Terrain à vendre - Bree

3 résultats (1 - 3)
Terrain à bâtir à vendre Bree (RBG89949)
Prix sur demande

3960 Bree

Wonen op een korte afstand van Bree centrum, doch groen gelegen in het centrum van Opitter, op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, enz. Het betreft een projectgrond gelegen in woongebied van circa 9 are en 80 ca. Het perceel is circa 30 meter breed en 32 meter diep. Voor een exacte oppervlakte moet er een opmeting gebeuren door een landmeter. Het perceel leent zich voor de bouw van 2 halfopen bebouwingen, waarbij iedere wooneenheid kan rekenen op een perceel van circa 5 are. Door de ideale breedte van het perceel, bestaat er de mogelijkheid om iedere wooneenheid te voorzien van een gevelbreedte van circa 10 meter of meer. Om dit te realiseren, dient echter de bestaande constructie afgebroken te worden. Indien u meer informatie wenst omtrent andere zaken van dit dossier, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer: ### En savoir plus ?

980 32 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain agricole à vendre Beek (RBF05757)
Prix sur demande

3960 Beek

2 Percelen landbouwgrond (akkerland) te koop aan de Luysenstraat Beek (Bree) van respectievelijk 1 ha 13 are 58 ca en 1 ha 30 areVrij van pachtGeschikt voor aspergeteelt En savoir plus ?

24358
contacter
détails
E-mail
Appeler

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critère.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Bree (3960) + Localités.

Terrain à bâtir à vendre Bocholt (RBG70853)
155 000 €

3950 Bocholt

Bouwgrond voor open bebouwing op een totale perceeloppervlakte van 8 are 96 ca. Achterliggend kan U genieten van zicht op weide. De bouwgrond heeft een zuidwestelijke oriëntatie. De verkavelingsvoorschriften zijn gunstig. Voor meer informatie? Neem contact op via ### , ik help U graag verder. En savoir plus ?

896
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain agricole à vendre Oudsbergen (RBH78909)
60 000 €

3670 Oudsbergen

Het betreft een rustig gelegen landbouwgrond (hooiland) in de gemeente Oudsbergen (Meeuwen - Berenheyde). Het perceel is omgeven door groen en bevindt zich in de straat berenheide nabij het centrum van Meeuwen. De totale oppervlakte van de percelen bedraagt circa 11.140m², tevens beschikt het perceel over een straatbreedte van circa 43m en een perceeldiepte van circa 193m. Het perceel leunt zich voor tuinbouw, akkerbouw, wijngaard, moestuinen, weides,... Heeft u interesse in deze grond te Oudsbergen? Contacteer ons voor al uw vragen of voor een vrijblijvende afspraak op het nummer ### of per mail op ### En savoir plus ?

11140 193 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Oudsbergen (RBG11348)
125 000 €

3670 Oudsbergen

Op wandelafstand van het centrum van Oudsbergen (Gruitrode) ligt deze fraaie kavel van 8a52. De bouwgrond is geschikt voor een half-open bebouwing met een kavelbreedte van +/- 15m. Deze mooi gelegen bouwgrond biedt vele mogelijkheden, mede dankzij het feit dat er geen verkavelingsvoorschriften op rusten. Bent u op zoek naar een rustig gelegen bouwgrond nabij het centrum, dan is dit perceel beslist iets voor u! En savoir plus ?

852
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Meeuwen-Gruitrode (RBG05686)
98 000 €

3670 Meeuwen-Gruitrode

Pour ceux qui aiment les terrains situés au centre de la chaleureuse municipalité de Meeuwen-Gruitrode, un beau terrain de 9 parcelles vous attend pour réaliser la maison de vos rêves. La proximité d'écoles, d'arrêts de bus, de restaurants, d'une salle de sport et de nombreux magasins vous garantit de ne jamais avoir à vous déplacer loin pour rendre la vie à cet endroit très agréable. Vous trouverez ces différents lots à droite et derrière la maison de repos existante « Ter Meeuwen » à la Torenstraat 15. Les lots vont de 305 m2 à 467 m2 et sont destinés à un bâtiment mitoyen ou à un bâtiment ouvert avec une façade aveugle à la limite du terrain. Le lot 5 a une superficie de 4are68ca. Ici, vous avez une parcelle d'une largeur de 17,01 mètres et d'une profondeur de 27,17 mètres. Le règlement des lotissements autorise une maison de 2 étages, une profondeur au rez-de-chaussée et au premier étage de 12 mètres et une largeur de bâtiment de 8 mètres. La façade du côté gauche doit être une façade aveugle, construite contre la maison de gauche. Chaque maison est facilement accessible par une route séparée. Un certain nombre de places de parking seront toujours prévues côté rue afin que les visiteurs puissent facilement se rendre chez vous. Pour plus d'informations, veuillez appeler le ### ou envoyer un e-mail à ### En savoir plus ?

