Garage à vendre - Berlaar

1 résultats (1 - 1)

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critère.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Berlaar (2590) + Localités.

Parking à vendre Kessel (RBE03656)
19 500 €

2560 Kessel

Ondergrondse autostaanplaatsen te koop nabij centrum Kessel. Ook ideaal als investering. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u contact opnemen met ons kantoor. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Heist-op-den-Berg (RBI75372)
135 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Ondergrondse staanplaatsen te koop te Heist-op-den-Berg. Gelegen op een gunstige locatie nabij centrum Heist en dit op de nieuwbouwsite Domein De Bos. Deze 6 parkeerplaatsen bevinden zich in een ondergrondse parkeergarage. De autostaanplaatsen zijn ideaal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Er is een elektrische poort aanwezig, deze kan u bedienen met de afstandbediening. U geniet tevens de mogelijkheid minder staanplaatsen aan te kopen (stukprijs 22.500 euro exclusief BTW en registratierechten), alsook de mogelijkheid tot het bij aankopen van een kelderberging. Informeer u vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Heist-op-den-Berg (RBF09346)
33 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Uitzonderlijke kans in hartje Heist-op-den-Berg!! 8 overdekte autostaanplaatsen in nieuwbouwresidentie, gelegen te midden van Heist-op-den-Berg centrum. Bent u ook opzoek naar een parking zonder zorgen of een goede investering? Deze 8 autostaanplaatsen, dewelke allen verhuurd zijn op dit moment, hebben een uitstekende locatie te midden centrum Heist! Met een ingang via de Oude Gendarmeriestraat en een directe doorgang naar de Bergstraat zijn deze unieke staanplaatsen zeer gunstig voor verschillende doeleinden zoals, woon-werkverkeer, privatief, ... Afmetingen zijn traditioneel alsook is er de mogelijkheid tot aankoop van een tandemplaats (verdere bespreking mogelijk op kantoor) Eveneens ideaal als investering/opbrengsteigendom met gunstig zeer rendement! Mogelijkheid tot aankoop van meerdere loten ineens.. GEEN btw-stelsel!! Unieke kans voor snelle beslissers! Parkeren in Heist centrum was nog nooit zo makkelijk! Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Heist-op-den-Berg (RBE87112)
25 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Autostaanplaatsen in het hartje van Heist op den Berg, aanpalend aan een exclusief nieuwbouwproject.Bekijk het plan via ### bij "downloads".P23: 25 000 euro.P40 + P45: 40 000 euro.Prijs excl. kosten.Voor meer informatie, BEL ### of mail ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Lier (RBI85344)
34 900 €

2500 Lier

Ontdek deze unieke kans om een overdekte staanplaats te kopen, gelegen in de prachtige Kartuizersvest in Lier! Met een handige toegang via de Lisperstraat, biedt deze staanplaats ultiem gemak en veiligheid voor uw voertuig. Deze staanplaats is een waardevolle investering, of u nu op zoek bent naar een veilige parkeerplek voor uw eigen voertuig of een interessante verhuurmogelijkheid. Met de automatische poort en de beveiligde toegang kunt u met een gerust hart uw auto achterlaten, wetende dat deze goed beschermd is. De ligging in de Kartuizersvest biedt ook talloze voordelen. U bevindt zich in het hart van Lier, met alle voorzieningen en attracties binnen handbereik. Geniet van de gezellige sfeer van deze historische stad terwijl u uw auto veilig en droog parkeert. Kenmerken: Overdekte staanplaats met automatische poort - Gunstig gelegen in de Kartuizersvest in Lier - Beveiligde toegang en rustige omgeving - Momenteel voordelig verhuurd. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Lier (RBI85339)
23 000 €

2500 Lier

Iedereen die regelmatig naar centrum Lier komt gereden weet dat parkeren een opgave is! Wij bieden 3 staanplaatsen aan in een degelijk gebouw. Zeer goed verlichte garage met voldoende manoeuvreerruimte en een vrije hoogte van 250cm. Afgesloten met een stalen hek aan de straat én een elektrische sectionaalpoort, beiden met afstandsbediening! Aankoop meerdere staanplaatsen is mogelijk! De afmetingen voor de plaatsen 22 - 23 - 25: 240 x 550cm Lasten +- 16,66 €/maand. Voor velen zou een vaste parkeerplaats dan ook een welgekomen oplossing zijn! Dus, eigenaars, huurders, winkeliers, kantoorhouders, werkgevers, werknemers, ... grijp deze unieke mogelijkheid en reageer snel! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Lier (RBI85336)
24 000 €

