Espace professionnel à louer - Lokeren

27 résultats (1 - 20)
2 600 €

9160 Lokeren

Ce bureau lumineux est à louer et est situé près de l'E17 à Lokeren. De ce fait, le bâtiment bénéficie d'un accès très facile en voiture. De plus, le bâtiment dispose de nombreuses places de parking où vous pouvez garer votre voiture. Surfaces : - Bureau : 355 m² -Terrasse : 80 m² Spécifications : - Année de construction : 2010 - Sanitaire - Ascenseur - Cuisinette - Plancher en bois - détection d'incendie - ventilation - air conditionné chaud et froid - chauffage central au gaz - système de badges - 10 places de parking - réception pendant les heures de bureau - terrasse spacieuse Vous êtes intéressé par la location d'un bureau à Lokeren ? N'hésitez pas à nous contacter au ### ou via ### . En savoir plus ?

355 355 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
1 850 €

9160 Lokeren

Dit multifunctionele handelspand in Lokeren is ideaal gelegen nabij het centrum. Het biedt diverse mogelijkheden en is voorzien van alle nodige faciliteiten. Bij binnenkomst tref je een infobalie aan, gevolgd door een ruime en open handelsruimte. Deze ruimte biedt veel mogelijkheden voor verschillende soorten ondernemingen. Verder beschikt het pand over een volledig ingerichte keuken en is er een apart toilet aanwezig voor zowel personeel als klanten. Het handelspand biedt ook een praktijkruimte of bureau, waardoor het perfect geschikt is voor professionals zoals dokters, tandartsen of advocaten. Er is tevens een berging aanwezig om spullen georganiseerd op te bergen. Voor jouw gemak zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar vlak voor het pand, wat handig is voor zowel medewerkers als klanten. De huurprijs van dit handelspand bedraagt €1850 per maand hierin is het waterverbruik inbegrepen. Het is onmiddellijk beschikbaar, waardoor je snel aan de slag kunt gaan met jouw bedrijfsactiviteiten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We staan klaar om je verder te helpen en te ondersteunen bij het vinden van het ideale handelspand dat voldoet aan jouw specifieke behoeften. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
1 250 €

9160 Lokeren

Het pand is modern ingericht en beschikt over grote etalage ruimtes die zorgen voor veel natuurlijk licht en een uitstekende zichtbaarheid van uw producten. Het handelspand is voorzien van een handelsruimte waar uw klanten van harte welkom zijn, een bureel waar u rustig kunt werken, en een stockage ruimte waar u uw voorraad kunt opslaan. Ook beschikt het pand over een grote kelder die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. De CV op gas zorgt voor een aangename warmte in het pand, en door het EPC-label C (421 kWh/(m² jaar)) is het handelspand redelijk energiezuinig. Dit instapklare handelspand is onmiddellijk vrij en is daarom perfect voor wie snel een eigen zaak wilt opstarten. Mis deze unieke kans niet en neem snel contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Prix à convenir

9160 Lokeren

Handelspand omvat: inkom - bureauruimte - 3 aparte ruimtes - keukenruimte - aparte toilet - beschikbaar: onmiddellijk - huurprijs: in overleg En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
  Lokeren (RAQ18389)

9160 Lokeren

712 €

Ces bureaux lumineux sont très situés dans la zone industrielle de Lokeren. Avec la sortie et la sortie nouvellement construites, la zone industrielle est facilement accessible via l'E17. Il y a beaucoup de places de stationnement sur le site. Actuellement, 1 place de parking peut être offerte. Les bureaux sont situés au premier étage. SURFACE : - bureau : 96m² - kitchenette, etc. : 54m² SPÉCIFICATIONS : - année de construction : 2012 - arroseur - compteurs séparés - alarme incendie En savoir plus ?

