Bouwgrond te koop Kaulille

€ 90 000

 • Totale oppervlakte: 554 m²
 • Perceelbreedte: 12,00 m
 •   kWh/jaar
Contacteer de verkoper

Contacteer de verkoper

Contacteer per telefoon
011*******

Contacteer per e-mail

iUw telefoonnummer zal uw contact sterk vergemakkelijken. Het zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Verzenden

* Verplichte velden

Beschrijving

Prachtig bouwperceel voor een halfvrijstaande woning. Het bouwperceel heeft een oppervlakte van 05 are 54 ca en is rustig gelegen, doch nabij het centrum van Kaulille. -Hoofdbestemming: wonen. Enkel grondgebonden ééngezinswoningen, woningopsplitsing is niet toegestaan. Zorgwoning is mogelijk volgens de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. - Nevenbestemming hoofdgebouw: Enkel functies, complementair aan het wonen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep en dienstverlening zijn toegelaten, mits aan alle van de volgende vereisten voldaan is: 1. de woonfunctie blijft behouden als hoofdfunctie. 2. de complementaire functie bestaat een geringere oppervlakte dan de woonfunctie. 3. de complementaire oppervlakte maximaal 50% van de maximale vloeroppervlakte op het perceel bedraagt. En voor zover ze geen hinder vormen voor de normale woonkwaliteit. Niet toegelaten: Handel, horeca en ambacht. - Bouwvorm: Half open bebouwing in één bouwblok met één blinde gevel op de perceelsgrens zoals weergegeven op het verkavelingsplan. Indien de bouwblok nieti n 1 keer gebouwd wordt bepaalt de eerste bouwende de typologie, bouwhoogte,kroonlijsthoogte,gebruik van materialen. De volgende dient zich verplicht aan te sluiten op de bestaande bebouwing zodat het bouwblok 1 geheel vormt. - Open carport: Mogelijk in de zijtuinstrook achter de voorgevel. Maximum 20m² kan op minder dan 3m00 van de perceelgrens worden ingeplant, achter de voorgevel, mits akkoord van de aanpalende eigenaar. - De bouwlijn: aangegeven op het verkavelingsplan. De voorgevel op 12m00 uit de as van de weg. Vrijstaande gevels: Minimaal 3m00 van de zijdelingse perceelgrens. - Bouwdiepte: gelijkvloers maximaal 17m00 en de verdieping maximaal 12m00.
- Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen onder kroonlijst. - Dakvorm: Alle daktypen toegestaan op voorwaarde dat de helling de 45° niet overschrijdt en de totale hoogte (bovendaks gemeten) maximaal 11m00 bedraagt. -Kroonlijsthoogte: maximaal 6m40 t.o.v het wegpeil. Terrassen op de verdieping zijn inpandig. - Gevelmaterialen: overwegend baksteen en/of andere duurzame en esthetische materialen die harmonisch passen in de omgeving.
- Bijgebouwen: Vrijstaande bijgebouwen toegestaan: enkel bergplaatsen,tuinhuis,dierenhoekken,poolhouse,garages,carport,tuinserre... Woonfunctie of nevenbestemming niet toegestaan in de bijgebouwen. Onder het tabblad "Downloads" kunt u de volledige bouwvoorschriften raadplegen.

Diensten

Financiële details

 • Prijs : € 90 000

Grond

 • Oppervlakte terrein : 554 m²
 • Breedte perceel : 12 m

Stedenbouw (*)

 • Verkavelingsvergunning : Ja
 • Bouwvergunning : Ja
 • Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
 • Overstromingsgebied: Onroerend goed niet gelegen in een overstromingsgebied
 • En/of: Informatie niet meegedeeld
 • Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd: Nee

Aangeboden door makelaar:

Vastgoed Rijken

Kaulillerdorp 57
3950 Kaulille

(*) Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.

Kadaster info

Last updated at: 26/05/2018 1:30:00