Bien immobilier à vendre - Lommel

161 résultats (1 - 20)
449 500 €

3920 Lommel

Prachtig landhuis met 3 slaapkamers en onderhoudsvriendelijke tuin! Rustig gelegen in groene omgeving. Gezellige living met parketvloer en gashaard Keuken met granieten aanrecht en alle inbouwapparatuur Inpandige garage 3 slaapkamers en dressing CV op gas (Vaillant - 2020): vloerverwarming en radiatoren Houten ramen met dubbele beglazing Airco op verdieping Groot terras met zonneluifel Schuur (40m²): tuinberging en overdekt terras En savoir plus ?

3 Chambre(s) 160 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
595 000 €

3920 Lommel

Openhuizendag: zaterdag 2/11 tussen 12u30 - 13u30 Charmante woning met 5 slaapkamers Wanneer we de woning bereiken via het charmante paadje komen we in de inkomhal terecht. In de inkomhal is er een gastentoilet aanwezig en een tal van deuren. De eerste deur geeft uit op de leefruimte die opgedeeld is in een woonkamer en eetkamer. Naast de eetkamer bevindt zich de keuken die voorzien is van alle comfort. Zo is er een koelkast, diepvries, gasvuur, combi-oven en vaatwasser aanwezig. Wanneer we verder lopen komen we in de bijkeuken, waar ook plaats is voor de wasmachine en droogkast. Ook deze bijkeuken is uitgerust met een gasvuur. Terug in de inkomhal vinden we ook de deur naar de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer is ingericht met oog op toegankelijkheid voor mindervaliden. Bij deze kamer is er een ensuite badkamer voorzien die uitgerust is met een ligbad en wastafel. Op de bovenverdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig. Eén van de slaapkamers is voorzien van een grote inbouwkast. Op deze verdieping is er nog een badkamer aanwezig die uitgerust is met een dubbele wastafel, toilet, inloopdouche en finse sauna. De zolderverdieping is ingericht tot 5de slaapkamer met daarnaast 2 bergruimtes. Verder is de woning volledig onderkelderd en voorzien van verschillende ruimtes. En savoir plus ?

6 Chambre(s) 340 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
405 000 €

3920 Lommel

Openhuizendag: zaterdag 2/12 tussen 12u30 - 13u30 Karaktervolle woning op 18 are grond Beschrijving: Wanneer we via het mooie wandelpad aan de woning betreden komen we in de inkomhal die afgesloten is van de leefruimte door een muur. Op het einde van de inkomhal komen we in de woonkamer terecht die voorzien is van vele ramen die ervoor zorgen dat er veel lichtinval is in de woning Ook is er een gezellige houthaard aanwezig in de woonkamer die voor veel gezelligheid zorgt. Naast de woonkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning een bureauruimte. Verder in de leefruimte komen we de eetkamer tegen met aan de linkerkant de keuken. De keuken is voorzien van alle comfort. Naast de keuken is er een gang die toegang verleent aan een dressing, een toilet, een slaapkamer, de kelder en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een bad en een dubbele lavabo. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer en een toilet aanwezig. De badkamer is aangekleed met een douche en een dubbele lavabo. Via een zolderluik kan je de zolder betreden die enkel als zolderberging kan dienen. De tuin is aangelegd met gras met hierop een serre, een tuinhuis en een pergola. Langs het terras is een grote vijver gemaakt waarbij je over het bruggetje de tuin in loopt. Naast dit alles is er een inpandige garage aanwezig. Bijzonderheden: - P-score: D / G-score: D En savoir plus ?