468
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Oudsbergen (RAO20265)

In het landelijke Oudsbergen (Opglabbeek) realiseert Danneels een nieuwe verkaveling met 15 loten bouwgrond voor zowel halfopen als open bebouwing. Momenteel is nog slechts 1 lot te koop; het lot 12, bestemd voor open bebouwing en rustig gelegen achteraan de nieuwe buurt, Deze nieuwe bouwgronden werden ontwikkeld langs de nieuwe insteekweg 'Miertenveld' aan de Dwarsstraat/Slagmolenweg in Oudsbergen. Opglabbeek ligt op slechts 15 min. van Genk. Door de nabijheid van de E314 beschik je over een goede verbinding naar Lummen en Nederland.En toch woon je hier rustig, ideaal voor jonge gezinnen of mensen die willen bouwen in een aangename buurt.Deze percelen worden verkocht zonder bouwverplichting. Je kan dus vrij kiezen wanneer en met welke firma je hier bouwt. En savoir plus ?

370
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain agricole à vendre Neeroeteren (RBI52795)
Prix sur demande

3680 Neeroeteren

Stukje tuingrond te koop te Maaseik (Neeroeteren)Oppervlakte : 2.273 m²Gelegen langs 2 straten, hoek Heikantweg en WinkelsdijkVrij van gebruik En savoir plus ?

2273
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Neeroeteren (RBH33397)
149 500 €

3680 Neeroeteren

GEGEVENS BOUWGROND: - Oppervlakte : 6 a 24 ca. - Perceelbreedte: 19,10 m. - Perceeldiepte: 33 m. - Geschikt voor vrijstaande woning. - Verkavelingsvoorschriften van toepassing. - Het perceel is volledig zuidelijk geöriënteerd en grenst aan de achterzijde aan weilanden. BOUWVOORSCHRIFTEN: - Bouwbreedte: - Bouwdiepte: op gelijkvloers max. 15 m en op verdieping max. 12 m. - Bouwhoogte: Max. 2 bouwlagen met een kroonlijsthoogte of dakrand op max. 6 m t.o.v. het straatnivo en een nokhoogte van max. 11 m t.o.v. het straatnivo. - Daken: Platte daken of hellende daken met dakhelling tot max. 50° met een geïntegreerde dakuitbouw over een breedte van mx. 2/3 van de gevelbreedte, min. 60 cm van de mandelige muur gelegen. De nok is evenwijdig of loodrecht met de voorgevel gesitueerd. In het dak zijn enkel ruimte eigen aan het wonen toegelaten. LIGGING: Zeer rustige, residentiële ligging in een doodlopende straat in een nieuwe verkaveling op wandelafstand van Neeroeteren-centrum. Op enkele autominuten van Maaseik, Bree en de Nederlandse grens. En savoir plus ?

624 33 m Profondeur du terrain 19 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain agricole à vendre Peer (RBI76634)
36 000 €

3990 Peer

Bosgrond te koop in Peer ter hoogte van de Achterstraat. In de groene gemeente Peer vindt u deze mooie bosgrond terug. Deze grond, gelegen in agrarisch gebied is 76a 49ca groot. Via een servitudeweg bereikt u de grond en kan u gebruik maken van al het hout en beplantingen die er groeien. Voor meer info of een afspraak kan u ons bereiken op het nummer ### En savoir plus ?

