134 223 Immo Zoekertjes
2 879 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuwbouwprojecten

Openbare verkoop

Nieuws

Video: werf stort in terwijl arbeiders aan het werk zijn

Deze korte video is een perfect voorbeeld van het belang van goede architecten en ingenieurs. De arbeiders die hier aan het werk waren, hebben ongetwijfeld elk een persoonlijke berschermengel…

Een sauna thuis: met dit budget moet je rekening houden

De winter nadert en dus hebben we met zijn allen de neiging om het thuis extra gezellig te maken. Wat het warmtegevoel zeker zal verhogen, is een sauna thuis. Maar wat kost zo’n installatie tegenwoordig?

Aan deze kamer spenderen Belgen de meeste euro’s

In de nasleep van Cocoon hebben de organisatoren van de beurs een enquête georganiseerd om de gewoontes inzake decoratie van de gemiddelde Belg te leren kennen. De resultaten zijn interessant!

Deze gewelddadige vorm van inbreken komt steeds vaker voor in België

Sinds begin dit jaar is het aantal “home invasions” volgens onze politiediensten fors toegenomen. Maar wat houdt deze vorm van inbreken nu precies in?

Advies

6 tips om een boom te planten (het is er het moment voor)

De herfst is dé tijd van het jaar om nieuwe bomen te planten, al is dat niet zo simpel als het lijkt. Ziehier 6 tips!

5 Tips voor de perfecte foto’s bij het verkopen van je huis

Ben je van plan je huis of appartement te verkopen of verhuren? Dan zijn goede foto’s een noodzaak, de zoektocht naar een huis of appartement begint bij potentiële kopers of huurders immers online. Sterker nog, een websitebezoeker bekijkt in minder dan 1 minuut de foto’s van een woonst! In die ene minuut moet een potentiële … Continue reading “5 Tips voor de perfecte foto’s bij het verkopen van je huis”