4 Chambre(s) 208 181 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
209 000 €

3920 Lommel

Openhhuizendag: zaterdag 2/12 tussen 15u30 - 16u30 Te renoveren, landelijk gelegen woning nabij het centrum van Lommel De woning is rustig gelegen op ca. 10 minuten verwijderd van het centrum van Lommel. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar, zo bent u op 30 minuten in Valkenswaard en op 45 minuten in Eindhoven. Verder is Lommel een gezellige gemeente waar u kunt genieten van een veelzijdig markt- en winkelaanbod, de UGC-cinema alsook de Lommelse Sahara waar u kunt zonnebaden of tal van wandelroutes kunt ontdekken. Ook de nabijheid van bosland is een grote troef met verschillende men- en ruiter routes voor paardenliefhebbers. Indeling Inkomhal, woonkamer, keuken, veranda, badkamer, toilet, kelder, 3 slaapkamers. Omschrijving Langs de voorzijde betreed u de woning via de inkomhal die direct uitgeeft op de woonkamer en het eetgedeelte. Via de eetkamer kunt u doorlopen naar de keuken, deze is basis geïnstalleerd. Vanuit hier heeft u zicht op de achterliggende tuin en weilanden. Rechts is de badkamer met ligbad en lavabo en toilet. Via de inkomhal aan de voorkant van de woning kunt u met de trap naar boven. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers voorzien. Twee van deze kamers zijn beide voorzien van ingebouwde kasten om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Verder is er nog een kelder welke ideaal is als extra opbergruimte. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 130 85 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
264 500 €

3920 Lommel

GELIJKVLOERSE VERD. + TUIN EN TERRAS Residentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, toilet, berging, woonkamer, tuin of terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo waarvan alles nieuw is en een kelderberging. Oppervlaktes van de appartementen gaan van 80m² tot 142m², en u heeft de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Buitenstaanplaats is verplicht bij aan te kopen (11.500€) Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - Lift - Fietsenberging in de kelder - Kelderberging is in de prijs inbegrepen Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 93 44 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
295 500 €

3920 Lommel

Gelijkvloers met Tuin en terras. Maak gerust een afspraak zodat ik voor u de nodige tijd kan voorzien. Residentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, toilet, berging, woonkamer, tuin of terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo waarvan alles nieuw is en een kelderberging. Oppervlaktes van de appartementen gaan van 80m² tot 142m², en u heeft de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Buitenstaanplaats is verplicht bij aan te kopen (11.500€) Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - Lift - Fietsenberging in de kelder - Kelderberging is in de prijs inbegrepen Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 105 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
650 000 €

3920 Lommel

Loft (nog af te werken door de koper). Maak gerust een afspraak zodat ik de nodige tijd voor kan vrijmaken. Residentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, lift komt tot in de loft, toilet, berging, woonkamer, terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo, kelderberging met dubbele garage die af te sluiten is met sectionale poort zijn inclusief de prijs. Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - ventilatiesysteem D - Lift - vraagprijs is inclusief kelderberging - vraagprijs inclusief dubbele afsluitbare garage - gigantisch terras van 104m² Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 142 104 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
248 000 €

3920 Lommel

1ste verdiep met Balkon Maak gerust een afspraak zodat ik de nodige tijd voor kan vrijmaken. Residentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, toilet, berging, woonkamer, tuin of terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo waarvan alles nieuw is en een kelderberging. Oppervlaktes van de appartementen gaan van 80m² tot 142m², en u heeft de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Buitenstaanplaats is verplicht bij aan te kopen (11.500€) Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - ventilatiesysteem D - Lift - Fietsenberging in de kelder - vraagprijs is inclusief kelderberging Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 73
contacter
détails
E-mail
Appeler
259 000 €

3920 Lommel

1ste verdiep met terras. Maak gerust een afspraak zodat ik de nodige tijd voor kan vrijmaken. Residentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, toilet, berging, woonkamer, tuin of terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo waarvan alles nieuw is en een kelderberging. Oppervlaktes van de appartementen gaan van 80m² tot 142m², en u heeft de keuze uit 2 slaapkamers. Buitenstaanplaats is verplicht bij aan te kopen (11.500€) Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - ventilatiesysteem D - Lift - Fietsenberging in de kelder - vraagprijs is inclusief kelderberging Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 93 9 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
248 000 €

3920 Lommel

Gelijkvloers met tuin en terras Maak gerust een afspraak zodat ik de nodige tijd voor kan vrijmaken. Residentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, toilet, berging, woonkamer, tuin of terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo waarvan alles nieuw is en een kelderberging. Oppervlaktes van de appartementen gaan van 80m² tot 142m², en u heeft de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Buitenstaanplaats is verplicht bij aan te kopen (11.500€) Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - ventilatiesysteem D - Lift - Fietsenberging in de kelder - vraagprijs is inclusief kelderberging Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 74 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
259 000 €

