133 228 Immo Zoekertjes
2 947 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuwbouwprojecten

Openbare verkoop

Lijfrente

Kot

Nieuws

De ultieme woonkamer volgens Maybach

Op de Beijing Auto Show, het Autosalon van Peking dus, heeft Mercedes’ luxedochter Maybach naast een conceptuele SUV ook een heuse woonkamer gepresenteerd. Volgens de autoconstructeur krijgen we daarin “een expressie van sensuele puurheid” te zien, maar vel vooral zelf een oordeel!

Deze imitatievloeren zijn meesters in illusie

Voor alle exclusieve vloeren in hout, beton of natuursteen bestaan er goedkopere of gebruiksvriendelijkere alternatieven. Wij zochten voor elke vloerklassieker de perfecte lookalike. Zie jij het verschil? Dit en veel meer over vloeren lees je deze week op Livios.

Video: Een vreemde denneappel om in te zitten

Dit idee kwam uit het brein van enkele Tsjechische designers en het resultaat staat letterlijk bol van originaliteit!

Een “onzichtbaar” huis in de Amerikaanse woestijn

Doug Aitken is een bekende Amerikaanse artiest met een ongewone kijk op de zaken. Ziehier een mooi voorbeeld: een huis dat de hele omgeving weerspiegelt!

Advies

5 tips bij het kiezen van je zitbank

De kinderen zijn wat al te ijverig geweest met de stiften, de stof is versleten of je bent misschien simpelweg het model beu? Redenen genoeg om een nieuwe sofa te kopen.

Dit verandert er aan de huurwetgeving in Wallonië

Binnenkort komen er in Wallonië nieuwe wettelijke spelregels voor het verhuren van woningen en appartementen. Maar wat moet je daar zoal van weten? Vroeger was de wetgeving rond huur een nationale materie. Dat betekende dan ook dat de wettelijke regels dezelfde waren in gans België. Dat is nu niet meer het geval. Elk gewest kan … Continue reading “Dit verandert er aan de huurwetgeving in Wallonië”