134 329 Immo Zoekertjes
2 853 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuwbouwprojecten

Openbare verkoop

Nieuws

5 zaken die de lucht in huis vervuilder kunnen maken dan buitenlucht

Wie luchtvervuiling zegt, denkt onmiddellijk aan uitlaatgassen van auto’s, fabrieken, boten enzovoort. Nochtans bestaan er nog ettelijke andere bronnen die vervuilen, ook in huis.

5 bijzondere bouwtrends met respect voor de natuur

Naast de obligate mode- en beautytrends heb je natuurlijk ook bouwtrends. Tegenwoordig is bouwen niet verwonderlijk helemaal in teken van duurzaamheid en respect voor de natuur.

Dit huis heeft orkaan Michael overleefd (en dat komt niet zomaar)

Orkaan Michael heeft lelijk huisgehouden in Florida, al bleef de schade voor één huis in het bijzonder wel bijzonder beperkt. Maak kennis met ‘The Sand Palace’, een villa die speciaal werd gebouwd om de zwaarste storm te kunnen doorstaan. The Big One, zoals ze het in de VS zeggen.

Belgen gaan hoogste toren van Afrika bouwen

Het Belgische bedrijf Besix gaat meewerken aan het ontwerp en de bouw van de “Bank of Africa Tower” in Rabat, wat de grootste toren van Afrika moet worden.

Advies

Groepsaankopen van vastgoed: 4 redenen om het (niet) te doen

Je hebt het huis van je dromen gevonden maar het is te groot of te duur? Dan kan een groepsaankoop dé oplossing zijn. Let wel op voor de valkuilen…

5 mythes over het verkopen van je woning

Er doen heel wat fabeltjes de ronde over het verkopen van woningen. Gelukkig zijn wij er om een aantal van deze misvattingen te weerleggen. Doe er je voordeel mee!