3920 Lommel

Gelijkvloers met tuin en terras Maak gerust een afspraak zodat ik de nodige tijd voor kan vrijmaken. Residentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, toilet, berging, woonkamer, tuin of terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo waarvan alles nieuw is en een kelderberging. Oppervlaktes van de appartementen gaan van 80m² tot 142m², en u heeft de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Buitenstaanplaats is verplicht bij aan te kopen (11.500€) Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - ventilatiesysteem D - Lift - Fietsenberging in de kelder - vraagprijs is inclusief kelderberging Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
316 500 €

3920 Lommel

Gelijkvloers Duplex appartement met tuin en terras Maak gerust een afspraak zodat ik de nodige tijd voor kan vrijmaken. Residentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, toilet, berging, woonkamer, tuin of terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo waarvan alles nieuw is en een kelderberging. Oppervlaktes van de appartementen gaan van 80m² tot 142m², en u heeft de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Buitenstaanplaats is verplicht bij aan te kopen (11.500€) Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - ventilatiesysteem D - Lift - Fietsenberging in de kelder - vraagprijs is inclusief kelderberging Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 121 15 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
264 000 €

3920 Lommel

2de VERD. + Balkon RResidentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, toilet, berging, woonkamer, tuin of terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo waarvan alles nieuw is en een kelderberging. Oppervlaktes van de appartementen gaan van 80m² tot 142m², en u heeft de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Buitenstaanplaats is verplicht bij aan te kopen (11.500€) Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - Lift - Fietsenberging in de kelder - vraagprijs is inclusief kelderberging Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 89
contacter
détails
E-mail
Appeler
289 500 €

3920 Lommel

2de VERD. + BALKON Residentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, toilet, berging, woonkamer, tuin of terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo waarvan alles nieuw is en een kelderberging. Oppervlaktes van de appartementen gaan van 80m² tot 142m², en u heeft de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Buitenstaanplaats is verplicht bij aan te kopen (11.500€) Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - Lift - Fietsenberging in de kelder - Kelderberging is in de prijs inbegrepen Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 108
contacter
détails
E-mail
Appeler
259 000 €

3920 Lommel

1ste VERD. + Balkon Residentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, toilet, berging, woonkamer, tuin of terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo waarvan alles nieuw is en een kelderberging. Oppervlaktes van de appartementen gaan van 80m² tot 142m², en u heeft de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Buitenstaanplaats is verplicht bij aan te kopen (11.500€) Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - Lift - Fietsenberging in de kelder - Kelderberging is in de prijs inbegrepen Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 89
contacter
détails
E-mail
Appeler
284 500 €

3920 Lommel

1ste VERD. + Balkon Residentie VITA NOVA wordt is gelegen in de Mezenstraat te Lommel. Dat betekent rustig wonen, en toch in de nabijheid van het centrum en alle voorzieningen. Een rustige ligging en op 5 minuten afstand van het gezellige centrum van Lommel. U bent binnen 20 minuten in Valkenswaard, 30 minuten in Eindhoven of op 40 minuten in Hasselt. De woning situeert zich op minder dan 5 minuten van de Noord-Zuid verbinding, verder is Lommel een groene gemeente van waaruit verschillende mooie fiets- of wandeltochten vertrekken, daarnaast is er een veelzijdig markt- en winkelaanbod aanwezig. Indeling: Inkomhal, toilet, berging, woonkamer, tuin of terras, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer met inloop douche, toilet en lavabo waarvan alles nieuw is en een kelderberging. Oppervlaktes van de appartementen gaan van 80m² tot 142m², en u heeft de keuze uit 1 of 2 slaapkamers. Buitenstaanplaats is verplicht bij aan te kopen (11.500€) Bijzonderheden; - volledig nieuw - aankoop onder registratie 3% bij eerste eigendom. - volledig nieuwe uitgeruste keuken - Lift - Fietsenberging in de kelder - Kelderberging is in de prijs inbegrepen Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op ### Rob Deliën. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 108
contacter
détails
E-mail
Appeler

