Appartement te koop in Izegem Gepubliceerd

Adres verkrijgen Granietstraat 1
8870 Izegem
Referentie Immovlan: RAH25276
Referentie makelaar: 1528

Slaapkamer(s)
2
Oppervlakte leefruimte
80 m²
Badkamer(s)
1
Terras
9 m²

Beschrijving

Dit appartement met 2 slaapkamers bevindt zich op de tweede verdieping van het appartementsgebouw 'Hoeve' en heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 80m². Het ruime terras is oost georiënteerd en heeft een oppervlakte van ca. 8m². Het tweede terras bevindt zich aan de slaapkamer. Het appartement wordt voorzien van ingerichte badkamer, een volledig geïnstalleerde open keuken met annex berging.

Residentie Hoeve, één van de drie stijlvolle appartementsgebouwen in het Kouterpark, biedt u 20 eigentijdse appartementen ten midden deze groene en rustige ontwikkeling. Elk hoogwaardig afgewerkt appartement heeft 1 tot 2 slaapkamers en een lichtrijke leefruimte die uitgeeft op het ruim zonneterras met zicht op de groene omgeving. Dankzij de grote raampartijen vloeien interieur en exterieur moeiteloos in elkaar over. "Kouterpark" ligt op een boogscheut van het centrum van Izegem. Dit stijlvol woonproject met in totaal 21 woningen en 56 appartementen is opgebouwd rond een autoluw en groen binnenplein. Hier woont u in een zeer aangename omgeving met tal van buurtwinkels op wandelafstand. In het gevarieerde woonaanbod vindt u vast en zeker de woonst die bij u past. Deze verkaveling is een duurzaam woonproject met energievriendelijke appartementen en woningen die niet alleen goed zijn voor het milieu maar ook voor uw portefeuille. Bij aankoop ligt uw maandelijkse energiefactuur beduidend lager! Tijdens het hele bouwproces wordt er resoluut gekozen voor energiezuinige technieken en materialen. Een doorgedreven isolatie vormt namelijk de hoeksteen van duurzaam bouwen. Daarnaast leveren het vermijden van koudebruggen, het plaatsen van hoogrendementsbeglazing, de condensatieketel als een goede luchtdichtheid eveneens een belangrijke energiebesparing op. Om uw appartement of woning te ventileren zonder veel energieverlies, werd er gekozen voor het ventilatiesysteem type D, dat warmte uit de geventileerde lucht recupereert. Wooncomfort is meer dan een aangenaam ingerichte woning of appartement. Daarom voorzien we een rustige en veilige woonomgeving waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en zorgeloos kunnen opgroeien. Het Kouterpark biedt een gezellige plek waar gezinnen in harmonie naast elkaar leven. In deze verkaveling ligt de klemtoon op rust, leefbaarheid en groen. De autoluwe woonwijk is enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. De groene zone tussen de appartementen krijgt een publiek karakter. Kortom: het Kouterpark is een nieuw stukje groen voor elke Izegemmenaar die graag ongestoord van het leven geniet. Contacteer ons voor meer informatie Tel051 67 67 57 www.bordes.be Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 179.500
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2016
Aantal slaapkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
80 m²
Bemeubeld
Nee
Kelder
Nee
Zolder
Nee
Veranda
Nee
Wasruimte
Nee
Fietsenstalling
Nee
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Type verwarming
Niet gespecifieerd
Oriëntatie van de voorgevel
Oost
Aantal gevels
2
Aantal verdiepingen
3
Tuin
Nee
Terras
Ja
Oppervlakte terras
9 m²
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.

Kadaster West-Vlaanderen (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Koning Albert I-laan 1/5 bus 3
8200 Brugge
Tel 0257 823 00
Fax 0257 979 57
meow.dienst.uit.w-vl@minfin.fed.be

Kadaster Izegem (Lokaal kantoor)

Rondekomstraat 24
8800 Roeselare
Tel 0257/56770 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/97293
meow.antenne.307@minfin.fed.be

Belangrijke nota: het federaal bureau voor het kadaster geeft enkel informatie in verband met het kadaster van het vastgoed. Alle andere aanvragen moeten via het contactformulier (rechts bovenaan van dit pagina) gesteld worden.

Kent u deze gemeente of de regio waarin deze gelegen is goed ? Ontdek hier 1001 weetjes : Kaart per thema
Vindt hier het registratiekantoor (huurcontract).

Meer details op kadaster.be

Heb je verbouwplannen in “Izegem”?
Dan heb je waarschijnlijk recht op een gratis exemplaar van de gids Verstandig Bouwen & Renoveren.
Deze 400 pagina’s dikke gids staat boordevol met handige tips en inspiratie. Bestel je gids hier

Laatste aanpassing: 03/07/2018 08:56

Contacteer de verkoper

Via email
Uw bericht werd verzonden

Aangeboden door Bordes

Contacteer
Immovlan.be maakt gebruik van cookies om uw surfervaring zo optimaal mogelijk te maken. Voor meer informatie, klik hier.