2500 Lier

Gunstig gelegen ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen bij residentie De Schom te Lier! De staanplaatsen en bergingen zijn gemakkelijk te bereiken via een brede automatische poort waarlangs u binnenrijdt. Voldoende ruime auto staanplaats om uw wagen gemakkelijk te kunnen parkeren, ideaal om in en uit te rijden zonder veel manoeuvres. Deze staanplaats maakt deel uit van Residentie De Schom gelegen te Lier. Info en verkoop: De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Contacteer ons voor meer informatie (brochure, plannen, lastenboek,.. ) of een vrijblijvende afspraak via ### of via ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
23 000 €

2500 Lier

Iedereen die regelmatig naar centrum Lier komt gereden weet dat parkeren een opgave is! Wij bieden 4 staanplaatsen aan in een degelijk gebouw. Zeer goed verlichte garage met voldoende manoeuvreerruimte en een vrije hoogte van 250cm. Afgesloten met een stalen hek aan de straat én een elektrische sectionaalpoort, beiden met afstandsbediening! Aankoop meerdere staanplaatsen is mogelijk! De afmetingen voor de plaatsen 22 - 23 - 24 - 25: 240 x 550cm Lasten +- 16,66 €/maand. Voor velen zou een vaste parkeerplaats dan ook een welgekomen oplossing zijn! Dus, eigenaars, huurders, winkeliers, kantoorhouders, werkgevers, werknemers, ... grijp deze unieke mogelijkheid en reageer snel! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Lier (RBI76790)
21 000 €

2500 Lier

Verliest u kostbare tijd naar het zoeken van een parkeerplaats in Lier? Dan heb ik de perfecte oplossing voor u. Bent u winkelier, werkgever, werknemer, huurder, eigenaar en wilt u dagelijks direct een veilig, overdekte mogelijkheid tot parkeren hebben. Ook interessant voor investeerders. P-score: B / G-score: A / stedenbouwkundige vergunning / woongebied / geen herstelvordering / geen voorkooprecht / verkavelingsvergunning De parkeerplaats heeft volgende eigenschappen: - 2,5 m breed - 6 m lang - 1,9 m hoog - 15 m² oppervlakte - sectionaalpoort met afstandsbediening - sleutel om via deur toegang te verkrijgen tot ondergrondse parking - vlakbij het centrum van Lier Mogelijkheid om twee autostaanplaatsen aan te kopen. Voor meer info: Faes Nicki: ### ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Lier (RBI76789)
19 900 €

2500 Lier

Deze autostaanplaats te Lier kan u het leven zeker makkelijker maken. Verliest u kostbare tijd naar het zoeken van een parkeerplaats dan heb ik de ideale oplossing voor u. Bent u winkelier, werkgever, werknemer, huurder, eigenaar en wilt u dagelijks direct een veilig, overdekte mogelijkheid tot parkeren hebben, ook interessant voor investeerders. P-score: B / G-score: A / stedenbouwkundige vergunning / woongebied / geen herstelvordering / geen voorkooprecht / verkavelingsvergunning De parkeerplaats heeft volgende eigenschappen: - 3,2 m breed - 4,3 m lang - 1,9 m hoog - 14 m² oppervlakte - sectionaalpoort met afstandsbediening - sleutel om via deur toegang te verkrijgen in ondergrondse parking - vlakbij het centrum van Lier Momenteel is de autostaanplaats verhuurd en dient er hiervoor een opzeg van 1 maand gegeven te worden voor eigen gebruik. Mogelijkheid om twee autostaanplaatsen samen aan te kopen. Voor meer info: Faes Nicki: ### ### . En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre Lier (RBI50897)
25 000 €

2500 Lier

Gunstig gelegen garagebox te Lier! De garage is gelegen tussen de Mechelsesteenweg en de David Tenierslaan , garage nr. G38. Afgesloten garage met kantelpoort gelegen op gelijkvloers. De garage is bereikbaar via de Pieter Breughellaan en de David Tenierslaan. Recent opgefrist ook ideaal om te verhuren! U mag ons steeds contacteren indien u meer informatie wenst. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Lier (RBI43238)
25 000 €

