Espace professionnel à louer - Aalter

34 résultats (1 - 20)
2 550 €

9880 Aalter

Deze grondig gerenoveerde eigendom is high-end afwerkt als restaurant en gelegen op een prachtige locatie in Aalter.De uitzonderlijke eigendom is in een zeer goede staat met alle hedendaags comfort doch met de charmes en authenticiteit van een klassieke hoeve. Binnenin geniet u van een warm doch tijdloos interieur met parketvloeren, designverlichting, een knappe toog en een volledig geïnstalleerde professionele keuken. Kortom de ideale locatie om uw gastronomische dromen ten volle te ontplooien. Het restaurant omvat volgende zaken: een inkomhal met sanitaire blok (dames- , heren- en mindervalidentoilet), een verbruiksruimte van zo'n 90m² met plaats voor +- 50 personen, een professionele keuken met twee ovens, een salamander, twee inductiekookplaten, een afwasruimte, een koelcel van 10m² , een grote en een kleine berging. Er is tevens een kelder met heel wat opbergruimte en een rustruimte op het verdiep met extra berging. In de keuken is er bovendien een gasfornuis aanwezig, evenwel is deze momenteel niet in gebruik.Indien gewenst kan de inboedel, zonder verplichting, worden overgenomen. Een grote troef is de riante parking voor de deur met ca. 120 parkeerplaatsen. In de zomer kan er gebruik worden gemaakt van het aangename buitenterras in de magnifieke tuin. Er is een future-proof verwarmingsinstallatie voorzien met een warmtepomp lucht/lucht. Beschikbaar vanaf: 01/04/2024Gelieve bij interesse geen rechtstreeks contact op te nemen met of langs te gaan bij de huidige exploitanten. De verhuur werd door hen opgezegd wegens de aankoop van een eigen restaurantlocatie. Alle kandidaturen dienen via Landbergh te lopen en kunnen enkel via deze weg worden voorgelegd aan de eigenaar na een eerste screening en afspraak ter plaatse.Heeft u interesse in deze uitzonderlijke opportuniteit? Maak dan uw afspraak via ### of bel ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
650 €

9880 Aalter

Deze handelsruimte in de omgeving van de Markt van Aalter, is zeer gunstig gelegen, zowel naar bereikbaarheid en visibiliteit. Parkeerplaatsen zijn te vinden rechtover het gebouw, alsook is een grote gratis parking op wandelafstand aanwezig! Gezien het pand zich situeert op de verbindingsweg tussen de hoofdweg (Knokkebaan) en de Markt van Aalter, is er een continue passage. De handelsruimte bestaat vooraan uit een etalage (in voorgevel) die lichtinval biedt over de winkelruimte vooraan. Achteraan is een bureauruimte met keukengedeelte voorzien, alsook een afzonderlijk toilet. Dit pand werd gerenoveerd (vernieuwing van vloer/plafond/verwarming (airco)/verlichting/...) en voldoet hierdoor aan alle hedendaagse normen en comfort! Vraag gerust een bezoek ter plaatse. Onmiddellijk beschikbaar EPC: 245 kWh/m² Huurprijs: 650 €/maand Provisie: 40 €/maand En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
785 €

9880 Aalter

Deze handelsruimte, beschikbaar vanaf augustus 2023, bevindt zicht op dé toplocatie op het Marktplein in Aalter. Dankzij de grote raampartijen geniet je van goede visibiliteit en beschik je over een interessant etalageraam. Vanop de Markt is er rechtstreeks zicht op de handelsruimte, waardoor je steeds goed in het oog springt! Ook de passage die hier geboden wordt, maakt de ligging extra sterk! Het betreft een handelsruimte met een oppervlakte van 31,5 m². Deze handelsruimte wordt afgewerkt, voorzien van tegelvloer, binnenwanden en verlaagd tegelplafond. Verwarming is voorzien door middel van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Er wordt tevens een toilet en kitchenette (in afgewerkte staat) voorzien. Schilderwerken en verlichting te voorzien door de huurder zelf, naar eigen noden. Beschikbaar vanaf augustus 2023 Huurprijs: 785 € per maand (excl. 21% btw) + 50€ per maand provisie Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. EPB in opmaak wegens nieuwbouw Vraag voor bijkomende info gerust een gedetailleerd grondplan of een afspraak op kantoor aan! En savoir plus ?

