Maison à vendre - Maaseik

65 résultats (1 - 20)

3680 Maaseik

350 334 € - 378 186 €

Deze moderne woningen bevinden zich op halfopen percelen van 6a28ca (LOT 1), 4a67ca (LOT2), 6a07ca (LOT 3) en 6a89ca (LOT 4). Hier voorziet AVL woningbouw deze stijlvolle woningen met telkens 3 slaapkamers en prachtige uitzichten achteraan. De woningen (165m of 174m2) zijn als volgt ingedeeld: Gelijkvloers met inkomhal, apart toilet en een open leefruimte met zithoek, bureau, eetkamer en ruime keuken met eiland en aansluitend een praktische berging/wasplaats. Op de verdieping komen we 3 ruime slaapkamers tegen, waarvan 1 met dressing. Verder is er een badkamer met inloopdouche, ligbad en lavabo meubel voorzien en een apart toilet. In de technische ruimte is plaats voor een warmtepomp, ventilatiesysteem D en omvormer. Deze woningen garanderen een zeer laag energieverbruik (max. E0) dankzij een doorgedreven isolatiepakket en de laatste technieken zoals een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en ventilatiesysteem (D+) met warmterecuperatie. Voor de snelle beslissers is er nog de mogelijkheid om de binnenafwerking zelf te bepalen, zoals de keuken, badkamer, vloeren, etc. Hier zijn ruime budgetten voor voorzien, om bij onze partners de materialen volgens uw eigen smaak en wensen te gaan kiezen. Meer info ? Bel bouwadviseur Michiel of Geert op ### voor een vrijblijvende afspraak. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain 2 unité(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler

Vrijstaande Bijna Energie Neutrale nieuwbouwwoning gelegen op een rustige locatie in Wurfeld BIJZONDERHEDEN: + Vrijstaande woning + E-peil 20 + Inspraak in de afwerking van de woning + 3 slaapkamers en optioneel in te richten zolder + Driedubbele beglazing (pvc-profielen), zonnepanelen (afhankelijk van EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D, hoogwaardige isolatie. + Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers Deze 3 BEN woningen worden gebouwd in een aangename woonomgeving. Deze vrijstaande woning wordt voorzien van driedubbele beglazing (kunststof profielen van Schüco), zonnepanelen (afhankelijk van het EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp lucht-water, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie. Dit resulteert in een E-peil van 20. Optioneel kan het E-peil verlaagd worden door extra zonnepanelen te plaatsen. De woningen kunnen casco, casco+ of volledig afgewerkt opgeleverd worden. Casco is wind-en waterdicht (ruwbouw met ramen en dak). Casco plus is de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden. (= afgewerkt tot aan de chape met de technieken, doch zonder: vloeren, binnendeuren, trappen, keuken en badkamer) Bij de volledig afgewerkte woning heeft de koper inspraak in de uitvoering van onder andere de vloeren, badkamer en keuken. Optioneel kan de zolder ook deels of volledig afgewerkt worden. Buitenaanleg is niet inbegrepen. Er wordt gewerkt met lokale onderaannemers en leveranciers. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. Niet helemaal wat u zocht? Contacteer ons voor meer BEN woningen in de omgeving. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 156 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
545 000 €

3680 Neeroeteren

Vrijstaande splitlevel woning met achterliggende loods op riant perceel Troeven - Gunstige ligging aan doorgaande weg - Woning genietend van veel lichtinval - Woning goed verhuurd! - Ruim perceel en grote loods met diverse mogelijkheden Woning: Algemeen: - Buitenschrijnwerk: deels pvc en deels houten ramen met gedeeltelijk enkele en dubbele beglazing. - Rolluiken: handmatig en elektrisch te bedienen. - Verwarmingsinstallatie op aardgas, merk Vaillant, HR+. - Radiatoren met thermostatische kranen en kamerthermostaat. - Plat dak: geïsoleerd. - Nutsvoorzieningen aanwezig: riolering (septische put met overloop), water, elektriciteit, internet, TV, telefoon en aardgas. - Keuring elektrische installatie conform tot 10/07/2043. - EPC: 625kWh/m² - F-label (renovatieplicht van toepassing). Gelijkvloers: - Ruime inkomhal met brede houten trap (5 treden) naar de verdieping. - Leefruimte met veel lichtinval, bestaande uit zit- en eethoek. TV- en telefoonaansluiting. Laminaat-parket met bijpassende plinten. - Geïnstalleerde keuken met kunststof werkblad en volgende toestellen: inox spoelbak met kraanwerk, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap. - Badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, hangtoilet, lavabo met spiegel en wandverlichting. Wandtegels tot plafondhoogte met mooie sierboord. Verdieping +1 splitlevel: - Nachthal met inbouwkast. - 3 slaapkamers, mooie ruimtes, voorzien van onderhoudsvriendelijke laminaat-parket met bijpassende plinten. Verdieping -1: Via enkele trapjes komt men in het lager gelegen niveau. Hier bevindt zich de inpandige garage, een praktische voorraadruimte en cv-ruimte. Achterliggende loods met diverse mogelijkheden: - Oppervlakte: 15,5m x 35m en bestaande uit: - Loods of garagestelplaats met 2 grote sectionaal poorten (geïsoleerde gevelbekleding en dakpanelen). - Kelderverdieping te bereiken via open lift. - Bureelruimte of magazijn met aparte inkomhal met sanitair en keuken. - Boven de bureelruimte bevindt zich nog een kantoorruimte dewelke momenteel ingericht is als appartement met 2 slaapkamers (niet vergund als appartement). Het appartement heeft een EPC score van 224KWh/m² / C-label (geen renovatieplicht van toepassing). - Centrale verwarming op aardgas in het appartement. - 23 zonnepanelen, met een productie van +/- 7820Kw/jaar. Keuring conform tot 23/09/2045. Buitenomgeving: De woning is gelegen op een perceel van 07are77ca. De oprit tot aan de inpandige garage werd aangelegd met sierkiezel. Verder werden zowel de voor- als de achtertuin aangelegd met gazon. De loods is gelegen op een perceel van 22are92ca. De extra brede oprit en de voorzijde van de loods werd geasfalteerd en is voorzien van een grote toegangspoort. Interesse? Aarzel niet en contacteer ons voor een bezoek ter plaatse. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
370 000 €

