123 714 Immo Zoekertjes
2 873 Professionals

Meer opties

Minder opties

Opties wissen

Nieuwbouwprojecten

Openbare verkoop

Nieuws

Man knoeit met elektriciteitsmeter en moet € 300.000 betalen

Een garagehouder uit de regio Florennes wordt ervan verdacht 14 jaar lang, tussen 2001 en 2015 om precies te zijn, met zijn elektriciteitsmeter te hebben geknoeid. Hij moet nu meer dan € 300.000 betalen. Een verhaal van Sudinfo…

TOP 5 van de mooiste kastelen te koop op Immovlan

België telt veel meer prestigieuze eigendommen dan de meeste mensen denken. Zo staan er op Immovlan momenteel meer dan 70 kastelen te koop in ons land…

Immo in België: deze provincie breekt alle records

Het is de duurste provincie van België en telt zelfs een gemeente waarvan de mediaanprijs van een huis € 550.000 bedraagt. Welkom in… Waals-Brabant!

Belasting op kantoren: voordeliger in Vlaanderen

De belastingdruk op kantoorgebouwen ligt in Vlaanderen lager dan in de andere twee gewesten van het land, althans volgens een berekening van adviesbureau Ayming Belgium.

Advies

Heb je een bouwvergunning nodig voor fotovoltaïsche panelen

Elektriciteit wordt alsmaar duurder en dus is het niet verwonderlijk dat steeds meer mensen de aankoop van fotovoltaïsche zonnepanelen overwegen. Heb je daarvoor een vergunning nodig?

Ventilatie bij renovatie: hoe pak je het aan?

Als je dak, muren en vloer na-isoleert zal een bestaande woning betere energetische prestaties boeken. Maar dat na-isoleren vaak ook gevolgen heeft voor het binnenklimaat van je woning, weten veel verbouwers niet.

Vind de beste hypothecaire lening of vergelijk alle hypotheken op TopCompare.be