Boerderij - Hoeve te koop Kaulille

€ 1 450 000

Contacteer de verkoper

Contacteer de verkoper

Contacteer per telefoon
032*******

Contacteer per e-mail

iUw telefoonnummer zal uw contact sterk vergemakkelijken. Het zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Verzenden

* Verplichte velden

Beschrijving

Deze charmante boerderij is gelegen in Kaulille, een deelgemeente van Bocholt. De perfecte locatie om te kunnen genieten van de lokale ruiter- en menroutes. Door de ligging dichtbij de grens met Nederland is deze accommodatie centraal gelegen in het hippisch centrum van België, Nederland en Duitsland. Dit maakt het de ideale uitvalsbasis voor (internationale) wedstrijden.

Het geheel omvat een authentieke boerderij, een bijgebouw met saloon, zadelkamer en stallen, een stallencomplex, stapmolen, overdekte round pen en weides omheind met hardhout.
De charmante boerderij is erg ruim en praktisch ingedeeld. De prachtige open keuken is onder andere uitgerust met een Aga fornuis en alle moderne keukenapparatuur. Tegenover de keuken is er een gezellige zithoek met openhaard. Er staan grote ramen in de keuken die het mogelijk maken om uit te kijken over het houten terras en de prachtig aangeklede tuin met vijver. De ideale plaats om tot rust te komen. Als we verder gaan in het woonhuis komen we terecht in de woonkamer met tv aansluiting en extra zithoek met openhaard. Deze ruimte sluit ook aan op de inkomhal. De inkomhal is voorzien van een gastentoilet. Achter de woonkamer bevindt zich een bergruimte waar momenteel een bijkeuken geïnstalleerd is. Op de benedenverdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en 1 badkamer. De bovenverdieping telt nog 2 slaapkamer met elk hun eigen badkamer en garderobekast. Op de overloop is nog een extra gastentoilet voorzien.

Achter de boerderij ligt een bijgebouw dat is uitgerust als een heuse westernsaloon, de geschikte plaats om je gasten in stijl te ontvangen. Via deze ruimte is het mogelijk om door te gaan naar de ruime zadelkamer met bovenverdieping. Achter de zadelkamer zijn nog 4 stallen, gescheiden van het andere stallencomplex, dat zich links van de woning bevindt. De stallen zijn prachtig in aansluitende stijl afgewerkt met hout. Dit stallencomplex biedt plaats voor 14 stallen, waarvan 12 ruime stallen en 2 veulenstallen. De paarden hebben bij de stallen de mogelijkheid om hun hoofd naar buiten te steken.
Achter het stalcomplex ligt de stapmolen voor 6 paarden met een diameter van 18m. De overdekte round pen heeft een diameter van maar liefst 30 meter. Deze is gelegen achteraan het complex. De weides zijn allemaal voorzien van een schuilstal en zijn omheind met rondhout omheining, behandeld met creosootolie. Achter de woning zijn er 3 carports voorzien en naast de woning, op het einde van de oprijlaan is nog een extra berging voorzien met wasplaats voor de paarden en solarium.
Kortom een parel voor elke paardenliefhebber, gelegen op een uitermate rustige locatie.

Diensten

Financiële details

 • Prijs : € 1 450 000

Gebouw

 • Oppervlakte terrein : 45 000 m²

Stedenbouw (*)

 • Verkavelingsvergunning : Ja
 • Bouwvergunning : Ja
 • Stedenbouwkundige overtreding : Ja
 • Beschrijving van de uitspraak in de zaak : Geklasseerd zonder gevolg
 • Stedenbouwkundige bestemming: Agrarisch gebied
 • Overstromingsgebied: Onroerend goed niet gelegen in een overstromingsgebied
 • En/of: Informatie niet meegedeeld
 • Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd: Nee

Gelijkvormigheidscertificaten en -attesten (*)

 • EPC-referentie : 920135
 • Totaal jaarlijks energieverbruik : 438 kWh/jaar
 • Specifiek primair energieverbruik : 438 kWh/m²/jaar

Aangeboden door makelaar:

ImmoFluisteraar bvba

Aarschotsesteenweg 201
2500 Lier

(*) Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.

Kadaster info

Last updated at: 17/03/2018 1:30:00

Het adres vragen

De eigenaar heeft ervoor gekozen het adres niet publiekelijk zichtbaar te maken. Om het adres te kennen, gelieve contact op te nemen met hem via dit formulier (mail) of per telefoon. Contact opnemen via mail of per telefoon..

Contacteer per telefoon
032*******

Contacteer per e-mail

iUw telefoonnummer zal uw contact sterk vergemakkelijken. Het zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Verzenden

* Verplichte velden