3680 Opoeteren

Deze woning, daterend van 2002, is rustig gelegen op de Hoevenstraat in Opoeteren. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een uitgestrekt natuurgebied met verschillende wandel -en fietsroutes. Daarnaast zijn de omliggende gemeenten vlot te bereiken doordat de woning gunstig gelegen is. Troeven: - Rustig en gunstig gelegen - Perceel van 10a 17ca - 4 slaapkamers - Ruime kelder Indeling: Kelder Deze ruime, gemetselde kelder biedt veel mogelijkheden voor hobbyisten. Via het weggetje aan de linkerkant van de woning kan men de achterkant van de woning bereiken. Aan de achterkant is het mogelijk om de kelder in te rijden via de wentelpoort. Gelijkvloers Via de voordeur bereiken we de inkomhal die toegang biedt tot de woonkamer en de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van een ruim schuifraam dat toegang biedt tot het achterliggend terras. Via de woonkamer kan je de bureauruimte en de keuken bereiken. De keuken is uitgerust met een kookeiland, een dubbele spoelbak, een inductie kookplaat met dampkap, een vaatwasser, een oven en een koelkast. Het achterliggend terras is ook te bereiken vanuit de keuken. Via een halletje kan je het aparte toilet en de zijdeur bereiken. Naast de keuken bevindt zich een bergruimte waar de aansluiting van de wasmachine-droogkast aanwezig is. Ook kan men via deze ruimte de kelder bereiken. De volledige gelijkvloerse verdieping, uitgezonderd de bureauruimte, is uitgerust met een verzorgde zwarte tegelvloer. 1ste verdieping Via de houten trap in de inkomhal bereiken we de nachthal. De inkomhal en de nachthal vormen een vide met een groot raam wat zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Op de bovenverdieping zijn er 4 slaapkamers aanwezig. Bij één slaapkamer hoort nog een extra onafgewerkte ruimte die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. De badkamer is verbonden met de grootste slaapkamer maar is ook bereikbaar via de nachthal. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een douche en een badkamermeubel met 2 lavabo’s. Er bevindt zich een apart toilet in de nachthal. Door middel van een zolderluik met vlizotrap in de nachthal kan men de onafgewerkte zolder bereiken. Details: - CV op stookolie, radiatoren - Warm water dmv boiler op CV - Houten ramen met hoogrendementsbeglazing - EPC label = C Extra: mogelijkheid tot aankoop achterliggende grond in natuurgebied (42a 88ca). Voor meer info, gelieve zich te wenden tot ons kantoor! En savoir plus ?

4 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

Bijna Energie Neutrale nieuwbouwwoning gelegen op een rustige locatie in Wurfeld BIJZONDERHEDEN: + E-peil 20 + Inspraak in de afwerking van de woning + 3 slaapkamers en optioneel in te richten zolder + Driedubbele beglazing (pvc-profielen), zonnepanelen (afhankelijk van EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D, hoogwaardige isolatie. + Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers Deze 3 BEN woningen worden gebouwd in een aangename woonomgeving. Deze half vrijstaande woning wordt voorzien van driedubbele beglazing (kunststof profielen van Schüco), zonnepanelen (afhankelijk van het EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp lucht-water, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie. Dit resulteert in een E-peil van 20. Optioneel kan het E-peil verlaagd worden door extra zonnepanelen te plaatsen. De woningen kunnen casco, casco+ of volledig afgewerkt opgeleverd worden. Casco is wind-en waterdicht (ruwbouw met ramen en dak). Casco plus is de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden. (= afgewerkt tot aan de chape met de technieken, doch zonder: vloeren, binnendeuren, trappen, keuken en badkamer) Bij de volledig afgewerkte woning heeft de koper inspraak in de uitvoering van onder andere de vloeren, badkamer en keuken. Optioneel kan de zolder ook deels of volledig afgewerkt worden. Buitenaanleg is niet inbegrepen. Er wordt gewerkt met lokale onderaannemers en leveranciers. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 150 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
595 000 €

