119 752 Immo Zoekertjes
2 824 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuwbouwprojecten

Openbare verkoop

Nieuws

7 tips voor Assepoesters met haast

Dweilen, wassen, stofzuigen, ramen lappen en schrobben. Het is bijna tijd voor de lentepoets, zeker nu de eerste zonnestralen doorbreken.

In deze provincie schieten de woningprijzen de lucht in!

Het is waarschijnlijk geen verrassing dat de goedkoopste Belgische provincie in Wallonië ligt. Wist je dat ook de duurste provincie van ons land aan de andere kant van de taalgrens te vinden is?

Hoeveel jongeren krijgen hulp van hun ouders?

De dag van vandaag is het steeds moeilijker om met een beperkt inkomen een woning te kopen. Hoe doen jongeren dat wanneer ze aan hun professionele leven beginnen?

Ongezien: hij haalt zijn geweer boven wanneer de buren te veel lawaai maken!

We zijn het erover eens: nachtlawaai is een vervelende vorm van overlast. Het is niet altijd gemakkelijk om oplossingen te vinden die de relatie met je buren niet op springen zet…

Advies

Een verborgen gebrek: wat te doen?

Eindelijk je droomwoning op de kop getikt, maar word je niet veel later geconfronteerd met een verborgen gebrek? Treuzel dan niet, maar schiet in actie. Deze stappen kun je ondernemen.

Terras van hout of blauwe steen: hoe onderhouden?

Nu de zon terug begint te schijnen, begin je ongetwijfeld zin te krijgen om weer tijd op je terras door te brengen. Al is dat na de strenge winter wel aan een onderhoud toe. Zo ga je te werk.