4 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Knesselare (RBI86831)
Prix sur demande

9910 Knesselare

Volledig vernieuwd, klassevol ingericht en voorzien van gemeenschappelijke faciliteiten. U kunt als huurder per direct aan de slag.Is deze ruimte te klein voor u? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, er zijn in hetzelfde gebouw nog tal van mogelijkheden, informeer naar de voorwaarden!AFWERKING: bevloering met keramische tegels - grote glaspartijen (veel lichtinval) - verlaagd plafond met ingewerkte AIRCO-modules en TL-lampen - aluminium schrijnwerk met dubbele beglazing.Algemeen: Zeer degelijke afwerking! Smaakvol ingericht, PLUG &PLAY!PRIJS = ALL-IN!!!Inclusief:- Maandelijkse huur- Verbruik nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, verwarming)- Onroerende voorheffing- Gebruik en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten (hallen, sanitair, volledig geïnstalleerde keuken/refer, ...) NUTSVOORZIENINGEN: stads -en regenwater - elektriciteit - telefonie/internet - AIRCO (warm/koud) - bekabeling voor netwerk.BESTEMMING: handel, kantoor, diensten, vrij beroep, ...LIGGING: Op zichtlocatie op de markt van Knesselare! * Bijzonderheden:- Voldoende parkeergelegenheid.- Huurprijs is inclusief alle kosten. Voordeel als huurder is een PERFECT overzicht op de werkelijke kostprijs, geen verrassingen achteraf.- Onze referentie: O0092-2 op ### of contacteer ons via ### voor meer info. En savoir plus ?

78 78 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Knesselare (RBI86727)
1 150 €

9910 Knesselare

Deze instapklare kantoorruimte op het gelijkvloers (+- 80m²) bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Knesselare.Deze ruimte is volledig ingericht. PLUG & PLAYKantoorgebouw is voorzien van gemeenschappelijke faciliteitenDe huurprijs is inclusief kosten! (verwarming, airco, elektriciteit en water ) Geen verrassingen achteraf! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface industrielle à louer Aalter (RBI81841)
2 550 €

9880 Aalter

Uitstekend gelegen loods met kantoor met een oppervlakte van 663 m² te huur op amper 1 km van de Knokkebaan (N44) die een uiterst vlotte verbinding biedt naar de E40 Gent-Oostende. De opslagruimte is voorzien van o.a. een sectionale poort, lichtstraat, polybetonvloer, verwarming op gas, ... Aansluitend bevindt zich een klein kantoortje. Aanwezigheid van sanitair. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het verhard terrein met buitenruimte. Onmiddellijk beschikbaar. Nog één andere oppervlakte mogelijk op de site: 1.097 m² opslagruimte met klein kantoor. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### En savoir plus ?

663 1 Place(s) de parking 663 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface industrielle à louer Aalter (RBI81840)
4 200 €

9880 Aalter

Uitstekend gelegen magazijnruimte met kantoor met een oppervlakte van 1.097 m² te huur op amper 1 km van de Knokkebaan (N44) die een uiterst vlotte verbinding biedt naar de E40 Gent-Oostende. De opslagruimte is voorzien van o.a. een sectionale poort, lichtstraat, polybetonvloer, verwarming op gas, ... Aansluitend bevindt zich een klein kantoortje. Aanwezigheid van sanitair. Ruime parkeer- en manoeuvreerruimte voorzien op het verhard terrein met buitenruimte. Onmiddellijk beschikbaar. Nog één andere oppervlakte mogelijk op de site: 663 m² opslagruimte met klein kantoor. Contacteer PANORAMA voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend plaatsbezoek ### En savoir plus ?