1 unité(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface industrielle à louer Lokeren (RBI85541)
3 595 €

9160 Lokeren

Cette nouvelle unité PME à louer est située dans le tout nouveau parc d'affaires E17/4, situé le long de l'E17. L'excellent emplacement, à quelques minutes de route de l'entrée et de la sortie 17 de Lokeren, offre une très bonne accessibilité et une grande visibilité. Surface : 576 m² Spécifications : - Au moins 6 m de hauteur libre sous les poutres - Aucune colonne intermédiaire - Éclairage de toit 1,80 m x 3,00 m - Portail sectionnel 4,00 m x 4,50 m - Entrée vitrée avec porte tournante vitrée unique - 5 places de parking associées - Capacité au sol : 3000 kg/m² - Murs en béton isolés pour un confort thermique/acoustique, design sombre - Plaque en acier laqué blanc - Cloisons de séparation entre les unités en béton préfabriqué de 14 cm ou équivalent Disponibilité : Disponible immédiatement. Êtes-vous intéressé par cette PME à louer à Lokeren ? N'hésitez pas à nous contacter au ### ou à ### . En savoir plus ?

576 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Lokeren (RBI77053)
5 340 €

9160 Lokeren

Het Office Park Lokeren is een modern, duurzaam en energiezuinig kantoorproject met uitstekende zichtbaarheid vlakbij de afrit van de E17.Met al zijn voorzieningen is dit Office Park de ideale terugvalbasis voor alle types bedrijven en organisaties.Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets (treinstation op fietsafstand).Op de site zelf zijn er 47 bovengrondse en 47 ondergrondse parkeerplaatsen voorzien, met een extra openbare parking op wandelafstand rechtover het gebouw. (ondergrondse parking heeft 12 elektrische laadpunten)Het gebouw maakt gebruik van geothermie en zonnepanelen voor de nutsvoorzieningen. (EPB 39)Dit zorgt ervoor dat het verbruik van alle huurders een pak lager ligt dan gemiddeld in een ander kantoorgebouw.Er zijn ook koelbalken aanwezig met een dubbele functie: ze zorgen voor verwarmen in de winter en koelen in de zomer.De gemeenschappelijke delen worden op een natuurlijke manier verlucht, de kantoren mechanisch.Technisch:- VH: 2,70m- Badgesysteem- Verwarming en koeling via klimaatbalken + mechanische extractie voor luchtverversing in kantoren- Gemeenschappelijke delen op natuurlijke wijze verlucht- Zonnepanelen- 14 laadpalen in ondergrondse parking- fietsenstalling- ruime parkeergelegenheid op de siteBeschikbaarheden:0.1 TE KOOP (445m²)0.2 TE HUUR (172m²)0.3 TE HUUR (350m²)0.4 TE KOOP (439m²)1.1 TE HUUR (445m²)1.2 TE HUUR (261m²)1.3B TE HUUR (178m²)2.4 TE HUUR (439m²)Huurprijs = €144/m²/jaarOnmiddelijk BeschikbaarWenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Simon Vandenberghe via ### of ### 58BIV 516 159 En savoir plus ?

445
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Lokeren (RBI69034)
2 300 €

9160 Lokeren

Rustig maar zeer goed gelegen kantoor met een oppervlakte van 333m² + ruime parking voor +- 14-tal personenwagens.(+ mogelijkheid tot het bijhuren van een stockageruimte van 306m²)De kantoorruimte / polyvalente ruimte is een mooie grote open ruimte + 1 aparte ruimte van +- 30 m². Alles is voorzien van inbouw tl-armaturen, domotica en databekabeling, polierbetonvloer, camerabewaking, ventilatie D, kitchenette en sanitair.Het kantoor is vlot bereikbaar via de E-17 en de N-70.Onmiddellijk beschikbaar.Prijzen zijn excl. btw en kosten.Contacteer ons snel voor een bezoekje ter plaatse. En savoir plus ?