3680 Maaseik

BEDRIJFSPAND MET WOONST OP INDUSTRIETERREIN "JAGERSBORG" TE MAASEIK OP EEN RUIM PERCEEL VAN 36A07CA. TROEVEN: - Ruim perceel met diverse mogelijkheden. - Combinatie wonen en werken mogelijk. - Mogelijkheid om nog verder uit te breiden (mits bekomen nodige vergunningen). A. BEDRIJFSPAND (413m²): - Inkom (4,20m x 1,50m = 6,30m²): toegang naar bedrijfspand via aparte inkom, laminaat. - Kantoor 1 (4,20m x 7,35m = 30,87m²): TL-verlichting, airo,tapijt. - Kantoor 2 (8,30m x 9,95m = 82,59m²): ruim kantoor, toegang tot de hal, airco, laminaat. - Keuken (3,00m x 2,00m = 6,00m²): bereikbaar via kantoor 2, kitchenette met spoelbak en onderkasten, laminaat. - Bedrijfshal deel 1 (15,00 x 4,63m = 69,45m²): 1 sectionaal poort. - Bedrijfshal deel 2 (14,37m x 14,79m = 212,53m²): 1 poort, toilet, TL-verlichting, tegelvloer. - Toilet (1,20m x 4,20m = 5,04m²): zittoilet, spoelbakje, tegelvloer. B. WOONST: GELIJKVLOERS (200m²) - Inkomhal (4,20m x 4,20m = 17,64m²): laminaat. - Woonkamer (4,58m x 14,10m = 64,58m²): veel lichtinval dankzij grote raampartijen, toegang tot terras via schuifraam, parket. - Keuken (4,00m x 4,22m = 16,88m²): geïnstalleerd met onder-bovenkasten, lades, gasvuur, dampkap, dubbele spoelbak, schuifraam naar terras, parket. - Toilet (1,81m x 0,90m = 1,63m²): apart toilet, parket. - Berging (3,00 x 4,20m + 2,50 x 4,00m= 22,60m²): laminaat. - Badkamer (5,00m x 4,06m = 20,03m²): ingericht badmeubel met dubbele lavabo, onderkasten, spiegel, kolomkasten, ligbad, zittoilet, parket. - Slaapkamer 1 (5,35 x 4,01m = 21,45m²): parket. - Slaapkamer 2 (5,00 x 4,06m = 20,30m²): parket. - Slaapkamer 3 (3,47 x 3,47 = 12,04m²): parket. EXTERIEUR - Ruime tuin achter de woning. - Veel parkeerruimte voor het bedrijfspand. EXTRA INFORMATIE Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Alle informatie kunt u terugvinden via ### Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

