Garage à vendre - Pulle

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Pulle (2243).

12 000 €

2980 Zoersel

Project Handelsei beschikt over een ondergrondse parkeergarage met nog één staanplaats te koop. De staanplaats is 5m diep op 2,5m breed. Er is een ruime doorgang om in en uit te rijden, voorzien van een automatische poort. De inrit is voorzien via Achterstraat 95. voor meer info ### (Janne) En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre Nijlen (RBI04306)

OPBRENGSTEIGENDOM - 500M VAN HET CENTRUM VAN NIJLEN Op de hoek van de Broechemsesteenweg & WIllibrordusstraat. In het nieuwbouwproject Domein Karaat bieden wij nog 2 ondergrondse autostaanplaatsen aan à 17.500 Euro/stuk in totaal 35.000 Euro (excl. kosten). De autostaanplaatsen P1 & P2 zijn nog beschikbaar. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre Zoersel (RBH55849)

In het nieuwbouwproject Teunishof, gelegen in Sint-Antonius/Zoersel, staan er nog enkele ondergrondse parkeerplaatsen en garageboxen te koop. De vraagprijs voor de parkings (5 x 2.7 meter) bedraagt 24.500 euro. De garageboxen zijn 3 x 7 meter en bedragen 37.500 euro. Bent u op zoek naar een autostaanplaats of garagebox voor eigen gebruik of investering kan u steeds bij ons terecht. Deze staanplaatsen en garageboxen zijn ideaal als investering. Maak nu een afspraak om deze plaatsen te bezichtigen op ### of ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
255 000 €

2200 Herentals

Goed gelegen garageboxen en depot in centrum Herentals Er zijn 18 garages, 2 bergingen en 1 depot welk momenteel allemaal verhuurd zijn. Totale huurinkomsten +/- 1250 euro / maand. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Herenthout (RBG22930)
27 000 €

2270 Herenthout

2 ondergrondse autostaanplaatsen met waarvan 1 met een privatieve berging, gelegen in het nieuwbouwproject residentie "Le Coin" met een unieke ligging nabij het centrum van Herenthout. Met zijn gunstige ligging zijn deze ondergrondse autostaanplaatsen ideaal gelegen voor het woon- werkverkeer met een directe verbinding naar Nijlen, Lier, Herentals als nabij E313 (Antwerpen-Hasselt) Ondergrondse autostaanplaats zonder berging € 25.000 Ondergrondse autostaanplaats met berging € 27.000 - VERKOCHT Eveneens ideaal als investering met gunstig rendement. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Herentals (RBI76249)
22 000 €

2200 Herentals

Ondergrondse autostaanplaats te Herentals Ligging: Ideaal gelegen autostaanplaats in het centrum van Herentals. De verbindingswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E313 zijn vlot bereikbaar. Omschrijving: Deze ruime autostaanplaats zich in een ondergrondse parkeergarage te Herentals. De autostaanplaats is gelegen onder blok C & D en is makkelijk bereikbaar. De ondergrondse parkeergarage is heel ruim voorzien waardoor manoeuvreren met de wagen absoluut geen probleem is. Momenteel zijn er nog 8 beschikbare staanplaatsen. Overstromingsrapport: G-score D, P-score D Overstromingsgevoelig bij hevige neerslag En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre Herentals (RBI76248)
25 000 €

2200 Herentals

Garagebox in het centrum van Herentals Ligging: Gelegen in het centrum van Herentals, tussen de Herenthoutseweg en de Rode-Kruisstraat, met de inrit langs de Sint-Waldetrudisstraat. Deze garagebox in uitgerust met een manuele poort en is direct per akte beschikbaar. Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo Overstromingsgevoeligheid: P-score: A En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Kessel (RBE03656)
19 500 €

2560 Kessel

Ondergrondse autostaanplaatsen te koop nabij centrum Kessel. Ook ideaal als investering. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u contact opnemen met ons kantoor. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Malle (RBI76875)
19 500 €

2390 Malle

Vier ondergrondse autostaanplaatsen te koop in het hartje van Oostmalle. Te koop aan € 19 500,00 per plaats. Inrit via Hoogstraatsebaan 32. Afgesloten via automatisch bediende toegangspoort. VG, Vv, Gvkr, Wg, Gmo Overstromingsgevoeligheid : P score : klasse C G score: klasse C En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Malle (RBI76869)
15 000 €

2390 Malle

Autostaanplaats, gelegen in de ondergrondse garage van De Notelaar Overstromingsgevoeligheid : P score : klasse B G score: klasse B Wg, Vv, Vg, Gvkr, Gmo En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
25 000 €

2018 Anvers

Investeren in parkeerplaatsen in publieke parking in centrum Antwerpen Locatie: In centrum Antwerpen bieden wij een unieke investeringskans aan. In de Appelmansstraat, een zijstraat van de Keyserlei en gelegen in de Diamantenwijk staan er vijf parkeerplaatsen te koop in een publieke parking, genaamd ‘Parking Diamant’. Omschrijving: Deze parkeerplaatsen staan te koop in een rotatieparking. U kunt dus niet uw eigen wagen hier kosteloos parkeren. Net zoals bij andere vormen van investeren in parkings word je gewoon eigenaar van het vastgoed en kan je de parkeerplaatsen later opnieuw verkopen. U koopt dus wel degelijk de parkeerplaats en krijgt hiervoor een huurprijs die jaarlijks bepaald wordt op de Algemene Vergadering. Aangezien de parking werkt met een uitbatingscontract hoeft u zelf niets te regelen. U moet zelf niet op zoek gaan naar huurders en ook problemen zoals schade, wanbetaling of leegstand moet uzelf niet op lossen, want daar zorgt de uitbater voor. Bijzonderheden: - Mogelijkheid tot aankoop van 1 tot 5 parkeerplaatsen - Onderdeel van mede-eigendom en collectief beheer - In uitbating en beheer door een exploitatievennootschap BV parking Empire - Geen bijkomende kosten - Momentele huuropbrengst 70 euro per maand per parkeerplaats - Sinds augustus parkeerverbod voor niet-vergunningshouders in centrum Antwerpen, iedereen moet nu parkeren buiten het centrum of in parkings - Betaalbare investering - Geen zorgen over wanbetalers of schade aan je eigendom - Investering zonder zorgen over de uitbating En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
20 000 €

2170 Merksem

Garagebox gelegen in de Ringlaan in Merksem. De box bevindt zich achter een appartementsgebouw (met poort). De box is geschikt voor stalling van personenwagens, rijwielen en motorfietsen, alsook voor opslag. De box zelf beschikt over een manuele poort. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler