Garage à louer - Bruges

95 €

8000 Bruges

Deze ondergrondse garagebox bevindt zich aan het STATION van BRUGGE!! Verzorgde garagebox met betonnen vloer, gemetste muren en een handmatige kantelp ... En savoir plus?

détails
70 €

8000 Bruges

Deze garagebox heeft een zeer goede ligging in het centrum van Brugge vlakbij Katelijnestraat. Een veilige plaats om je voertuig te stallen in een omg ... En savoir plus?

détails
75 €

8200 Sint-Andries

Deze nieuw gebouwde ondergrondse garages zijn te bereiken via de Alfons Wybolaan ter hoogte van nummer 30-34. Deze garages zijn ideaal voor het plaats ... En savoir plus?

détails
67 €

8000 Bruges

Garagebox te huur in de Kroonstraat in Kristus-Koning, een aangename residentiele woonwijk net buiten het centrum van Brugge. Een veilige plaats om uw ... En savoir plus?

détails
76 €

8310 Assebroek

In het centrum van Sint-Kruis is deze vlot bereikbare garagebox gelegen. Een ideale plaats voor het opbergen van voertuigen of materiaal. Indien u ver ... En savoir plus?

détails
125 €

8000 Bruges

Uw wagen veilig en makkelijk parkeren in de Brugse binnenstad? Het kan dankzij deze garage. Deze garage vinden we terug bij het bekende Muntplein en i ... En savoir plus?

détails
95 €

8310 Sint-Kruis

Nieuwbouwgarages in het centrum van Sint-Kruis. Laatste garage! 2,98m breed Afmeting poort: 2,26m hoog op 2,4m breed. Ook mogelijkheid om meerdere gar ... En savoir plus?

détails
95 €

8000 Bruges

In een zijstraat van de Noordzandstraat vinden we deze gesloten garagebox terug. De box geniet van een automatische poort en van een uitermate goede e ... En savoir plus?

détails
55 €

8200 Sint-Andries

Cette place de parking est située dans une rue latérale de la Torhoutse Steenweg à Sint-Andries, à deux pas de Bruges. Celui-ci est disponible immédia ... En savoir plus?

13 m²
détails
45 €

8310 Sint-Kruis

Deze autostandplaats is te huur in het gebouwencomplex “Winkelcentrum Sint Kruis”, gelegen te Sint Kruis op de hoek Julius Delaplacestraat – Moerkerks ... En savoir plus?

détails