1097 1 Place(s) de parking 1097 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Aalter (RBI79160)
1 860 €

9880 Aalter

De kantoorruimte 192m² is gelegen op het bedrijventerrein te Langevoorde. Het heeft een vlotte verbinding naar de Knokkebaan en ligt op een boogscheut van het op- en afrittencomplex E40 te Aalter. De kantoorruimte is momenteel ingedeeld met aparte burelen, kitchenette en aparte sanitair, maar het kan ingedeeld worden naar eigen wensen. Ruime parking vooraan het gebouw met een ratio van (+/- 1:20)Inclu. gemeenschappelijke kosten:- Bewaking - Securitas (meldkamer + interventie na alarm/ sluitingsronde)- Onderhoud brandblussers / haspels- Onderhoud verwarming / koeling / ventilatie- Onderhoud toegangscontrole / badgesysteem / brandcentrale- Security Alarm (noodverlichting)- Cleandienst (poets algemene delen / sanitaire blokken / ramen)- Ongediertebestrijding- Domotica ramen- Onroerende voorheffing- Deel verzekering gebouw- Groenonderhoud- …Ook andere oppervlaktes mogelijk van 348 m² tot 542 m². Wenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: ### of ### En savoir plus ?

194
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Aalter (RBI79159)
3 190 €

9880 Aalter

De kantoorruimte 348m² is gelegen op het bedrijventerrein te Langevoorde. Het heeft een vlotte verbinding naar de Knokkebaan en ligt op een boogscheut van het op- en afrittencomplex E40 te Aalter. De kantoorruimte is momenteel ingedeeld met aparte burelen, kitchenette en aparte sanitair, maar het kan ingedeeld worden naar eigen wensen. Ruime parking vooraan het gebouw met een ratio van (+/- 1:20)Inclu. gemeenschappelijke kosten:- Bewaking - Securitas (meldkamer + interventie na alarm/ sluitingsronde)- Onderhoud brandblussers / haspels- Onderhoud verwarming / koeling / ventilatie- Onderhoud toegangscontrole / badgesysteem / brandcentrale- Security Alarm (noodverlichting)- Cleandienst (poets algemene delen / sanitaire blokken / ramen)- Ongediertebestrijding- Domotica ramen- Onroerende voorheffing- Deel verzekering gebouw- Groenonderhoud- …Ook andere oppervlaktes mogelijk van 194m² tot 542m². Wenst u meer informatie of zou u graag een bezoek inplannen?Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout - KMO Vastgoed: ### of ### En savoir plus ?

348
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à louer Aalter (RBH06632)
950 €

9880 Aalter

Rez-de-chaussée commercial (120 m²) à louer sur un emplacement commercial à Aalter près de la stationsstraat 218, Dans l'ensemble : - espace commercial bien entretenu - éclairage intégré avec plafonds tendus - Armoires et étagères encastrées - 3 vestiaires (amovibles) - Extérieur avec portail arrière - Disponible immédiatement - Destination : commerce/bureau. - Assurance incendie incluse dans le prix de location. Mise en page : - Largeur de la façade : environ 5 m avec une grande vitrine. - surface commerciale d'environ 60 m² - fenêtre supplémentaire dans le hall d'entrée. - espace de rangement (environ 60 m²). - Comprend les installations sanitaires et la cuisine. - Surface totale du terrain : env. 120 m². En savoir plus ?

120 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Aalter (RBI67989)
1 075 €

9880 Aalter

Salle de pratique/espace de bureau (environ 100 m²) à louer à Aalter dans un environnement calme et verdoyant, mais avec un accès très facile à l'E40. Disposition : - Entrée avec hall central et installations sanitaires. - Zone d'attente (7 m²) - 2 armoires (21 m² et 25 m²) reliées par une porte coulissante - Armoire 3 (26 m²) avec haut plafond et vue sur la verdure. - 3 places de parking directement devant le bureau avec possibilité de louer une partie supplémentaire de l'allée. - Possibilité d'installer une borne de recharge électrique. Finition : Prêt à emménager, parquet, bon éclairage. EST-CE TOUJOURS VRAI ? : ((La cuisine est toujours installée en consultation avec le locataire et aux frais du propriétaire.)) Détails : - Disponible immédiatement - Idéal comme espace de bureau/de pratique - paiement anticipé de l'eau et du mazout de chauffage xxxxxxxx€/mois, compteur d'électricité séparé - Taxe foncière : 1 mois de loyer. N'hésitez pas à nous contacter si vous êtes intéressé par cet immeuble de commerce composé d'un bureau/cabinet à louer à Aalter. En savoir plus ?

