133 221 Immo Zoekertjes
2 832 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuwbouwprojecten

Openbare verkoop

Lijfrente

Kot

Nieuws

Dit rijhuis is amper 3 meter breed

In Kortrijk staat een huisje. En ja, dat mag je gerust letterlijk nemen, want de voorgevel is hoop en al drie meter breed. Velen zouden zich daardoor laten afschrikken. Dat was echter buiten Zoë Van de Velde gerekend. Deze jonge architecte kwam, zag en overwon. En dat zonder het budget uit het oog te verliezen.

5 ongewone dakgoten

Dakgoten dienen om water te evacueren. Meestal zijn die ‘logisch’ van vorm, al bestaan er natuurlijk ook dakgoten die niet alleen functioneel zijn maar ook in het oog springen. Zoals deze vijf:

“Scoor een toonzaalmodel” en 10 andere Batibouw-hacks

Heb jij bouw- of verbouwplannen, dan ga je uiteráárd naar Batibouw. Maar wacht even voordat je er met het hoofd naar voren in vliegt. Wij verzamelden de beste tips van insiders. Resultaat? Elf ultieme Batibouw-hacks voor een vliegende start van je bouwavontuur! Dit en veel meer over Batibouw 2018 lees je deze week op Livios.

Dit huis reikt naar de Antwerpse hemel

Architect Hansi Ombregt reikte met zijn gezinswoning enthousiast naar de Antwerpse hemel. Maar liefst vijf verdiepingen telt deze constructie. Een intrigerende mix van strakke vlakken en een trap die speelse sprongen maakt.