7650 97 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Peer (RBI66929)
159 000 €

3990 Peer

Ben je op zoek naar een ruime bouwgrond van 9are27? Dan is deze bouwgrond misschien iets voor jou! Deze zuidgerichte bouwgrond is goed gelegen nabij het centrum van Kleine-Brogel op wandelafstand van winkels en scholen en het openbaar vervoer en toch gelegen in een groene bosrijke omgeving. *prijzen zijn exclusief aansluitingskosten Fluvius (+- 5000 EURO) Heb je graag meer info? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag dichtblij verder. En savoir plus ?

928 55 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Peer (RBI66889)
137 000 €

3990 Peer

Deze bouwgrond situeert zich in de nieuwe verkaveling "Kapelhoef" te Wijchmaal - Peer. Het project is uitstekend bereikbaar en bevindt zich tegelijk in een rustige omgeving. Het perceel heeft een oppervlaktevan 8a24ca, is noordoostelijk georiënteerd en ontleent zich tot het bouwen van een open woning. Voor meer inlichtingen kunt u ons kantoor vrijblijvend contacteren. En savoir plus ?

824 35 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Peer (RBI66888)

Deze bouwgrond situeert zich in de nieuwe verkaveling “Kapelhoef” te Wijchmaal - Peer. Het project is uitstekend bereikbaar en bevindt zich tegelijk in een rustige omgeving. Het perceel heeft een oppervlakte van 5a40ca, is zuidwestelijk georiënteerd en ontleent zich tot het bouwen van een halfopen woning. Voor meer inlichtingen kunt u ons kantoor vrijblijvend contacteren. En savoir plus ?

540 45 m Profondeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
104 500 €

3990 Peer

Altijd al je eigen ding willen doen op een perceel van 5a en 10ca in Wijchmaal? Deze bouwgrond zorgt voor de perfecte kans om er een kwalitatieve open bebouwing te realiseren. Ook geniet je op deze locatie van een goede verbinding tussen Peer en Hechtel. Het perceel is zuid georiënteerd zodat je optimaal kan genieten van de zonnige zomerdagen. Bouwvoorschriften: Open bebouwing Bouwlijn op 3m Bouwgrootte van 8,5 meter op 17 meter Denkt u eraan om uw eigen ding te doen in Wijchmaal? contacteer ons dan via ### of via ### En savoir plus ?

510 15 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain agricole à vendre Peer (RBI41022)
45 000 €

3990 Peer

Hooiland van 1ha 22a 56ca in Peer Gunstige ligging met directe toegang vanop de Baan naar Bree Gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied Geen voorkooprecht van toepassing. En savoir plus ?

12256
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Peer (RBI24290)
82 000 €

3990 Peer

58 bouwgronden in nieuwe verkaveling waarvan er momenteel nog 9 beschikbaar zijn. De bouwgronden hebben een grootte variërend van circa 4 are tot circa 8 are. De goed gelegen verkaveling 'Kapelhoef' is een leuke plek om aan uw toekomst te bouwen. Geen bouwverplichting! De verkaveling is voorzien van aangelegde straten met fietspaden en een centraal plein wat dit geheel een ideale woonplek voor gezinnen met kinderen maakt. Bouwvoorschriften aanwezig. Prijzen vanaf 82.000 euro exclusief kosten. Meer vragen? Bel dan snel op het nummer ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain à bâtir à vendre Peer (RBI19795)
184 000 €

3990 Peer

Zeer ruim perceel van 16 are 52 ca gelegen in een rustige omgeving met zicht op weide. De bouwgrond is uitermate geschikt voor een ruime vrijstaande woning met een bouwbreedte van 10,88 m. (Aangeduid als lot 1 en 3 op het recent opgesteld opmetingsplan terug te vinden bij "documenten") Er zijn verkavelingsvoorschriften voorhanden en dateren van 1980. Aangezien de verkavelingsvoorschriften ouder zijn dan 15 jaar, kan U in samenspraak met de gemeente een afwijking aanvragen. Het perceel is uitsluitend voor een open bebouwing. Heeft U graag meer informatie gewenst of heeft U interesse? Neem contact met ons op! En savoir plus ?

1652
contacter
détails
E-mail
Appeler
Terrain agricole à vendre Peer (RBI02684)
19 000 €

3990 Peer

Bosgrond van 43a 80ca te Peer. Gunstige ligging met directe toegang vanuit de Kruisakkerweg Gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied Geen voorkooprecht van toepassing. En savoir plus ?

4380 11 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler