Boerderij - Hoeve te koop in Arendonk Gepubliceerd

Adres verkrijgen
2370 Arendonk
Referentie Immovlan: RAG73113
Referentie makelaar: IF-2542NP

Slaapkamer(s)
3

Beschrijving

Dit hippisch complex vlakbij de Nederlandse grens is zeer goed bereikbaar via de E34 Antwerpen-Eindhoven. Het bestaat onder meer uit een luxueuze laagbouwvilla, een groomswoning, 2 binnenpistes, een cafetaria met een groot terras, 42 stallen uit hout en geoplast, een buitenpiste (40x80) en volledig omheinde paddocks/ weilanden voorzien van automatische drinkbakken.

De villa met grote private tuin bestaat uit een ruime leefkeuken met Boretti gasfornuis en met prachtig zicht op het omliggend groen door de grote raampartijen, een koele berging en een woonkamer. De nachthal geeft uit op het bureau, 2 slaapkamers, de badkamer met bubbelbad, douche en dubbele wastafel, een apart toilet en de inpandige garage met 1 sectionale poort. Dit alles is gelegen op de begane grond. Op de eerste verdieping vinden we nog een ruime zolder bereikbaar via een vaste trap met veel mogelijkheden. De woning wordt verwarmd door designradiatoren en vloerverwarming op gas.

De groomswoning heeft een volledig uitgeruste ruime keuken, een bijkeuken met extra aanrechtblok, 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en een extra douche en een grote garage.

De hoofdbinnenpiste (20m x 40m) beschikt over een grote sectionale poort en een kleinere ingang. Vanuit de kantine en het terras geniet men van leuk zicht op beide binnenpistes. De kantine is volledig uitgerust met toog, tapsysteem en koelingen.
De tweede binnenpiste (16m x 46m) grenst aan het stallengebouw.
Het stallengebouw werd enkele jaren geleden uitgebreid en beschikt nu over 42 boxen en een dubbele wasplaats met solarium.
De stallen en de binnenpistes zijn voorzien van led-verlichting en camerabewaking.

Dankzij de gezellige, volledig uitgeruste kantine met groot terras en speeltuin geniet men van prachtig zicht op de buitenpiste (40m x 80m).

Tenslotte beschikt de eigendom nog over een grote overdekte opslagplaats voor hooi en stro / rollend materieel, een grote parking, 1 grote mestbak en volledig met hout omheinde weilanden.

De eigendom is uitermate geschikt voor zowel de professionele ruiter die het privématig wil uitbaten als de verhuur van stallen en het organiseren van (grotere) evenementen! Toon alles Toon minder

Financiële details

Diensten

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.

Kadaster Antwerpen (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Italiëlei 4, bus 10
2000 Antwerpen
Tel 0257/55250
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Kadaster Arendonk (Lokaal kantoor)

Renier Sniedersstraat 6
2300 Turnhout
Tel 0257/81640 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/96974
meow.antenne.107@minfin.fed.be

Belangrijke nota: het federaal bureau voor het kadaster geeft enkel informatie in verband met het kadaster van het vastgoed. Alle andere aanvragen moeten via het contactformulier (rechts bovenaan van dit pagina) gesteld worden.

Kent u deze gemeente of de regio waarin deze gelegen is goed ? Ontdek hier 1001 weetjes : Kaart per thema
Vindt hier het registratiekantoor (huurcontract).

Meer details op kadaster.be

Heb je verbouwplannen in “Arendonk”?
Dan heb je waarschijnlijk recht op een gratis exemplaar van de gids Verstandig Bouwen & Renoveren.
Deze 400 pagina’s dikke gids staat boordevol met handige tips en inspiratie. Bestel je gids hier

Laatste aanpassing: 04/04/2018 03:22

Contacteer de verkoper

Via email
Uw bericht werd verzonden

Aangeboden door ImmoFluisteraar bvba

Contacteer
Immovlan.be maakt gebruik van cookies om uw surfervaring zo optimaal mogelijk te maken. Voor meer informatie, klik hier.