan 3m00 van de perceelgrens worden ingeplant, achter de voorgevel, mits akkoord van de aanpalende eigenaar. - De bouwlijn: aangegeven op het verkavelingsplan. De voorgevel op 12m00 uit de as van de weg. Vrijstaande gevels: Minimaal 3m00 van de zijdelingse perceelgrens. - Bouwdiepte: gelijkvloers maximaal 17m00 en de verdieping maximaal 12m00.
- Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen onder kroonlijst. - Dakvorm: Alle daktypen toegestaan op voorwaarde dat de helling de 45° niet overschrijdt en de totale hoogte (bovendaks gemeten) maximaal 11m00 bedraagt. -Kroonlijsthoogte: maximaal 6m40 t.o.v het wegpeil. Terrassen op de verdieping zijn inpandig. - Gevelmaterialen: overwegend baksteen en/of andere duurzame en esthetische materialen die harmonisch passen in de omgeving.
- Bijgebouwen: Vrijstaande bijgebouwen toegestaan: enkel bergplaatsen,tuinhuis,dierenhoekken,poolhouse,garages,carport,tuinserre... Woonfunctie of nevenbestemming niet toegestaan in de bijgebouwen. Onder het tabblad "Downloads" kunt u de volledige bouwvoorschriften raadplegen.

Diensten

Financiële details

 • Prijs : € 85 000

Grond

 • Oppervlakte terrein : 534 m²
 • Breedte perceel : 18 m

Stedenbouw (*)

 • Verkavelingsvergunning : Ja
 • Bouwvergunning : Ja
 • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
 • Overstromingsgebied: Onroerend goed niet gelegen in een overstromingsgebied
 • En/of: Informatie niet meegedeeld
 • Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd: Nee

Aangeboden door makelaar:

Vastgoed Rijken

Kaulillerdorp 57
3950 Kaulille

(*) Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.

Kadaster info

Kadaster Limburg (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Voorstraat 43, bus 20
3500 Hasselt
Tel. 0257 619 00
Fax
meow.dienst.uit.limburg@minfin.fed.be

Kadaster Bocholt (Lokaal kantoor)

Stadsplein 1 Bus 1
3960 Bree
Tel. 0257/80620 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/96174
meow.antenne.704@minfin.fed.be

Belangrijke nota: het federaal bureau voor het kadaster geeft enkel informatie in verband met het kadaster van het vastgoed. Alle andere aanvragen moeten via het contactformulier (rechts bovenaan van dit pagina) gesteld worden.

Kent u deze gemeente of de regio waarin deze gelegen is goed ? Ontdek hier 1001 weetjes : Kaart per thema
Vindt hier het registratiekantoor (huurcontract). Meer details op kadaster.be

Heb je verbouwplannen in “Bocholt”?
Dan heb je waarschijnlijk recht op een gratis exemplaar van de gids Verstandig Bouwen & Renoveren.
Deze 400 pagina’s dikke gids staat boordevol met handige tips en inspiratie. Bestel je gids hier

Last updated at: 17/03/2018 4:09:40