3 Chambre(s) 200 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
889 000 €

3680 Maaseik

Villa met 5 slaapkamers op 11a20ca in het prachtige Aldeneik Troeven: -Zeer gewilde, rustige ligging aan de maasplassen in Aldeneik -Inpandige garage en vrijstaande garage in de tuin -12 zonnepanelen -Voldoende parkeergelegenheid -Volledig omheind perceel met toegangspoort -Verzorgde en volledig aangelegde tuin met ruim terras -Asbestveilig -Alle ramen voorzien van een raamslot, alarm- en camerasysteem aanwezig -Volledig gelijkvloers wonen mogelijk -Gashaard aanwezig in de woonkamer -Hoogwaardige materialen en afwerking -5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 dressings -Bewoonbare oppervlakte: 311,65m2 -Perceeloppervlakte: 11a20ca Algemene informatie: Bouwjaar: 1998 EPC: 200kWh/(m²jaar) – geen renovatieverplichting Buitenschrijnwerk: hardhouten kozijnen met dubbele beglazing Verwarmingsinstallatie Buderus (1998) op mazout Gashaard in leefruimte Inpandige garage Hijslift van garage naar eerste verdieping, goederenlift van garage naar kelder Nutsvoorzieningen: riolering , kabel-tv, internet, telefoon, water, elektriciteit en aardgas. Deels onderkelderd, deels kruipkelder Regenwaterput: 3000l Kelder: Relaxruimte v.v. tapijt, Finse sauna (+ infrarood), goederenlift tot garage Technische ruimte: v.v. tegelvloer, gasaansluiting, collectoren vloerverwarming, Cv-ruimte: v.v. tegelvloer, mazouttank (4.500l), cv-ketel (Buderus), Gelijkvloers: Inkomhal: v.v. natuurstenen vloer. Toegang tot vestiaire en eetkamer/living. Vestiaire: v.v. natuurstenen vloer, ingebouwde vestiaire kast, wastafel met kraantje. Toegang tot toilet en trappenhal. Toilet: v.v. natuurstenen vloer. Woonkamer/eetkamer: v.v. houten kasteelvloer, gashaard Keuken: v.v. houten kasteelvloer, zicht op tuin, landelijke aanbouwkeuken in hoekopstelling v.v. apparatuur, o.a.: Oven, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak met mengkraan, vaatwasser, koelkast. Sas: v.v. natuurstenen vloer. Slaapkamer: v.v. houten kasteelvloer, airco, tv-en netwerkaansluiting Riante badkamer: v.v. houten kasteelvloer, 2 lavabo’s, inloopdouche, toilet, bidet, ligbad Dressing: v.v. houten kasteelvloer Bijkeuken: v.v. tegelvoer, aansluiting wasmachine en droogkast, aanbouwkeuken in hoekopstelling met apparatuur, o.a.: wastafel met mengkraam, oven Inpandige garage: v.v. tegelvloer, elektrische kantelpoort, uitgietbak, elektrische kabeltakel (hijslift) van VEVOR die goederen vanuit de garage naar de eerste verdieping hijst en een lift die goederen naar de kelder brengt, Eerste verdieping: Zolder 1 : Elektrische kabeltakel (hijslift) van VEVOR die goederen vanuit de gelijkvloerse garage naar de eerste verdieping hijst. Bergzolder. Badkamer: v.v. tegelvloer en wandbetegeling bij de natte delen, ligbad (Villeroy&Boch) voorzien van badrandmengkraan en handdouche (Gessi), douche met opbouw mengkraan en douchekop, hangtoilet, badkamermeubel met dubbele wastafel en spiegelkast, designradiator. Nachthal: v.v. tapijt Slaapkamer 1: v.v. tapijt, tv-en netwerkaansluiting Dressing: v.v. laminaatvloer en ruime inbouwkasten Zolder 2: v.v. laminaatvloer Slaapkamer 2: v.v. tapijt, inbouwkasten en bureau, tv-en netwerkaansluiting Zolder 3: v.v. laminaatvloer Slaapkamer 3: v.v. tapijt, kast met leggers, tv-en netwerkaansluiting Slaapkamer 4: v.v. tapijt, tv-en netwerkaansluiting Zolder: Toegang tot bergzolder via zolderluik Vrijstaande garage: V.v. tegelvloer en elektrische kantelpoort Tuin: Volledig omheinde en aangelegde tuin met aan de linkerzijde van de woning een elektrische draaipoort. Terras (deels overdekt) met ingebouwde spots, elektrische verwarming en muziekinstallatie van Bang&Olufsen. En savoir plus ?

5 Chambre(s) 312 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
295 000 €

3680 Maaseik

Openhuizendag zaterdag 2/12 van 12u30 tot 13u30. Ligging: Deze residentieel gelegen woning biedt een uitstekende centrale positie in Opoeteren, met directe toegang tot alle benodigde voorzieningen en nabijgelegen toegangswegen. Tegenover de woning is een park gelegen met bouwvrije zone, dit zorgt voor een aangename groene omgeving. Indeling: Op het gelijkvloers tref je de inkomhal, woonkamer, keuken, bureauruimte, badkamer met douche en een veranda. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad. De tuin is goed onderhouden en privatief omheind. De woning is daarnaast voorzien van een afgesloten carport met sectionaal poort. Omschrijving: Deze woning onderging recent een grondige renovatie, inclusief diverse energiebesparende werken. Nieuwe ramen werden in 2022 geïnstalleerd, samen met een warmtepompboiler in 2019. De woning beschikt over 2 badkamers en vloerverwarming op de volledige beneden verdieping alsook boven in de slaapkamers. Er werd 10 cm buitenmuur isolatie met crepi aangebracht slechts een jaar geleden. Met in totaal 35 zonnepanelen, inclusief groenestroomcertificaten tot 2030 heeft de woning een efficiënt energieverbruik. Wanneer de verwarming van elektriciteit naar de warmtepomp wordt aangepast gaat het EPC-label automatisch naar een A label. Momenteel beoordeeld als C met een score van 202. Het dak werd onder andere ook gereinigd en opnieuw gecoat. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 128 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
518 000 €

3680 Maaseik

Bienvenue dans cette belle maison mitoyenne, où qualité et possibilités infinies se conjuguent pour créer la maison de vos rêves. Située au 219 Venlosesteenweg à Maaseik, cette maison offre le meilleur des deux mondes : la base solide d'un savoir-faire artisanal intérieur et la liberté de concevoir le jardin selon vos souhaits. Entrez et découvrez un monde d'espace, de lumière et de confort Cette propriété est proposée à la vente par pré-vente. Le 06/08/2023 entre 16 h et 18 h, vous pouvez visiter la propriété sur rendez-vous et faire une offre fixe et inconditionnelle. Le prix indiqué est un prix indicatif. Vous trouverez plus d'informations sur cette méthode d'achat sur ### ou auprès du gestionnaire de fichiers, Yentl Evens, au ### - ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 311 151 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler

Exclusieve BEN woning in Maaseik op 7A06ca. Kenmerken: - Bijna Energie Neutraal, E-peil max 30 - 3 slaapkamers (+ optioneel in te richten zolder) - Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers - Super isolerend dubbel glas (K-waarde 1,0) - Vloerverwarming - Volledig afgewerkte woning - Gelegen op unieke locatie Deze toekomstgerichte vrijstaande woning is gelegen in Parc Egelsberg, een eeuwenoud domein gekenmerkt door een authentieke oprijlaan geflankeerd door ruim 150 jaar oude bomen. Het domein bevindt zich op een centrale locatie doch geborgen in het volwassen groen. Laat u verleiden door dit unieke plan in een oase van groen. Parc Egelsberg zal uitgroeien tot een geliefde woonomgeving gekenmerkt door zijn verkeersluwe en landelijke karakter op een centrale locatie gehuld in het groen. Het maximale e-peil is slechts E30! Dit wordt bereikt door kwalitatieve isolatiematerialen, super isolerende dubbele beglazing, ventilatiesysteem C+, vloerverwarming, verwarming d.m.v. een hoog rendement gaswandketel. Door dit lage E-peil heb je recht op een korting van 50% op de grondbelastingen gedurende 5 jaar. Indien gewenst kan met minimale ingrepen E-peil E20 bereikt worden waardoor je recht hebt op 100% vrijstelling op de grondbelastingen gedurende 5 jaar. De meegedeelde prijs is voor de volledig afgewerkte woning. Wij kunnen steeds een persoonlijke berekening op maat maken. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze Bijna Energie Neutrale woningen of een persoonlijk gesprek. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 148
contacter
détails
E-mail
Appeler

Bijna Energie Neutrale nieuwbouwwoning gelegen op een rustige locatie in Wurfeld BIJZONDERHEDEN: + E-peil 20 + Inspraak in de afwerking van de woning + 3 slaapkamers en optioneel in te richten zolder + Driedubbele beglazing (pvc-profielen), zonnepanelen (afhankelijk van EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D, hoogwaardige isolatie. + Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers Deze 3 BEN woningen worden gebouwd in een aangename woonomgeving. Deze half vrijstaande woning wordt voorzien van driedubbele beglazing (kunststof profielen van Schüco), zonnepanelen (afhankelijk van het EPB-verslag), vloerverwarming, warmtepomp lucht-water, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie. Dit resulteert in een E-peil van 20. Optioneel kan het E-peil verlaagd worden door extra zonnepanelen te plaatsen. De woningen kunnen casco, casco+ of volledig afgewerkt opgeleverd worden. Casco is wind-en waterdicht (ruwbouw met ramen en dak). Casco plus is de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden. (= afgewerkt tot aan de chape met de technieken, doch zonder: vloeren, binnendeuren, trappen, keuken en badkamer) Bij de volledig afgewerkte woning heeft de koper inspraak in de uitvoering van onder andere de vloeren, badkamer en keuken. Optioneel kan de zolder ook deels of volledig afgewerkt worden. Buitenaanleg is niet inbegrepen. Er wordt gewerkt met lokale onderaannemers en leveranciers. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 150 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

Exclusieve BEN woning in Maaseik op 7A06ca. Kenmerken: - Bijna Energie Neutraal, E-peil max 30 - 3 slaapkamers (+ optioneel in te richten zolder) - Kwalitatieve materialen, lokale aannemers en onderaannemers - Super isolerend dubbel glas (K-waarde 1,0) - Vloerverwarming - Volledig afgewerkte woning - Gelegen op unieke locatie Deze toekomstgerichte vrijstaande woning is gelegen in Parc Egelsberg, een eeuwenoud domein gekenmerkt door een authentieke oprijlaan geflankeerd door ruim 150 jaar oude bomen. Het domein bevindt zich op een centrale locatie doch geborgen in het volwassen groen. Laat u verleiden door dit unieke plan in een oase van groen. Parc Egelsberg zal uitgroeien tot een geliefde woonomgeving gekenmerkt door zijn verkeersluwe en landelijke karakter op een centrale locatie gehuld in het groen. Het maximale e-peil is slechts E30! Dit wordt bereikt door kwalitatieve isolatiematerialen, super isolerende dubbele beglazing, ventilatiesysteem C+, vloerverwarming, verwarming d.m.v. een hoog rendement gaswandketel. Door dit lage E-peil heb je recht op een korting van 50% op de grondbelastingen gedurende 5 jaar. Indien gewenst kan met minimale ingrepen E-peil E20 bereikt worden waardoor je recht hebt op 100% vrijstelling op de grondbelastingen gedurende 5 jaar. De meegedeelde prijs is voor de volledig afgewerkte woning. Wij kunnen steeds een persoonlijke berekening op maat maken. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze Bijna Energie Neutrale woningen of een persoonlijk gesprek. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 148
contacter
détails
E-mail
Appeler
285 000 €

3680 Maaseik

Deze energiezuinige rijwoning heeft een zeer praktische ligging in het groene Maaseik. Je profiteert van de centrale ligging nabij het centrum en een goede verbinding naar omliggende gemeenten. Dagdagelijkse benodigdheden zijn in de nabije omgeving vlot beschikbaar. De woning biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen. Het huis is instapklaar en dient enkel een beetje opgefrist te worden om het helemaal naar jouw stijl te brengen. De woning beschikt over een zéér gunstig EPC (A-label). Dit betekent dat het super energiezuinig is en je flink kunt besparen op je energiekosten. De ingerichte zolder, aparte garage, extra berging en wasplaats maken dat je meer dan voldoende bergruimte hebt. Enkele troeven Toplocatie nabij het centrum : Geniet van de nabijheid van het centrum en uitstekende verbindingen naar andere gemeenten, terwijl je kunt ontspannen in een rustige en kindvriendelijke omgeving. Een perfecte mix van levendigheid en sereniteit. Instapklaar : Met een ingerichte zolder heb je een extra ruimte die je helemaal naar jouw wens kunt gebruiken. Maak er een thuiskantoor, een hobbyruimte, een speelkamer of zelfs een extra slaapkamer van. De mogelijkheden zijn eindeloos! Moderne technieken : Dit huis blinkt uit in energiezuinigheid! Volledig geïsoleerd naar huidige normen. Dit in combinatie met een efficiënte verwarmingsinstallatie en zonnepanelen met groenestroomcertificaten. Bespaar flink op je energiekosten en maak een positieve impact op het milieu. Compacte stadstuin en aparte garage : Geniet van ontspanning in de gezellige stadstuin en maak je geen zorgen over het parkeren met de handige aparte garage. Extra opslagruimte nodig? Geen probleem! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 175 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
329 000 €

3680 Maaseik

VRIJSTAANDE WONING MET 4 SLAAPKAMERS OP EEN PERCEEL VAN 10A56CA TE MAASEIK. TROEVEN - Prachtige ligging tussen de Maas en het natuurgebied Tösch-Langeren. - Prachtige tuin. - Bewoonbare oppervlakte van 201m². - Inpandige garage in de kelder. KELDERVERDIEPING (64m²) - Kelderruimte (3,00m x 2,90m = 8,70m²): tapijtvloer. - Kelderruimte (3,00m x 3,00m = 9,00m²): radiator, lichtinval door raam, betonvloer. - Gang (3,60m x 0,80m = 2,88m²): betonvloer. - Inpandige garage (4,00m x 6,50m = 26,00m²): kantelpoort, stookolietank, betonvloer. - Kelderruimte (1,85m x 4,00m = 7,40m²): CV-installatie stookolie, betonvloer. - Kelderruimte (5,15m x 1,85m = 9,53m²): betonvloer. - Resterend gedeelte = kruipkelder. GELIJKVLOERS : inkomhal, woonkamer, keuken, toilet, wasplaats, slaapkamer/bureau, hal. VERDIEPING +01 : overloop, badkamer, 3 slaapkamers. EXTERIEUR - Terras (6,50m x 6,20m = 40,30m²): prachtig zicht op de tuin, terrastegels. - Overdekt terras (3,40m x 5,60m = 19,04m²): terrastegels. - Vijverpartij. - Omheinde tuin. - Beklinkerde oprit, metalen toegangspoort. - Inbouwzwembad (te vernieuwen) - Zonneterras achteraan in de tuin. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . En savoir plus ?

4 Chambre(s) 201 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
308 000 €

3680 Maaseik

Deze ruime gerenoveerde woning ligt in Neeroeteren, een deelgemeente van Maaseik. De omliggende bossen en natuurgebieden maken van Neeroeteren een aangename woonplek voor de natuurliefhebber. De Hagedorenstraat is een rustige en kindvriendelijke straat. Dagdagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, de bakker en het openbaar vervoer liggen dichtbij en zijn makkelijk te bereiken. Deze statige woning werd gebouwd in de jaren '50 en ligt op een perceel van 8 are, waarbij de tuin naar het zuidoosten is georiënteerd. Het betreft een degelijke constructie, klaar voor een nieuw verhaal. Troeven: Praktische locatie: Een uitstekende uitvalsbasis met een goede verbinding naar de omliggende gemeentes. Maar ook scholen, winkels ... liggen allemaal op slechts enkele minuten rijden. Constructie: Deze vrijstaande woning werd opgetrokken uit degelijke materialen. Moderne indeling: De woning heeft een ruime bewoonbare oppervlakte met een grote open leefruimte dat aansluit op het keuken-eiland. Omgeving: Met de nabijgelegen recreatiedomeinen 'Warredal' en 'Het Eiland' zal je je niet vervelen. Geen verplichtingen: Het EPC zit in het juiste label en de elektrische keuring is conform, kortom meer dan instapklaar. Vragen over deze gerenoveerde woning? Contacteer ons gerust via ### of ### wij helpen je graag verder. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 195 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
2 600 000 €

3680 Maaseik

MAASEIK (Centre – Markt) : Splendides doubles immeubles rénovés de caractère à destination polyvalentes (+/- 800m²) (#1X+2_HUMA_LIM) • Occupation : occupé partiellement par le propriétaire (libre à la vente) • Rénovation exceptionnelle (supervisée par la Protection des Monuments) • Bâtiment principal de 570m² : idéal pour professions libérales ou cabinet médical avec résidence • Bâtiment annexe résidentiel (158m²) avec 2 garages intérieurs • Un magnifique jardin intérieur sépare les deux immeubles • Prix : 2.600.000€ (actions) Des photos supplémentaires sont incluses dans le dossier à la demande. D’autres dossiers similaires et types d’actifs (hôtels, maisons de repos, immobilier de rendement, logistique, etc.) sont disponibles sur demande. En savoir plus ?

730
contacter
détails
E-mail
Appeler
  Maaseik (RBG78304)

3680 Maaseik

330 000 €

Laatste 2 charmante stadswoningen Aan de zijde van de wal zijn er 5 stadswoningen voorzien met drie bouwlagen. Elke woning bestaat uit een gelijkvloers en twee verdiepingen, voorzien van 2 of 3 slaapkamers en mooie open leefruimtes. De woningen hebben een woonoppervlakte van 135m² tot 152m². In het centrum van Maaseik Alle faciliteiten op wandelafstand Ondergrondse parkeergarage Groene binnentuin En savoir plus ?

3 Chambre(s) 148 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
295 000 €

3680 Maaseik

Maison commerciale sur la Bosstraat à Maaseik avec garage intérieur sur la Pelserstraat. Rez-de-chaussée : Espace commercial (actuellement loué) : salle polyvalente allongée de 43m2. sous-sol avec 2 places Maison de ville : espace de vie ouvert coin salon avec cheminée salle à manger avec mezzanine cuisine avec coin repas Côté Pelserstraat : garage intérieur Étage : terrasse sur le toit, 33 m2 salle de bain avec baignoire/douche et double vasque toilettes séparées 2 chambres 2e étage : 2 chambres L'appartement situé au-dessus de la Pelserstraat ne fait pas partie de cette offre mais peut être acheté en plus si vous le souhaitez. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 180 m² Surface constructible 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
  Maaseik (RAO42320)

3680 Maaseik

276 500 € - 358 000 €

Vlak bij het centrum van Maaseik ontwikkelt Matexi de nieuwe woonbuurt Heirweg. Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met een mix van moderne nieuwbouwwoningen en lichtrijke appartementen. Zowel starters, alleenstaanden, gezinnen met kinderen als senioren zullen zich hier helemaal thuis voelen.In woonbuurt Heirweg hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende woningtypes, variërend van gesloten, halfopen tot open bebouwingen. Daarbij heb je de keuze om te gaan voor een woning met of zonder zolder, carport of tuinberging. Elke woning is met oog voor detail en kwaliteit ontworpen, zodat jouw woongenot optimaal is. Bovendien krijg je de vrijheid om je huis naar eigen smaak in te richten. Jij bepaalt volledig zelf de keuken, badkamer, vloer, etc. zodat het perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.Maar er is meer! De ligging van deze woonbuurt is werkelijk een groot pluspunt. Met een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen, scholen en openbaar vervoer, biedt deze buurt het beste van beide werelden: een serene omgeving en tegelijkertijd alle gemakken binnen handbereik.Kan je niet wachten? Wil je snel verhuizen? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Momenteel zijn loten 36 en 39 volledig afgewerkt en instapklaar. Hierdoor kan je snel verhuizen naar je nieuwe stek! Meer informatie? Contacteer Inge Vancluysen op het nummer ### of via e-mail ### . En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain 10 unité(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Maaseik (RBI90924)
295 000 €

3680 Maaseik

Dans l'ensemble : - chauffage au mazout - EPC : 338 kWh/m² (aucune obligation de rénovation) - Fenêtres : principalement double vitrage, combinaison de PVC, de bois et de métal. Au rez-de-chaussée, à l'avant, il y a également du verre de sécurité. Mise en page : Rez-de-chaussée : - propriété commerciale - bureau - bureau - couloir - salle à manger - Salle de télévision - salon - cuisine - toilettes pour invités Étage +1 : - 6 chambres - couloir - cellier - salle de bain - toilettes séparées Étage +2 : - un grenier spacieux avec des éléments authentiques et une hauteur incroyable Sous-sol : - partiellement en sous-sol Jardin : - beau tribunal municipal - garage séparé, accessible par la rue Capucienenstraat, avec accès direct à la parcelle Avantages : - zone spacieuse du bâtiment - de nombreuses possibilités grâce au grand grenier - opportunités de développement Êtes-vous à la recherche d'une maison de ville spacieuse et cool où vous pouvez toujours faire ce que vous voulez ? Ou plutôt à la recherche d'un développement amusant ? Alors Eikerstraat 20 est l'endroit idéal pour vous. Contactez-nous pour un rendez-vous gratuit sur place. En savoir plus ?

5 Chambre(s) 416 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

Plus d'infos sur les biens à vendre ou à louer - Maaseik (3680) + Localités

73 biens à vendre et/ou à louer à Maaseik, commune de 77,2 km² : 25 317 personnes vivent dans cette zone où on y trouve un nombre inférieur d'hommes comparé aux femmes (50,2%). Les habitants sont pour la plupart propriétaires (73%) de leur foyer, ils ont un âge moyen proche de 43 ans et la moyenne de leurs revenus est de 17 982€ net par an. Il y a une moyenne de 1,3 voitures par ménage soit précisément la moyenne nationale.

