Terrain à vendre - Engelmanshoven

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Engelmanshoven (3800).

Terrain à bâtir à vendre Gelinden (RBI29122)
170 000 €

3800 Gelinden

GOED GELEGEN BOUWGROND VAN 8A32CA GESCHIKT VOOR OPEN BEBOUWING In Gelinden, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we langs Schabroek deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug met achterliggende landbouwgronden. De grond vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij Luikersteenweg welke vlakbij gelegen is en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Dit mooi bouwperceel laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen (vb. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. De afstand tot de zijdelingse grens bedraagt 3 meter waardoor een gevelbreedte van een ongeveer 11 meter voorzien kan worden. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 17 meter te realiseren op het gelijkvloers en een diepte van 12 meter op de eerste verdieping. Een carport of tuinberging is toegelaten met een maximale totale oppervlakte van 30m². Tot slot is de bouwgrond noord-westelijk georiënteerd waardoor je 's avonds kan genieten van het zonnetje in de ruime achterliggende tuin. De landbouwgronden hebben een oppervlakte van 97A56CA. Indien dit nog niet voldoende is, kan er nog 62A05CA bijgekocht worden. Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan in bijlage. Het betreft hier lot 1 afgebeeld op het verkavelingsplan. Heeft dit zoekertje uw interesse gewekt en wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### En savoir plus ?

10588 49 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Gelinden (RBI29120)
110 000 €

3800 Gelinden

GOED GELEGEN BOUWGROND VAN 8A32CA GESCHIKT VOOR OPEN BEBOUWING In Gelinden, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we langs Schabroek deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug. De grond vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij Luikersteenweg welke vlakbij gelegen is en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Dit mooi bouwperceel laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen (vb. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. De afstand tot de zijdelingse grens bedraagt 3 meter waardoor een gevelbreedte van een ongeveer 11 meter voorzien kan worden. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 17 meter te realiseren op het gelijkvloers en een diepte van 12 meter op de eerste verdieping. Een carport of tuinberging is toegelaten met een maximale totale oppervlakte van 30m². Tot slot is de bouwgrond noord-westelijk georiënteerd waardoor je 's avonds kan genieten van het zonnetje in de ruime achterliggende tuin. Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan in bijlage. Het betreft hier lot 1 afgebeeld op het verkavelingsplan. Bovendien is er hier een mogelijk om 97A56CA achterliggende landbouwgrond bij te kopen voor €60.000 Indien dit nog niet voldoende is, kan er nog 62A05CA bijgekocht worden. Heeft dit zoekertje uw interesse gewekt en wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### Stedenbouwkundige info in aanvraag En savoir plus ?

832 49 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Klein-Gelmen (RBH32839)
85 000 €

3870 Klein-Gelmen

In het landelijke Heers, vinden we langs de Daalstraat deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug. We bevinden ons hier op een uiterst gunstige locatie. Op slechts enkele minuten rijden bereiken we de Steenweg waardoor een makkelijke verbinding naar zowel Sint-truiden, de E40 en onze Franstalige buren gegarandeerd is. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn hier op een oogwenk vandaan. Heers kenmerkt zich eveneens door de talrijke fiets- en wandelroutes. Dit mooi bouwperceek van 10a51ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen (bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. Aan de voorzijde beschikken we over een perceel breedte van 14,88 meter, er wordt een gevelbreedte van 9,09 meter voorzien. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op het verdiep. Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

1051
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Klein-Gelmen (RBF74417)
79 000 €

3870 Klein-Gelmen

Dit bouwperceel gelegen te Klein-Gelmen/Heers van 10a 82ca bevindt zich in een woonuitbreidingsgebied, de achterzijde in een agrarische zone. Dit is een rustige ligging, gecombineerd met de bereikbaarheid tot Sint-Truiden, Heers, Hoepertingen en Wellen.Dit diep perceel is uitermate geschikt voor het bouwen van een gezinswoning (HOB). De woning kan worden gebouwd met op de gelijkvloers een diepte van 15 meter. De gevel kan 7 meter breed worden. Voor de 1ste en 2de verdieping kan men rekenen op een diepte van 10 meter. Voor dit project waren er voorheen goedgekeurde plannen die uiteindelijk niet werden uitgevoerd.Voor meer info: aarzel niet om ons te contacteren. En savoir plus ?