GROEN EN DUURZAAM WONEN IN HARTJE LOMMEL, WEG VAN ALLE DRUKTE, IN EEN PARKOMGEVINGThuiskomen in een oase van rust in een parkomgeving als je naaste buur?Thuiskomen in een oase van rust in een parkomgeving als je naaste buur? Dat kan in Residentie Vennenpark!Wonen in Residentie Vennenpark, dat is leven volgens je eigen ritme in een groene oase. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de unieke parktuin. Het kloppende hart van de site die de nieuwe buurt van zuurstof voorziet. Het wordt een fijne ontmoetingsplaats waar het gezellig toeven is.Residentie Vennenpark is gelegen in het hartje van Lommel, in de nieuwe ontwikkeling 'In 't Ven'. De autovrije zone zorgt voor rust en comfort en dit terwijl u in het levendige centrum woont. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. Dit prachtig nieuwbouwproject bestaat uit 30 appartementen gelegen in het binnengebied 'In 't Ven tussen de Kapelstraat, de Lepelstraat en de Koningsstraat verdeeld over 3 residenties, steeds met ruime terrassen en voorzien van goed toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstallingen.Bouwheer Evillas creëert binnen dit project energiezuinige appartementen met maximaal wooncomfort met bijzondere aandacht voor de akoestische en thermische prestaties van elke wooneenheid. De 3 residenties bestaan uit verschillende appartementen met 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 86m² tot 137m²). Op de bovenverdieping vind je enkele luxueuze penthouses die uitkijken over het groen. De mooie zongerichte terrassen van de gelijkvloerse appartementen grenzen aan het park, waarbij bij de aanleg maximaal rekening wordt gehouden over de toekomstige privacy.Ook op gebied van afwerking wordt een hoge standaard geboden. Zo zijn er mooie budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. De volledige residentie voldoet aan alle hedendaagse comforteisen en is voorzien van duurzame energie: verwarming met lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem D.Kortom, Vennenpark biedt de ideale balans tussen wonen in het bruisende centrum en de rust en het groen van wonen in een park!Appartement, eerste verdieping, met een bruto bewoonbare oppervlakte van 91,34m² en zongericht terras van 11,25m² bestaande uit :. inkomhal, toiletruimte, nachthal, wasplaats, 2 slaapkamers, badkamer, woon- en zitruimte, keuken, terras. verplichte aankoop van 1 autostaanplaats en kelderbergingTROEVEN :. fijne locatie: rustig en in het groen op wandelafstand van het centrum. hedendaagse en hoogwaardige architectuur ontworpen door Sculp (IT) architecten. optimale en kwalitatieve benutting van de oppervlakte. warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. ventilatiesysteem type D. gunstig E-peil (E30). instapklaar afgewerkt volgens de wensen van de klantOp zoek naar een appartement in een nieuwe groene stadsomgeving?Wij maken graag tijd voor een persoonlijke afspraak om dit prachtige project aan u voor te stellen.Contacteer ons via ### of via mail ### . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 91 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