14 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Lokeren (RBI28472)
5 268 €

9160 Lokeren

Dit is het eerste kantoorgebouw in het Waasland met een BEN-label (bijna energie neutraal gebouw). Het gebouw heeft een EPB-waarde van 38 (zie energieprestatiecertificaat in bijlage) De 4.500 m² huur- en koopkantoren hebben niet alleen een centrale ligging maar ook een aantal opvallende architectuurkenmerken. Ze maken ook gebruik van de meest duurzame technieken die comfort koppelen aan een uitermate laag energieverbruik. De locatie, juist aan de op en afritten van E17, alsook aan de inkom van industriepark E17/3 en E17/4 zorgen voor een vlotte bereikbaarheid en visualiteit. Bovenop de 94 parkeerplaatsen (deels met laadpunten) die voorzien zijn op de site kan er ook gebruik gemaakt worden van de carpool parking aan de overkant van de straat waar ook 110 parkeerplaatsen aanwezig zijn met laadpunten. Ook is er een bushalte vanaf september 2023 juist voor het Office Park gebouw en aan de carpoolparking. Elke unit is reeds 100% afgewerkt met akoestisch plafond, verlichting, verluchting, klimatisatie, CO2-meting, bandrasters ter hoogte van mogelijke wandindeling voor vergaderzalen, chappe, vloerbekleding, vloerdozen met 4 stopcontacten en datapunten, patchkast, fiber proximus & telenet, alarm, uitgeruste kitchenette met koelkast, vaatwas en microgolf, … Elke unit heeft ook een extra goede geluidsisolatie waardoor er geen geluid van de straatzijde binnenin de unit te horen is. Het gebouw is uitgerust met een centraal klimaatsysteem die instaat voor de volledige verwarming en koeling van de verschillende lokalen. Dus zowel in de winter als in de zomer aangemane temperaturen om in te vertoeven. Het Beoveld met 64 boringen op 150M diepte waar de temperatuur constant 16 graden is en een centrale warmtepomp zorgen voor de warmte- en koudeopwekking. In het tussenseizoen is het systeem dusdanig ontworpen om de benodigde energie voor warmteopwekking te recupereren voor de koudeopwekking. Een voorbeeld om energie te besparen en mee te denken aan het milieu! De verschillende distributiekringen worden eveneens weersafhankelijk gestuurd om maximaal aan energie te beperken. Voor het afgiftesysteem in de kantoren wordt gekozen voor klimaatbalken. Deze zorgen voor een optimaal comfort door verse geconditioneerde lucht over een warmwaterbatterij (of koudwaterbatterij) te blazen. Gezien de lage temperatuursverwarming en de hoge water temperatuur in geval van koeling is er van trek geen sprake maar wel van zeer aangename temperatuursverdeling. Contact Neem vrijblijvend contact op met Jeroen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse: ### (Jeroen), ### of via ### En savoir plus ?

439
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface industrielle à louer Lokeren (RBI15758)
Prix sur demande

9160 Lokeren

576m² magazijn met een uniek raampartij langs de E17 gelegen in het nieuwe bedrijvenpark E17/4 + 5 parkings.Ligging: Vlotte bereikbaarheid op slechts 3 km van de afrit E17 Lokeren gelegen tussen Gent en Antwerpen.Deze geïsoleerde loods is opgebouwd uit een betonstructuur, volledig overspannen, 6m vrije hoogte, lichtstraat met rookluik, glazen inkomgedeelte met enkele glazen deur in aluminium schrijnwerk, polybetonvloer met draagkracht van 3T/m², geïsoleerde betonwanden voor thermisch/akoestisch comfort (donkere uitvoering), wit gelakt steeldeck, scheidingswanden tussen de units 14 cm beton, automatische sectionaalpoort, gemeenschappelijke septische put en waterput van 10.000l, drijfkracht (63A), units worden voorzien van Elektriciteit, water en telecom.De opslag/atelierruimte maakt deel uit van een kwalitatief KMO-project bestaande uit 17 KMO-units. En savoir plus ?