1082 100 m Profondeur du terrain 10 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Aalst (RBH43152)
115 000 €

3800 Aalst

Rustig gelegen perceel bouwgrond (half-open)van 5 are 98 centiare. Mooi rechthoekig stuk dat gelegen is in een rustige straat. Belangrijk: als u met de rug naar de straat staat ziet u links op het perceel een verharde weg naar achter/boven. Dit betreft een erfdienstbaarheid van doorgang voor het naburig perceel zodat het perceel erachter bereikt kan worden. Deze inrit/doorgang/strook moet dus ten allen tijden worden vrijgehouden zodat doorgang mogelijk is. Voor meer info mag u Thibault Verelst contacteren op het nummer ### En savoir plus ?

598
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Heers (RBE23460)
70 000 €

3870 Heers

Danneels biedt momenteel het allerlaatste perceel bouwgrond te koop aan in een goed gelegen verkaveling in deelgemeente Mechelen-Bovelingen.Lot 17 is een zuidwest gericht perceel van 461 m² groot en is bestemd voor halfopen bebouwing.Dit perceel bouwgrond wordt te koop aangeboden zonder bouwverplichting. Je kan dus vrij kiezen wanneer en met welke firma je hier jouw nieuwe woning gaat realiseren. Door de rustige ligging gelegen in een recente woonbuurt is deze bouwgrond ideaal voor jonge gezinnen of mensen die willen bouwen in een aangename omgeving. Heers ligt op enkele kilometers van de op- en afrit van de E40. Hierdoor beschik je over een goede verbinding naar Tienen, Leuven en Brussel. In de directe omgeving zijn er ook verschillende bushaltes. En savoir plus ?

461
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Heers (RBD86614)
Prix sur demande

3870 Heers

ZEER RUSTIG GELEGEN PERCEEL BOUWGROND VOOR EEN HALF-OPEN BEBOUWING MET EEN GRONDOPPERVLAKTE VAN 11A 74CA, 20,67 X 50 METER, UNIEK GELEGEN TE BATSHEERS En savoir plus ?

1174
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Heers (RAQ12221)
71 000 €

3870 Heers

Heers, mooi perceel bouwgrond voor half open bebouwing van 12m breed, landelijk gelegen. Dit perceel is gelegen in de nabijheid van de autosnelweg E40, openbaar vervoer, scholen, supermarkt,...... Het perceel heeft een oppervlakte van 4are87ca ( 487m²). De bouw/verkaveling voorschriften zijn te bekomen via ons kantoor. Heeft u vragen, aarzel niet ons te contacteren ### of kantoor ### of ### En savoir plus ?

487 36 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
79 000 €

3800 Brustem

Knap perceel bouwgrond voor half open bebouwing gelegen in het landelijke Brustem. Het betreft lot 1A en 1B in een goedgekeurde verkaveling, met een totale oppervlakte van 4a 02ca.Het perceel bevindt zich rechts van de woning Herderstraat 4 te Brustem.Perceelbreedte: 10,70mPerceeldiepte links: 35,76mPerceeldiepte rechts: 40,28mBouwbreedte: 8,08mBouwdiepte gelijkvloers: 15,84m (121 m²)Bouwdiepte verdieping: 10,84m (80 m²)Oriëntatie tuin: oostLandmeterskosten ten laste van koper: € 700 BTW excl.De gedetailleerde bouwvoorschriften kan u via onze website ### downloaden.Meer informatie over dit perceel op een uiterst gunstige locatie? Neem snel contact met ons op op het nummer 011/69.76.40! En savoir plus ?

402 11 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à vendre Hoepertingen (RBI51618)
15 543 €

3840 Hoepertingen

Stad Borgloon - 12de afdeling/Hoepertingen Een laagstamboomgaard, gelegen ter plaatse genaamd "Kaproens Veld", gekend volgens huidig kadaster sectie E, nummer 329A P0000, groot 34a54ca. Kadastraal inkomen: € 36,00 Het perceel is verpacht. Bestemming: agrarisch gebied De verkoop gebeurt door inschrijving onder gesloten omslag. Elke inschrijving dient tegen ontvangstbewijs te worden overhandigd op het kantoor van notaris Jean-Marie Thijs te Tongeren, Luikersteenweg 265, uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2023 om 12.00 uur. De inschrijvingen zullen worden geopend door de notaris op woensdag 8 november 2023 om 10.30 uur OP HET KANTOOR VAN DE NOTARIS in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de verkoper. De inschrijvingen dienen te gebeuren tegen een vaste prijs voor het gehele goed. De verkoop gebeurt onder de opschortende voorwaarde dat de pachter zijn recht van voorkoop niet uitoefent. Zodra de hoogste inschrijving bekend is, zal de notaris het recht van voorkoop aan de pachter aanbieden middels kennisgeving van een ontwerp van de akte opgesteld onder de opschortende voorwaarde van niet-uitoefening van het recht van voorkoop. Als de pachter zijn recht van voorkoop niet uitoefent of niet overdraagt binnen de maand na kennisgeving van het ontwerp van de akte, zal de notaris de hoogste inschrijver uitnodigen voor het verlijden van de verkoopakte. En savoir plus ?