GROEN EN DUURZAAM WONEN IN HARTJE LOMMEL, WEG VAN ALLE DRUKTE, IN EEN PARKOMGEVINGThuiskomen in een oase van rust in een parkomgeving als je naaste buur?Thuiskomen in een oase van rust in een parkomgeving als je naaste buur? Dat kan in Residentie Vennenpark!Wonen in Residentie Vennenpark, dat is leven volgens je eigen ritme in een groene oase. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de unieke parktuin. Het kloppende hart van de site die de nieuwe buurt van zuurstof voorziet. Het wordt een fijne ontmoetingsplaats waar het gezellig toeven is.Residentie Vennenpark is gelegen in het hartje van Lommel, in de nieuwe ontwikkeling 'In 't Ven'. De autovrije zone zorgt voor rust en comfort en dit terwijl u in het levendige centrum woont. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. Dit prachtig nieuwbouwproject bestaat uit 30 appartementen gelegen in het binnengebied 'In 't Ven tussen de Kapelstraat, de Lepelstraat en de Koningsstraat verdeeld over 3 residenties, steeds met ruime terrassen en voorzien van goed toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstallingen.Bouwheer Evillas creëert binnen dit project energiezuinige appartementen met maximaal wooncomfort met bijzondere aandacht voor de akoestische en thermische prestaties van elke wooneenheid. De 3 residenties bestaan uit verschillende appartementen met 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 86m² tot 137m²). Op de bovenverdieping vind je enkele luxueuze penthouses die uitkijken over het groen. De mooie zongerichte terrassen van de gelijkvloerse appartementen grenzen aan het park, waarbij bij de aanleg maximaal rekening wordt gehouden over de toekomstige privacy.Ook op gebied van afwerking wordt een hoge standaard geboden. Zo zijn er mooie budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. De volledige residentie voldoet aan alle hedendaagse comforteisen en is voorzien van duurzame energie: verwarming met lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem D.Kortom, Vennenpark biedt de ideale balans tussen wonen in het bruisende centrum en de rust en het groen van wonen in een park!Appartement, eerste verdieping, met een bruto bewoonbare oppervlakte van 97,07m² en zongericht terras van 11,25m² bestaande uit :. inkomhal, toiletruimte, nachthal, wasplaats, 3 slaapkamers, badkamer, woon- en zitruimte, keuken, terras. verplichte aankoop van 1 autostaanplaats en kelderbergingTROEVEN :. fijne locatie: rustig en in het groen op wandelafstand van het centrum. hedendaagse en hoogwaardige architectuur ontworpen door Sculp (IT) architecten. optimale en kwalitatieve benutting van de oppervlakte. warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. ventilatiesysteem type D. gunstig E-peil (E30). instapklaar afgewerkt volgens de wensen van de klantOp zoek naar een appartement in een nieuwe groene stadsomgeving?Wij maken graag tijd voor een persoonlijke afspraak om dit prachtige project aan u voor te stellen.Contacteer ons via ### of via mail ### . En savoir plus ?

3 Chambre(s) 97 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

GROEN EN DUURZAAM WONEN IN HARTJE LOMMEL, WEG VAN ALLE DRUKTE, IN EEN PARKOMGEVINGThuiskomen in een oase van rust in een parkomgeving als je naaste buur?Thuiskomen in een oase van rust in een parkomgeving als je naaste buur? Dat kan in Residentie Vennenpark!Wonen in Residentie Vennenpark, dat is leven volgens je eigen ritme in een groene oase. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de unieke parktuin. Het kloppende hart van de site die de nieuwe buurt van zuurstof voorziet. Het wordt een fijne ontmoetingsplaats waar het gezellig toeven is.Residentie Vennenpark is gelegen in het hartje van Lommel, in de nieuwe ontwikkeling 'In 't Ven'. De autovrije zone zorgt voor rust en comfort en dit terwijl u in het levendige centrum woont. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. Dit prachtig nieuwbouwproject bestaat uit 30 appartementen gelegen in het binnengebied 'In 't Ven tussen de Kapelstraat, de Lepelstraat en de Koningsstraat verdeeld over 3 residenties, steeds met ruime terrassen en voorzien van goed toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstallingen.Bouwheer Evillas creëert binnen dit project energiezuinige appartementen met maximaal wooncomfort met bijzondere aandacht voor de akoestische en thermische prestaties van elke wooneenheid. De 3 residenties bestaan uit verschillende appartementen met 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 86m² tot 137m²). Op de bovenverdieping vind je enkele luxueuze penthouses die uitkijken over het groen. De mooie zongerichte terrassen van de gelijkvloerse appartementen grenzen aan het park, waarbij bij de aanleg maximaal rekening wordt gehouden over de toekomstige privacy.Ook op gebied van afwerking wordt een hoge standaard geboden. Zo zijn er mooie budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. De volledige residentie voldoet aan alle hedendaagse comforteisen en is voorzien van duurzame energie: verwarming met lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem D.Kortom, Vennenpark biedt de ideale balans tussen wonen in het bruisende centrum en de rust en het groen van wonen in een park!Luxe penthouse met een bruto bewoonbare oppervlakte van 127,03m² en zongericht terras van 27,31m² bestaande uit :. inkomhal, toiletruimte, nachthal, wasplaats, 3 slaapkamers, badkamer, badkamer, toiletruimte, woon- en zitruimte, keuken, terras. verplichte aankoop van 1 autostaanplaats en kelderbergingTROEVEN :. fijne locatie: rustig en in het groen op wandelafstand van het centrum. hedendaagse en hoogwaardige architectuur ontworpen door Sculp (IT) architecten. optimale en kwalitatieve benutting van de oppervlakte. warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. ventilatiesysteem type D. gunstig E-peil (E30). instapklaar afgewerkt volgens de wensen van de klantOp zoek naar een appartement in een nieuwe groene stadsomgeving?Wij maken graag tijd voor een persoonlijke afspraak om dit prachtige project aan u voor te stellen.Contacteer ons via ### of via mail ### . En savoir plus ?