100 100 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface industrielle à louer Aalter (RBI61989)
2 286 €

9880 Aalter

Deze rustig gelegen magazijnruimte van 414m² met kantoorruimte van 70m² bied veel mogelijkheden. Het is gelegen vlak aan de industriezone van Aalter met een goeie verbinding naar E40, maar is toch rustige gelegen. Het beschikt over 3 sectionale poorten, polybetonvloer, verlichting, aparte sanitair, douche en bergruimte. Daarnaast is er een kantoorgedeelte met twee mooie afgewerkte kantoren die uitgeven op het groen. Aan het pand zijn verschillende parkeerplaatsen en er kan extra buitenruimte bij gehuurd worden. Wenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen? Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### En savoir plus ?

484
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface industrielle à louer Aalter (RBI61987)
1 200 €

9880 Aalter

Deze rustig gelegen magazijnruimte van 300m² met buitenruimte bied veel mogelijkheden. Het is gelegen vlak aan de industriezone van Aalter met een goeie verbinding naar E40, maar is toch rustige gelegen. Het beschikt over een sectionale poort, polybetonvloer, verlichting en aparte ingang. Wenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen? Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout via ### of ### En savoir plus ?

308
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Aalter (RBI57226)
1 100 €

9880 Aalter

Salle de pratique/espace de bureau (environ 110 m²) à louer à Aalter dans un environnement calme et verdoyant, mais avec une connexion très facile à l'E40. MISE EN PAGE : - Entrée avec hall central et installations sanitaires (1 toilette) et coin cuisine. - Bureau paysager avec 2 portes donnant sur le hall, pouvant être divisé si vous le souhaitez. - Salle de réunion/bureau exécutif. - 3 places de parking directement devant le bureau, autres possibilités de stationnement dans la rue. FINITION : - Prêt à emménager, rénovation en 2019. - Cuisine avec évier, réfrigérateur et micro-ondes. - 6 bureaux ergonomiques - Système d'alarme disponible - Unités de climatisation disponibles DÉTAILS : - Disponible immédiatement - Idéal comme espace de bureau/de pratique - Forfait pour l'eau, l'électricité et le chauffage : 350 €/mois - Taxe foncière : 1 mois de loyer. N'hésitez pas à nous contacter si vous êtes intéressé par cet immeuble de commerce composé d'un bureau/cabinet à louer à Aalter. En savoir plus ?

110 110 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface industrielle à louer Aalter (RBI49964)

Op 9min van de E40 te Aalter (6,5km) en op 8min van de E40 te Beernem (6,8km) staan deze boxen te huur in een open geventileerde loods. Alle faciliteiten zijn aanwezig zoals transpallet, heftruck, sanitair, 400Volt,... Het huren van meerdere boxen is steeds mogelijk indien beschikbaar De loodsen bevinden zich op een afgesloten terrein met camerabewaking. *** LAATSTE BOXEN nr. 3 en 5 ***** Specificaties: Onmiddellijk beschikbaar Afgesloten terrein met automatische toegangspoort /afstandsbediening Open geventileerde loods Iedere box is nog eens afgesloten met een eigen poort Droge opslagplaats Sanitair/wc/water aanwezig Heftruck op gas 2.5 TON Transpallet aanwezig Afvalcontainer mogelijk Eigen spanningsbord 400Volt Te huur per compartiment Afmeting 11 x 5.5 meter / box Bezoek loods: na afspraak En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à louer Aalter (RBI07085)
1 300 €