576
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface industrielle à louer Lokeren (RBH86708)
Prix sur demande

9160 Lokeren

Zeer goed gelegen nieuw te bouwen logistiek pand vanaf 10.000 tot 15.000 m² te huur op amper 3 min. van de op- en afrit 12 'Lokeren' van de E17 in de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel. Mogelijkheid tot een gebouw op maat van uw wensen en noden in samenspraak met de ontwikkelaar of volgens het standaardprogramma met een mix van kantoor, magazijn en mezzanine. Het magazijn met een voorziene vrije hoogte van +/- 12,20 m is berekend op minstens 10 laadkades, ESFR sprinklersysteem en polybetonvloer (5 T/m²) en dit volgens de BREEAM richtlijnen. Zonnepanelen worden voorzien. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### En savoir plus ?

15000 15000 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Lokeren (RBH80467)
2 400 €

9160 Lokeren

Uitstekend gelegen modern kantoor van 333 m² te huur op amper 700 m van de Antwerpse Steenweg (N70) met uiterst vlotte verbinding naar de E17. Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer: station Belsele ligt op 11 min. Er is een bushalte nabij het kantoorgebouw op +/- 1 km. De instapklare kantoorruimte is voorzien van airco, kitchenette, ventilatie, aparte vergaderzalen/burelen, ... Alsook aanwezigheid van een gezellige tuin. Mogelijk tot het bijhuren van een opslagruimte van 250 m². Inclusief 6 privatieve parkeerplaatsen. Onmiddellijk beschikbaar. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### En savoir plus ?

333 6 Place(s) de parking 333 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Lokeren (RBG96659)
560 €

9160 Lokeren

Kantoren en bedrijfsruimtes met centrale diensten Het Innovatie Centrum Lokeren, is een nieuw bedrijvencentrum voor innovatieve organisaties. Het ICL biedt aan ondernemers ondersteuning op het gebied van huisvesting en faciliteiten, financiën en business coaching en het openstellen van haar netwerk. De achterliggende gedachte hierbij is om de kansrijke, innovatieve ideeën van bedrijven werkelijkheid te laten worden. Onze belangrijkste troeven zijn de moderne en energiezuinige infrastructuur, de goede bereikbaarheid, een eigen parking en professionele diensten op maat van de ondernemer. Rond een centrale kern van ontvangst-, vergader-, eet- en sanitaire ruimtes bevinden zich 14 kantoorruimtes van 20 tot 100 m² die zich eenvoudig tot nog grotere werkplekken laten koppelen. Naast kantoorgelegenheid omvat het ICL ook 4 bedrijfsateliers van 240 tot 260m². De 5 ateliers zijn uitgerust met elektrische sectionaalpoort en eigen toegangsdeur. Er is een gemeenschappelijke laad- en loskaai. Ondersteunende diensten: Centraal onthaal, telefoonservice, kantoormateriaal en -benodigdheden, meest moderne ICT infrastructuur, managementondersteuning Makkelijk bereikbaar: ·Op het industrieterrein E17/3 ·Op 20 minuten van Gent en Antwerpen ·Directe aansluiting op E17 Gent-Antwerpen Opp. kantoor 0.2: 22m² En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Lokeren (RBG96658)
630 €

9160 Lokeren

Kantoren en bedrijfsruimtes met centrale diensten Het Innovatie Centrum Lokeren, is een nieuw bedrijvencentrum voor innovatieve organisaties. Het ICL biedt aan ondernemers ondersteuning op het gebied van huisvesting en faciliteiten, financiën en business coaching en het openstellen van haar netwerk. De achterliggende gedachte hierbij is om de kansrijke, innovatieve ideeën van bedrijven werkelijkheid te laten worden. Onze belangrijkste troeven zijn de moderne en energiezuinige infrastructuur, de goede bereikbaarheid, een eigen parking en professionele diensten op maat van de ondernemer. Rond een centrale kern van ontvangst-, vergader-, eet- en sanitaire ruimtes bevinden zich 14 kantoorruimtes van 20 tot 100 m² die zich eenvoudig tot nog grotere werkplekken laten koppelen. Naast kantoorgelegenheid omvat het ICL ook 4 bedrijfsateliers van 240 tot 260m². De 5 ateliers zijn uitgerust met elektrische sectionaalpoort en eigen toegangsdeur. Er is een gemeenschappelijke laad- en loskaai. Ondersteunende diensten: Centraal onthaal, telefoonservice, kantoormateriaal en -benodigdheden, meest moderne ICT infrastructuur, managementondersteuning Makkelijk bereikbaar: ·Op het industrieterrein E17/3 ·Op 20 minuten van Gent en Antwerpen ·Directe aansluiting op E17 Gent-Antwerpen Opp. kantoor 1.8: 33m² En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Lokeren (RBG96657)
1 100 €