Les habitants viennent de ces différents pays :
- 84.9% Belgique
- 11.5% Pays-Bas
- 0.7% Pologne
- 0.5% Maroc
- 0.4% Allemagne
- 0.2% Italie
- 0.1% Roumanie
- 1.7% Autre

Jean, Jan, Mathieu, Peter et Joseph sont les prénoms que vous croiserez le plus chez les hommes à Maaseik et Maria, Marie, Anna, Elisabeth et Catharina pour les femmes.

La moyenne du nombre de pièces à Maaseik est d'environ 5,8 soit moins que la moyenne du pays (6). En ce qui concerne l'âge des bâtiments, ils ont été construits vers 1971 et les logements de la commune sont répartis comme suit : 21,3% d'immeubles à appartements et 78,7% de maisons.

Les différents types d'immeubles sont répartis ainsi :
- 45.2% maisons de type ouvert, fermes, chateaux
- 19.2% buildings et immeubles à appartements
- 17.7% maisons de type semi-fermé
- 8.4% maisons de type fermé
- 6.9% autres types de bâtiments
- 2.7% maisons de commerce

En ce moment, nous avons 5 maisons à louer, 68 maisons en vente, 7 appartements à vendre et 4 appartements en location. Les moyennes actuelles des prix pour Maaseik sont les suivantes :
- 388740€ pour une maison en vente
- 1170€ par mois pour une maison en location
- 241723€ pour un appartement à acheter
- 730€ par mois pour un appartement en location

La maison la plus chère actuellement à vendre à Maaseik est à 2600000€ alors que la moins chère est à 229000€. À la location, le loyer le plus haut pour une maison est à 1400€ par mois alors que le plus bas est à 800€ par mois. L'appartement le plus cher en vente à Maaseik se trouve à 419000€ tandis que le moins cher est listé à 179000€. Au niveau locatif, le loyer mensuel le plus haut est de 800€ et atteint 665€ pour le moins cher sur https://immo.vlan.be/fr.

De multiples sociétés se trouvent à Maaseik et travaillent dans ces domaines :
- 132 firmes présentes dans "coiffure et soins de beauté"
- 80 entreprises actives dans "activités des sièges sociaux"
- 69 entreprises présentes dans "restaurants et services de restauration mobile"
- 53 entreprises présentes dans "travaux de menuiserie"
- 53 firmes présentes dans "conseil pour les affaires et autres conseils de gestion"
- 45 sociétés dans le domaine "construction de bâtiments résidentiels et non résidentiels"

Les habitants de Maaseik profitent d’une entrée à l’autoroute A2 / E314 (Louvain - Diest - Gand - Maasmechelen) : elle se trouve à 18 minutes en voiture depuis le centre. L’autoroute A13 / E313 (Anvers - Hasselt - Liège) a aussi un accès qui peut être rejoint en 38 minutes.

À Maaseik, vous aurez aussi accès à ces routes principales :
- N78
- N78b
- N527
- N721
- N757

Pour faire vos courses du quotidien, vous trouverez les magasins suivants : 1 Albert Heijn, 1 SPAR, 1 Aldi, 1 Carrefour, 1 Colruyt et 1 Delhaize.

Au niveau des infrastructures pour enfants, la commune comporte 5 crèches (par exemple : la crèche "Ferm Kinderopvang De Debberkes" ou aussi "Kidsenzo"), 11 écoles maternelles ("Vrije Basisschool - Hink Stap Sprong" ou "Vrije Basisschool - Oeterveld"), 10 écoles primaires (exemples : "Go! Basisschool De Springplank" ou "Vrije Lagere School - De Boomgaard") et 13 écoles secondaires ("Mosa-Rt College Heilig Kruis - Sint- Ursula B" ou "Mosa-Rt E.g.s.1").

12 lignes de bus avec un arrêt à Maaseik, vous trouverez un aperçu des lignes :
- Bus De Lijn, ligne 11 : Genk - As - Neeroeteren - Maaseik
- Bus De Lijn, ligne 302 : Maaseik - Leopoldsburg - Geel
- Bus De Lijn, ligne 45 : Hasselt - Universiteit - Genk - Maaseik/Maastricht
- Bus De Lijn, ligne 720 : Belbus Kinrooi - Maaseik
- Bus De Lijn, ligne 721 : Belbus Maaseik - Dilsen

Les gares les plus proches du centre de la commune sont "Hamont", "Genk", "Maastricht", "Neerpelt", "Maastricht Randwyck".

Il n'y a pas de station de recharge connue dans la commune.

À 48 minutes en voiture ou 176 minutes en transport en commun, l’aéroport le plus proche est "Liège Airport".

La commune n'a pas de vélos partagés dans son territoire pour le moment. Maaseik n'a pas de voitures partagées sur son territoire.

Tout voir Réduire