134 982 Immo Zoekertjes
2 858 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuwbouwprojecten

Openbare verkoop

Lijfrente

Kot

Nieuws

15.000 gezinnen brutaal zonder stroom gezet

Voor een nog onbekende reden heeft er zich afgelopen maandag omstreeks half twee ‘s middags een ontploffing voorgedaan in de elektriciteitscabine van Ivoz-Ramet in Flémalle, nabij Luik. De brandweer was snel ter plaatse maar de schade niet gering.

Ook jij slaapt tussen schimmel…

Volgens een onderzoek uitgevoerd door microbioloog zit ons bed niet alleen vol huisstofmijt maar ook vol schimmel. Wie de lakens niet regelmatig ververst, kan tot wel 16 verschillende soorten verzamelen.

Groenestroomcertificaten: heeft Wallonië een mirakeloplossing gevonden?

De storm rond groenestroomcertificaten is nog niet gaan liggen. Net als in Vlaanderen hebben ze de begroting in Wallonië op z’n zachtst gezegd ‘ontregelt’. Hoe dit probleem oplossen? De Waalse regering heeft een ‘magische’ oplossing bedacht…

Trend: neonverlichting in huis

Er zijn heel wat mogelijkheden om je muren karakter te geven. Van behang tot verf en van kunst tot een collage met vakantiefoto’s. Maar wat dacht je van je favoriete quote, woord, initialen of gewoon een lieve boodschap voor aan de muur?

Advies

Zo vermijd je kopzorgen als je een huis of appartement verhuurt

Een huis of een appartement verhuren, daar komt heel wat bij kijken: de contracten, de opvolging van de huurgelden, eventuele reparaties… Een pand verhuren kan dus al snel een fulltime job worden. Weet dat hier oplossingen voor bestaan…

Tips om je woning sneller te verhuren

Zelf verhuizen en wil je je woning verhuren? Mooi, dat kan een verstandige beslissing zijn. Wil je je woning vlot verhuren, dan geven wij je alvast enkele tips mee waar je rekening mee kan houden.