9160 Lokeren

Kantoren en bedrijfsruimtes met centrale diensten Het Innovatie Centrum Lokeren, is een nieuw bedrijvencentrum voor innovatieve organisaties. Het ICL biedt aan ondernemers ondersteuning op het gebied van huisvesting en faciliteiten, financiën en business coaching en het openstellen van haar netwerk. De achterliggende gedachte hierbij is om de kansrijke, innovatieve ideeën van bedrijven werkelijkheid te laten worden. Onze belangrijkste troeven zijn de moderne en energiezuinige infrastructuur, de goede bereikbaarheid, een eigen parking en professionele diensten op maat van de ondernemer. Rond een centrale kern van ontvangst-, vergader-, eet- en sanitaire ruimtes bevinden zich 14 kantoorruimtes van 20 tot 100 m² die zich eenvoudig tot nog grotere werkplekken laten koppelen. Naast kantoorgelegenheid omvat het ICL ook 4 bedrijfsateliers van 240 tot 260m². De 5 ateliers zijn uitgerust met elektrische sectionaalpoort en eigen toegangsdeur. Er is een gemeenschappelijke laad- en loskaai. Ondersteunende diensten: Centraal onthaal, telefoonservice, kantoormateriaal en -benodigdheden, meest moderne ICT infrastructuur, managementondersteuning Makkelijk bereikbaar: ·Op het industrieterrein E17/3 ·Op 20 minuten van Gent en Antwerpen ·Directe aansluiting op E17 Gent-Antwerpen Opp. kantoor 1.6 en 1.7: 66m² En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Lokeren (RBG96656)
490 €

9160 Lokeren

Kantoren en bedrijfsruimtes met centrale diensten Het Innovatie Centrum Lokeren, is een nieuw bedrijvencentrum voor innovatieve organisaties. Het ICL biedt aan ondernemers ondersteuning op het gebied van huisvesting en faciliteiten, financiën en business coaching en het openstellen van haar netwerk. De achterliggende gedachte hierbij is om de kansrijke, innovatieve ideeën van bedrijven werkelijkheid te laten worden. Onze belangrijkste troeven zijn de moderne en energiezuinige infrastructuur, de goede bereikbaarheid, een eigen parking en professionele diensten op maat van de ondernemer. Rond een centrale kern van ontvangst-, vergader-, eet- en sanitaire ruimtes bevinden zich 14 kantoorruimtes van 20 tot 100 m² die zich eenvoudig tot nog grotere werkplekken laten koppelen. Naast kantoorgelegenheid omvat het ICL ook 4 bedrijfsateliers van 240 tot 260m². De 5 ateliers zijn uitgerust met elektrische sectionaalpoort en eigen toegangsdeur. Er is een gemeenschappelijke laad- en loskaai. Ondersteunende diensten: Centraal onthaal, telefoonservice, kantoormateriaal en -benodigdheden, meest moderne ICT infrastructuur, managementondersteuning Makkelijk bereikbaar: ·Op het industrieterrein E17/3 ·Op 20 minuten van Gent en Antwerpen ·Directe aansluiting op E17 Gent-Antwerpen Opp. kantoor 1.3: 22m² En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Lokeren (RBG48833)
5 268 €