9880 Aalter

Handelspand in centrum van Aalter gelegen op een topligging! Handelsgedeelte van 121 m², sanitair gedeelte en private kelderruimte van 40 m². Vloer, plafond en verlichting aanwezig. 16 m aan straatzijde met uitstekende visibiliteit naar de Stationsstraat en de Weibroekdreef. Vrij: onmiddellijk Huurprijs: 1300 euro per maand + 50 euro provisie En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Aalter (RBI12416)
1 500 €

9880 Aalter

Cet immeuble commercial à louer est situé dans un emplacement commercial privilégié dans le centre d'Aalter et bénéficie donc de nombreux passages. Cette visibilité est exploitée de manière optimale grâce aux grandes vitrines. Il est possible de louer des places de parking supplémentaires à l'arrière du bâtiment. Surface : 143 m² Spécifications : - Espace de bureau - Salle de réunion - Coin cuisine - Sanitaire - Espace de rangement - Places de parking privées lors de la location - location sans TVA Disponibilité : 01/01/2024 Êtes-vous intéressé par ce commerce à louer à Aalter ? Merci de nous contacter au ### ou à ### . En savoir plus ?

143 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à louer Aalter (RBI12400)
1 500 €

9880 Aalter

Cet immeuble commercial à louer est situé dans un emplacement commercial privilégié dans le centre d'Aalter et bénéficie donc de nombreux passages. Cette visibilité est exploitée de manière optimale grâce aux grandes vitrines. Il est possible de louer des places de parking supplémentaires à l'arrière du bâtiment. Surface : 143 m² Spécifications : - Espace de bureau - Salle de réunion - Coin cuisine - Sanitaire - Espace de rangement - Places de parking privées lors de la location - location sans TVA Disponibilité : 01/01/2024 Êtes-vous intéressé par ce commerce à louer à Aalter ? Merci de nous contacter au ### ou à ### . En savoir plus ?

143 m² Surface constructible
contacter
détails
E-mail
Appeler
Bureaux à louer Aalter (RBH98090)
1 859 €

9880 Aalter

Rustig en goed gelegen kantoor van 194m² in passief gebouw met ruime parking gelegen te Aalter – Groendreef 101 - bedrijventerrein Langevoorde.Ligging: vlakbij de N44 (Knokkebaan) en E40 en op kleine 3km van het station. De kantoorruimte van 194m² is hoofdzakelijk een landscape ruimte met 3 aparte kantoren met in 1 kantoor een volledig uitgeruste kitchenette, de gevel is in verlijmde siersteen, er is zonwering, dubbele beglazing, opbouw Led armaturen, tapijttegels, sanitair H/D, cv op gas en mechanische ventilatie.Parkeerratio 1/20m² (300€/parkeerplaats/jaar).Contacteer ons snel voor een bezoekje ter plaatse. En savoir plus ?

194
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à louer Aalter (RBH13676)
2 500 €

9880 Aalter

Deze handelsruimte in Shopping Ter Lo is zeer gunstig gelegen aan het op en afrittencomplex van de E40 te Aalter en langs de belangrijkste invalsweg naar het centrum. Het shoppingcomplex is gelegen schuin over grootwarenhuizen Colruyt en Spar en omvat onder meer ook het grootwarenhuis Aldi. Er is een totaal bruikbare vloeroppervlakte van 321m² en de shopping voorziet in 100 eigen gratis parkeerplaatsen. De huidige bestemming is deze van een winkelruimte. Huidige indeling: Ruime winkelruimte met op zowel de voor- als achtergevel grote raampartijen (etalageruimte met zeer goede visibiliteit), een ingang voor publiek via voor- en achtergevel, bureauruimte, kitchenette, toilet en technische ruimte. Het winkelcentrum zelf voorziet in eigen parkeermogelijkheid met 100 parkeerplaatsen (en binnenkort ook voorziening van publieke oplaadpunten voor voertuigen). Het pand kan snel ter beschikking worden gesteld. Huurprijs: 2.500 € per maand Onroerende voorheffing ten laste van de huurder Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende informatie of een plaatsbezoek ter plaatse. En savoir plus ?

100 Place(s) de parking
contacter
détails
E-mail
Appeler