Vastgoedsite in België

126 979 Immo Zoekertjes
2 868 Professionals

Nieuws

5 geluksbrengers die je in huis moet hebben

Zelfs als je niet bijgelovig bent, zal de aanwezigheid van deze voorwerpen je huis aangenaam verrijken. En zo heb je meteen leuke dingen om aan je gasten te vertellen!

4 nieuwbouwhuizen te koop voor minder dan € 300.000

Bouwen is duur. Gelukkig kan je ook met een redelijk budget een gloednieuwe woning vinden. Deze 4 huizen al gezien?

Bedrieglijke diefstal treft 20 Belgen per dag! Zo gaat men te werk…

Steeds meer Belgen worden het slachtoffer van bedrieglijke diefstal. Valse politieagenten, een valse loodgieter, een persoon in nood… Vorig jaar werden er volgens Sudpresse 7.337 klachten ingediend, wat neerkomt op zo’n 20 per dag. Het Brussels Gewest wordt het zwaarst getroffen, met maar liefst 3.799 klachten in 2018…

De 5 goedkoopste huurwoningen in België

Kan je met een krap budget van minder dan 500 euro per maand een fatsoenlijke woonst huren in België? Het antwoord is positief, maar verwacht geen paleis en weet dat de keuze ruimer is in het zuiden van het land. Er zitten gelukkig enkele parels tussen, zelfs huizen met een tuin.

Advies

Deze vergoeding krijg je als je nieuwbouwappartement niet op tijd klaar is

Je koopt een appartement op plan om daar zelf in te gaan wonen of om het te verhuren. De bouwwerken vlotten niet echt waardoor het niet tijdig klaar is.

Hoeveel eigen inbreng heb je nodig voor jouw woonlening?

Sta je op het punt om een woning te kopen? Dan moet je eerst langs de bank passeren voor een lening. Hoeveel spaarcenten heb je nodig vooraleer je kan gaan voor jouw droomwoning?