Bouwgrond te koop in Kaulille Gepubliceerd

Adres verkrijgen Bosakkerstraat 0 40
3950 Kaulille
Kaart
Referentie Immovlan: RAD26291
Referentie makelaar: K553

Oppervlakte terrein
525 m²
Diepte terrein
35 m
Breedte terrein
15 m

Beschrijving

Prachtig bouwperceel voor een open bebouwing. LOT 40 heeft een perceeloppervlakte van 5are25ca.
Type langwerpige eengezinswoning op de perceelsgrens met brede zijstrook, waardoor er een zijlings en naar achter georiënteerde tuin ontstaat. De dakvorm is vrij,maar de nok (als gekozen wordt voor een hellend dak, staat loodrecht op de straat). Eengezinswoning met twee bouwlagen en een volledig gesloten gevel op de perceelsgrens. Aan de andere perceelsgrens ontstaat hierdoor een brede zijstrook aan de goed georiënteerde zijde van de woning (namiddag- en avondzonoriëntatie), waardoor deze strook meer bruikbaar wordt, bijvoorbeeld om er een toegangszone en/of patio-tuin te maken. Het volume is langwerpig met de smalle zijde naar de straat gericht.
De voorbouwlijn is grafisch bepaald,evenals de positie en de maat van het maximaal te bebouwen volume. De minimale afstand toto de zijlingse perceelsgrens is aangegeven op plan. De voorbouwlijn moet voor minimum de helft van de totale breedte op de aangegeven plaats bebouwd worden. Constructies vóór de voorbouwlijn zijn niet toegestaan.
Het woningtype vereist een volledig gesloten afgewerkte muur (parementsteen) van 15,00 meter diep op de perceelsgrens (de muur wordt op de grens gebouwd aan de eigen zijde van het perceel, met andere woorden er wordt niet ‘te paard’ gebouwd) en met een minimale hoogte van 3,00 meter. Ook als de bouwdiepte minder dan 15,00 meter bedraagt, dient een minimale afgewerkte gevel op de perceelsgrens van 15,00 meter diep x 3,00 meter hoog gerealiseerd te worden. De afgewerkte muur mag daarom ook niet door de buurman gebruikt worden om hierin constructies vast te maken. Geen enkele doorbreking,noch openingen, ramen,glasbouwstenen,e.d is toegelaten in deze gevel. In geval van een hellend dak moet de goot in de gevel op de perceelsgrens ingewerkt worden. De bouwhoogte (kroonlijsthoogte) op de perceelsgrens wordt vastgesteld tussen 4,00 meter en 5,00 meter, indien met een lessenaarsdak gewerkt wordt en op maximum 6,00 meter voor een plat dak. Als een lessenaarsdak wordt toegepast dan bedraagt de bouwhoogte van de andere zijgevel maximum 11,00 meter. Enkel platte daken en lessenaarsdaken of een combinatie van beide, zijn toegestaan. In het dakvlak dat naar de bebouwde perceelsgrens wijst zijn dakramen, dakvlakvensters en alle andere constructies die licht en/of zicht kunnen betrekken verboden . Dakterrassen die uitgeven op de buren zijn evenmin toegelaten. Het dakvlak ligt loodrecht op de straat.
In de brede zone zijdelings tegen het hoofdgebouw zijn toevoegingen (erker,serre,overbouwd terras,uitbreiding,…) mogelijk over een breedte van maximum 3,00 meter en met een maximale kroonlijsthoogte van 3,50 meter.De toevoegingen vormen één geheel met het hoofdgebouw . Deze toevoegingen zijn beperkt in oppervlakte, ze mogen niet groter zijn dan 25m². Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 86.750

Diensten

Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Voorkooprecht
Nee
Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.

Kadaster Limburg (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Voorstraat 43, bus 20
3500 Hasselt
Tel 0257 619 00
Fax
meow.dienst.uit.limburg@minfin.fed.be

Kadaster Bocholt (Lokaal kantoor)

Stadsplein 1 Bus 1
3960 Bree
Tel 0257/80620 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/96174
meow.antenne.704@minfin.fed.be

Belangrijke nota: het federaal bureau voor het kadaster geeft enkel informatie in verband met het kadaster van het vastgoed. Alle andere aanvragen moeten via het contactformulier (rechts bovenaan van dit pagina) gesteld worden.

Kent u deze gemeente of de regio waarin deze gelegen is goed ? Ontdek hier 1001 weetjes : Kaart per thema
Vindt hier het registratiekantoor (huurcontract).

Meer details op kadaster.be

Heb je verbouwplannen in “Kaulille”?
Dan heb je waarschijnlijk recht op een gratis exemplaar van de gids Verstandig Bouwen & Renoveren.
Deze 400 pagina’s dikke gids staat boordevol met handige tips en inspiratie. Bestel je gids hier

Laatste aanpassing: 22/06/2018 03:30

Contacteer de verkoper

Via email
Uw bericht werd verzonden
Immovlan.be maakt gebruik van cookies om uw surfervaring zo optimaal mogelijk te maken. Voor meer informatie, klik hier.