2500 Lier

Ondergrondse staanplaatsen bij residentie Lispeppark! Nog 7 parkeerplaatsen ter beschikking waarvan 1 mindervalide. Parking 1- 16 - 31 - 34 -35 - 42 , contacteer ons voor de prijs inclusief kosten en de prijs van de mindervalide parking. Info en verkoop: De verkoop geschiedt onder 21% BTW op het constructie-aandeel en 12% registratierechten op het grondaandeel.Contacteer ons voor een bezichtiging via ### of ### Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse D / G-score klasse D En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre Lier (RBH19866)
21 500 €

2500 Lier

Deze ondergrondse parkeerplaats is gelegen in een residentiële omgeving op een goede, interessante ligging in de directe nabijheid van winkels, scholen & een dichtbevolkte regio. Via een automatisch bedienbare garagepoort is de parkeerplaats te bereiken.De jaarlijkse gemeenschappelijke kosten zijn ZEER BEPERKT (circa 100 EUR/maand). Dit maakt dat deze parkeerplaats ideaal is voor zowel eigen gebruik, alsook voor investering gezien de vele vraag in de buurt.Beschikbaar bij akte na betaling.Voor meer info of een bezoek kan u ons bereiken op ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Lier (RBG98459)
23 000 €

2500 Lier

Iedereen die regelmatig naar centrum Lier komt gereden weet dat parkeren een opgave is! Wij bieden 8 staanplaatsen aan in een degelijk gebouw. Zeer goed verlichte garage met voldoende manoeuvreerruimte en een vrije hoogte van 250cm. Afgesloten met een stalen hek aan de straat én een elektrische sectionaalpoort, beiden met afstandsbediening! Aankoop meerdere staanplaatsen is mogelijk! De afmetingen voor de plaatsen 22 - 23 - 24 - 25: 240 x 550cm Voor velen zou een vaste parkeerplaats dan ook een welgekomen oplossing zijn! Dus, eigenaars, huurders, winkeliers, kantoorhouders, werkgevers, werknemers, ... grijp deze unieke mogelijkheid en reageer snel! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre Lier (RWC26722)

Het nieuwbouw project "Pallieterpark" ligt op een toplocatie aan de Mechelsesteenweg in Lier. Alle appartement van het project zijn verkocht, er zijn enkel nog ondergrondse afgesloten garageboxen beschikbaar. De garagebox is minimaal 6m x 3,3m (diverse maten beschikbaar) en voorzien van verlichting. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre Lier (RBF93343)
33 000 €

2500 Lier

Parkeergelegenheid in centrum Lier! 22 overdekte autostaanplaatsen midden centrum Lier op wandelafstand van de Grote Markt. Met een ingang via de Lisperstraat en een directe doorgang naar de Antwerpsestraat zijn deze unieke staanplaatsen zeer gunstig voor verschillende doeleinden zoals, woon-werkverkeer, privatief, ... Afmetingen zijn traditioneel alsook is er de mogelijkheid tot het stallen van grotere voertuigen met inachtneming van de hoogtes (verdere bespreking mogelijk op kantoor) Eveneens ideaal als investering/opbrengsteigendom met gunstig zeer rendement! Mogelijkheid tot aankoop van meedere loten ineens.. GEEN btw-stelsel!! Bijkomend zijn er nog aparte, privatieve magazijnen en bergingen beschikbaar in combinatie met autostaanplaats! (meer informatie beschikbaar op kantoor) Unieke kans voor snelle beslissers! Parkeren in Lier was nog nooit zo makkelijk! Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Parking à vendre Lier (RBE84137)
180 000 €

2500 Lier

Top opportuniteit in hartje Lier!! 6 overdekte autostaanplaatsen midden centrum Lier op wandelafstand van de Grote Markt. Met een ingang via de Lisperstraat en een directe doorgang naar de Antwerpsestraat zijn deze unieke staanplaatsen zeer gunstig voor verschillende doeleinden zoals, woon-werkverkeer, privatief,... Afmetingen zijn traditioneel alsook is er de mogelijkheid tot het stallen van grotere voertuigen met inachtneming van de hoogtes (verdere bespreking mogelijk op kantoor). Elke staanplaats zal individueel voorzien worden van een stopcontact, aankoop onder registratiestelsel dus NIET onder BTW stelsel. Eveneens ideaal als investering/opbrengsteigendom met gunstig zeer rendement! Profiteer nu van de LAATSTE 6 overdekte autostaanplaatsen te Lier. Parkeren in Lier was nog nooit zo makkelijk! Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler