Nieuws

Hoeveel m² kan de Belg gemiddeld kopen?
Hoeveel m² kan de Belg gemiddeld kopen?

Hoe groot is de koopkracht van de Belgen op het vlak van vastgoed? Eén van de manieren om dat uit de drukken, is het aantal vierkante meters, eerder dan in klinkende munt.

Waarom je geen BTW attest meer moet invullen bij een renovatie
Waarom je geen BTW attest meer moet invullen bij een renovatie

Als je je woning of appartement laat renoveren ben je soms maar 6 % BTW verschuldigd op de facturen van je aannemers. Tot voor kort moest je …

Verwarming: moet je de deuren open of dicht laten?
Verwarming: moet je de deuren open of dicht laten?

Nu de winter zijn opwachting maakt en de temperaturen steil naar beneden duiken, kan je huis verwarmen een complexe operatie worden. Moet je de deuren open laten voor een betere …

Isolatiepremie: wanneer aanvragen?
Isolatiepremie: wanneer aanvragen?

De drie regio’s van ons land willen de toegang tot verschillende isolatiepremies vergemakkelijken. Maar wanneer moet je je aanvraag indienen? Voor of na de werken? We geven een overzicht per regio.

Advies

Mila: “Vergeet sneeuwspray voor je ramen, ga voor tandpasta!”

Vorig jaar liet ik mijn dochter de ramen van het salon decoreren met sneeuwspray die specifiek daarvoor gemaakt was. Ik moet nog altijd terugdenken aan het vettige stof dat …

Kan je een gloei- of halogeenlamp vervangen door een LED-lamp?

Heeft het peertje in de lamp op je nachtkastje het begeven en vraag je je af of je het kan vervangen door een LED-lamp? We geven je het antwoord!

Hoeveel stroom kost kerstversiering?

In de kleine wereld van de kerstverlichting valt er voor elke smaak en prijs wel iets te vinden. De oudste modellen zijn daarbij een stuk gulziger qua energieverbruik dan wat er vandaag over de toonbank gaat.

Welke kerstboom kiezen: een valse of een echte? In een pot of niet?

Over een paar dagen, na het bezoek van Sinterklaas, is het alweer tijd om na te denken over je kerstversiering en in het bijzonder over je kerstboom! Maar welk type moet je nu kiezen? Volg onze tips!