3454
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Zepperen (RBE16465)
90 000 €

3800 Zepperen

Rustig gelegen halfopen bebouwing in het landelijke Zepperen. Open bebouwing: 14,20 m breed, 36,84m - 42,70m diep. Totale oppervlakte : 5 are 27 ca. En savoir plus ?

527 40 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Borlo (RBI29121)
85 000 €

3891 Borlo

GOED GELEGEN BOUWGROND VAN 4A71CA GESCHIKT VOOR OPEN BEBOUWING IN HET LANDELIJKE BORLO In Borlo (deelgemeente van Gingelom) vinden we langs de Thewitstraat deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Dit mooi bouwperceel van 4a71ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen ( bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. Aan de voorzijde beschikken we over een perceel breedte van 17,03 meter, er wordt een gevelbreedte van 9 meter voorzien. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 12 meter op het gelijkvloers alsook 12 meter op het verdiep. Heeft deze centraal gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkaelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

471
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain agricole à vendre Horpmaal (RBI51616)
14 873 €

3870 Horpmaal

Gemeente Heers – negende afdeling / Horpmaal Een bouwland, gelegen ter plaatse genaamd "Aan de Hex Straet", gekend volgens huidig kadaster sectie B, nummer 168B P0000, groot 59a49ca. Kadastraal inkomen: € 42,00 Het perceel is vrij van pacht vanaf 1 januari 2024. De pachter is vrijgesteld van het betalen van de pachtprijs gedurende de jaren 2022 en 2023. Rekening houdende met deze vrijstelling is er geen eindpachtvergoeding verschuldigd. Bestemming: agrarisch gebied Erfgoed: Vastgesteld landschapsatlasrelict “Haspengouw van Borgloon tot Vechmaal) ingevolge het besluit van 23 december 2016 De verkoop gebeurt door inschrijving onder gesloten omslag. Elke inschrijving dient tegen ontvangstbewijs te worden overhandigd op het kantoor van notaris Jean-Marie Thijs te Tongeren, Luikersteenweg 265, uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2023 om 12.00 uur. De inschrijvingen zullen worden geopend door de notaris op woensdag 8 november 2023 om 10.30 uur OP HET KANTOOR VAN DE NOTARIS in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de verkoper. De inschrijvingen dienen te gebeuren tegen een vaste prijs voor het gehele goed. En savoir plus ?

5949
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Horpmaal (RBH24929)
65 000 €

3870 Horpmaal

IN OPTIE In het landelijke Horpmaal, een deelgemeente van Heers, vinden we langs de Cartuyvelstraat deze knappe bouwgrond voor halfopen bebouwing terug. We bevinden ons hier op een uiterst gunstige locatie. Op slechts enkele minuten rijden bereiken we de N3 waardoor een makkelijke verbinding naar zowel Sint-Truiden, de E40 en onze Franstalige buren gegarandeerd is. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn hier op een oogwenk vandaan. Horpmaal kenmerkt zich eveneens door de talrijke fiets- en wandelroutes. Dit mooi bouwperceel van 3a41ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in halfopen bebouwing te construeren. Men kan voor deze woning een gevelbreedte creëren van 7 meter. De woning mag bestaan uit twee bouwlagen met op het gelijkvloers een diepte van 13 meter en op het verdiep 10 meter. Er mag gebouwd worden met een kroonlijsthoogte van maximaal 6,50 meter. Er is eveneens een mogelijkheid om een tuinberging met een maximale totale oppervlakte van 15m² te plaatsen. Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze bouwgrond? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op et nummer ### of via ### En savoir plus ?

341
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à lotir à vendre Saint-Trond (RBI90500)
249 900 €

3800 Saint-Trond

Welkom in het mooie Sint-Truiden! Op wandelafstand van de vernieuwde Markt en het station en in een zijstraatje van de winkelstraat kan je dit toffe project terugvinden. Dit project omvat momenteel een verhuurd handelspand van 101m², 2 garages waarvan 1 zeer ruime en een bovenliggend appartement van maar liefst 134m²! Doordat er nog een verdieping bijgebouwd mag worden onder het dak, heb je hier tal van mogelijkheden! * topligging in het centrum * 3 bouwlagen + dak mogelijk Klaar voor een leuk project? Contacteer ons snel! En savoir plus ?

115
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Saint-Trond (RBI62203)
109 000 €

3800 Saint-Trond

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – We bevinden ons in de zeer rustige en landelijk gelegen Groot-Gelmenlaan in Sint-Truiden. Nummer 25 behoort toe aan een magnifieke bouwgrond van 9a 56ca. Of je nu kiest voor een eerder moderne look of graag een stijlvolle, klassieke stijl wenst, deze bouwgrond biedt de ideale plek voor jouw fantastische gezinswoning met een lange uitgestrekte tuin. En die tuin lijkt wel eindeloos ver te reiken dankzij het achterliggende agrarische gebied. Zo geniet jij hier iedere dag van een wondermooi en eeuwig groen verzicht. En het leukste van al? Je doet dat al van ’s morgensvroeg in het aangename gezelschap van de zon. Het perceel geniet van een ideale zuidoostelijke oriëntatie. Aan zalige zon, pure rust en weelderig groen heb je hier dus absoluut geen gebrek. Je woont hier centraal tussen het centrum van Heers en Sint-Truiden. Zo profiteer je bovenop de oorverdovende rust en groene locatie toch van een veelzijdige en zeer dynamische omgeving. Alles wat je dagelijks nodig hebt, vind je bovendien al op wandel- en fietsafstand van GRoot-Gelmen, Engelmanshoven en Gelinden. Zo wandelen de kinderen ’s morgens slechts 400 meter naar basisschool ‘De Letterfant’. Slechts één kilometer verderop doe je eenvoudig boodschappen in de supermarkt en ook huisarts, restaurants, sportclubs, jeugdvereniging, etc. vind je in de directe omgeving. Interesse? tel. ### En savoir plus ?

956 74 m Profondeur du terrain 8 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Saint-Trond (RBI42453)
130 000 €

3800 Saint-Trond

CENTRAAL GELEGEN BOUWGROND VAN 10A23CA MET ZUIDELIJKE ORIËNTATIE Op de Hasseltsesteenweg te Sint-Truiden treffen wij deze bouwgrond aan. De ligging is ideaal voor iemand die veel belang hecht aan een goede bereikbaarheid. Zo bereiken wij het stadscentrum van Sint-Truiden op circa tien minuten en bevinden wij ons nabij de expresweg N80 waardoor men zich vlot kan verplaatsen naar omliggende steden en gemeenten. Ook voor dagelijkse activiteiten bent u hier aan het juiste adres. In de nabije omgeving zijn verschillende winkels, scholen en Domein ‘t Speelhof terug te vinden. Kenmerken: - Centrale ligging - Zuidelijk georiënteerde bouwgrond - Diepte van het perceel van circa 50 meter - Perceel breedte aan de straatzijde van circa 12 meter. Vraag gerust meer informatie of een afspraak aan met één van onze medewerkers te bereiken via ### of ### De vermelde oppervlaktes zijn slecht een indicatie. Immo Haven kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens. En savoir plus ?

1023
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Saint-Trond (RBI11138)
189 000 €

3800 Saint-Trond

GOED GELEGEN BOUWGROND GESCHIKT VOOR OPEN BEBOUWING IN SINT-TRUIDEN We vinden deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug in de Kortenbosstraat te Sint-Truiden. Het centrum van Sint-Truiden bevindt zich op slechts enkele kilometers waardoor allerlei faciliteiten, scholen en winkels vlot bereikbaar zijn. De bouwgrond vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Ook de vlotte verbinding naar zowel de omliggende steden als de N80 draagt bij tot een gunstige ligging. Dit mooi bouwperceel van 8a13ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen (bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. Aan de voorzijde beschikken we over een perceel breedte van 17,80 meter, er wordt een gevelbreedte van 12,14 meter voorzien. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op het verdiep. Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer ### of via ### En savoir plus ?

813
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Saint-Trond (RBG67562)
Prix sur demande

3800 Saint-Trond

PERCEEL BOUWGROND MET EEN KOPPELVOLUME EN EEN OPPERVLAKTE VAN 7A 17CA, 15,86 METER BREED EN 50 METER DIEP, MET EEN MOOI VRIJ UITZICHT GELEGEN TE ENGELMANSHOVEN. En savoir plus ?

717
contacter
détails
E-mail
Appeler