9160 Lokeren

Delestré Immo heeft nog verschillende oppervlaktes TE HUUR OF TE KOOP met een centrale ligging en een aantal opvallende architecturale kenmerken. Ze maken ook gebruik van de meest duurzame technieken, die comfort koppelen aan een uitermate laag energieverbruik. De locatie, strategische t.o.v. de op en afritten van E17, alsook aan de ingang van het industriepark E17/3 en E17/4 zorgen voor een vlotte bereikbaarheid. Bovenop de 94 parkeerplaatsen die voorzien zijn op de site kan er ook gebruik gemaakt worden van de carpool parking. De bouwheer wilde technieken op het hoogste duurzaamheidniveau (geometrie). Verwarming en koeling gebeurt via klimaatbalken. De gemeenschappelijke delen worden op natuurlijke wijze verlucht, terwijl dat in de kantoren gebeurt door mechanische extractie. Elektrische opwekking via PV-Installatie op het dak. Een eigen hoogspanningscabine maakt uitbreiding van de 14 laadpalen in de kelder in de toekomst mogelijk. Het gebouw heeft een EPB-waarde van 39 dit rekening gehouden met de normen van de toekomst. Naast de parkeergarages voor auto’s en fietsen bevat het kelderniveau douches alsook de technische ruimtes. Die situeert zich deels onder het gebouw en deels naast het gebouw. De kantoren zijn voorzien van een vrije hoogte van 2,70 m hoog voor een gevoel van ruimte te creëren. Dit ook met zicht op de groene zone die op het terrein in overvloed aanwezig is. Alarmcentrale en camera’s aanwezig. Badge Controle. Benieuwd naar deze nieuwbouwkantoren nabij de E17? Contacteer ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Lokeren (RBG48832)
4 200 €

9160 Lokeren

Delestré Immo heeft nog verschillende oppervlaktes TE HUUR OF TE KOOP met een centrale ligging en een aantal opvallende architecturale kenmerken. Ze maken ook gebruik van de meest duurzame technieken, die comfort koppelen aan een uitermate laag energieverbruik. De locatie, strategische t.o.v. de op en afritten van E17, alsook aan de ingang van het industriepark E17/3 en E17/4 zorgen voor een vlotte bereikbaarheid. Bovenop de 94 parkeerplaatsen die voorzien zijn op de site kan er ook gebruik gemaakt worden van de carpool parking. De bouwheer wilde technieken op het hoogste duurzaamheidniveau (geometrie). Verwarming en koeling gebeurt via klimaatbalken. De gemeenschappelijke delen worden op natuurlijke wijze verlucht, terwijl dat in de kantoren gebeurt door mechanische extractie. Elektrische opwekking via PV-Installatie op het dak. Een eigen hoogspanningscabine maakt uitbreiding van de 14 laadpalen in de kelder in de toekomst mogelijk. Het gebouw heeft een EPB-waarde van 39 dit rekening gehouden met de normen van de toekomst. Naast de parkeergarages voor auto’s en fietsen bevat het kelderniveau douches alsook de technische ruimtes. Die situeert zich deels onder het gebouw en deels naast het gebouw. De kantoren zijn voorzien van een vrije hoogte van 2,70 m hoog voor een gevoel van ruimte te creëren. Dit ook met zicht op de groene zone die op het terrein in overvloed aanwezig is. Alarmcentrale en camera’s aanwezig. Badge Controle. Benieuwd naar deze nieuwbouwkantoren nabij de E17? Contacteer ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface industrielle à louer Lokeren (RBG43091)
45 833 €

9160 Lokeren

Ces entrepôts à louer sont situés dans la zone industrielle de Lokeren, le long de l'E17, juste à la sortie de l'autoroute. Cela garantit un accès extrêmement facile. La surface totale disponible est de 10 000 m² (3 000 m² + 7 000 m²). Il est possible d'agrandir de +/- 4 000 m² supplémentaires. La zone intérieure de chargement et de déchargement couvre 3 000 m². La hauteur libre de l'entrepôt de 3 000 m² est de 7 m, tandis que l'entrepôt de 7 000 m² est de 6,7 m. Les bâtiments sont parsemés. Disponibilité : Mi-2023 Si vous êtes intéressé par ces entrepôts à louer le long de l'E17 à Lokeren, contactez Dewaele Business au ### ou à l'adresse ### . En savoir plus ?

10000 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler