Projet: Vista Verde - Breendonk (24586-5231089)

Obtenir l'adresse Schaafstraat 29
2870 Breendonk Carte
420 000 €
de 128 m² à 128 m²
2
1

Biens principaux du projet

Appartement 2 Chambres

Réf. Immovlan: RBH55854
Réf. vendeur: 5363759
420 000 €
2
128 m²
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Vista Verde is de uitgelezen plaats waar buren vrienden kunnen worden. Er is ruimte voor connectie én voor privacy! De ruime leefterrassen nodigen uit tot een zomerse babbel en een goed glas en worden elke zomer opnieuw een extra leefruimte.

De overgang tussen de twee wordt gevormd door kamerhoge glaspartijen die elk seizoen alle beschikbare licht naar binnen zuigen. In appartementen die 99 tot 167m² groot zijn, met 1 tot 4 slaapkamers, vindt die zee aan licht bovendien onbeperkt zijn weg tot in elke kamer.

Uw comfort beperkt zich echter niet tot uw appartement. Ondergrondse garages bergingen én fietsenbergingen bezorgen u het gemak en de bergingsruimte van een woning.

In Vista Verde is grondig gezocht naar de meest energiezuinige oplossingen die comfort en een lage energiefactuur combineren. Dat bewijst het BEN certificaat dat staat voor Bijna Energie Neutraal en garandeert dat u als bewoner niet meer dan het strikte minimum uitgeeft aan de verwarming én koeling van uw appartement.

Breendonk ligt, als deelgemeente van Puurs, bijna in het middelpunt tussen de stadscentra Brussel, Antwerpen, Mechelen en St Niklaas. Op zowat een half uur staat u zelfs op de Grote Markt van één van deze steden.

Tout voir Réduire
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification 26/05/2023
E-mail
Appeler