3 Chambre(s) 127 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

GROEN EN DUURZAAM WONEN IN HARTJE LOMMEL, WEG VAN ALLE DRUKTE, IN EEN PARKOMGEVINGThuiskomen in een oase van rust in een parkomgeving als je naaste buur?Thuiskomen in een oase van rust in een parkomgeving als je naaste buur? Dat kan in Residentie Vennenpark!Wonen in Residentie Vennenpark, dat is leven volgens je eigen ritme in een groene oase. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de unieke parktuin. Het kloppende hart van de site die de nieuwe buurt van zuurstof voorziet. Het wordt een fijne ontmoetingsplaats waar het gezellig toeven is.Residentie Vennenpark is gelegen in het hartje van Lommel, in de nieuwe ontwikkeling 'In 't Ven'. De autovrije zone zorgt voor rust en comfort en dit terwijl u in het levendige centrum woont. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. Dit prachtig nieuwbouwproject bestaat uit 30 appartementen gelegen in het binnengebied 'In 't Ven tussen de Kapelstraat, de Lepelstraat en de Koningsstraat verdeeld over 3 residenties, steeds met ruime terrassen en voorzien van goed toegankelijke ondergrondse parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstallingen.Bouwheer Evillas creëert binnen dit project energiezuinige appartementen met maximaal wooncomfort met bijzondere aandacht voor de akoestische en thermische prestaties van elke wooneenheid. De 3 residenties bestaan uit verschillende appartementen met 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 86m² tot 137m²). Op de bovenverdieping vind je enkele luxueuze penthouses die uitkijken over het groen. De mooie zongerichte terrassen van de gelijkvloerse appartementen grenzen aan het park, waarbij bij de aanleg maximaal rekening wordt gehouden over de toekomstige privacy.Ook op gebied van afwerking wordt een hoge standaard geboden. Zo zijn er mooie budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. De volledige residentie voldoet aan alle hedendaagse comforteisen en is voorzien van duurzame energie: verwarming met lucht/water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem D.Kortom, Vennenpark biedt de ideale balans tussen wonen in het bruisende centrum en de rust en het groen van wonen in een park!Luxe penthouse met een bruto bewoonbare oppervlakte van 136,62m² en zongericht terras van 13,61m² bestaande uit :. inkomhal, 2 toiletruimtes, nachthal, wasplaats, 3 slaapkamers, 2 badkamers, woon- en zitruimte, keuken, terras. verplichte aankoop van 1 autostaanplaats en kelderbergingTROEVEN :. fijne locatie: rustig en in het groen op wandelafstand van het centrum. hedendaagse en hoogwaardige architectuur ontworpen door Sculp (IT) architecten. optimale en kwalitatieve benutting van de oppervlakte. warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. ventilatiesysteem type D. gunstig E-peil (E30). instapklaar afgewerkt volgens de wensen van de klantOp zoek naar een appartement in een nieuwe groene stadsomgeving?Wij maken graag tijd voor een persoonlijke afspraak om dit prachtige project aan u voor te stellen.Contacteer ons via ### of via mail ### . En savoir plus ?

3 Chambre(s) 137 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler