Appartement à vendre - Sint-Lievens-Houtem

6 résultats (1 - 6)
Appartement à vendre Bavegem (RBI24179)
225 000 €

9520 Bavegem

À Bavegem, nous vous proposons cet appartement prêt à emménager. L'appartement est situé au premier étage et a une surface habitable de 86m². Les restaurants, les magasins, les transports en commun et une école se trouvent à distance de marche et de vélo. En entrant dans l'appartement, vous trouverez un hall d'entrée avec des toilettes pour les invités. Ensuite, vous pouvez accéder à la pièce de vie lumineuse avec une cuisine ouverte. À côté de la pièce de vie se trouve un espace de rangement supplémentaire et une terrasse offrant une vue magnifique sur les prairies environnantes. De plus, il y a une chambre spacieuse et une salle de bain avec baignoire, douche et lavabo. L'appartement est vendu avec un garage souterrain, qui doit être obligatoirement acheté pour 20 000 euros. Souhaitez-vous venir jeter un coup d'œil ? Contactez-nous via ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 86 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Sint-Lievens-Houtem (RBH39931)
Prix sur demande

9520 Sint-Lievens-Houtem

Altro Projects is trots op volgend nieuwbouwproject te Sint-Lievens-Houtem voor te stellen! Eilandpark omvat twee meergezinswoningen van telkens 13 ruime appartementen. Het project is gelegen op wandelafstand van het net aangelegde marktplein, winkels, horeca, scholen, bib, sportcentrum, ... Kortom alles in de nabijheid! Bovendien grenst het project aan een groene long die volop in ontwikkeling is, het Eilandbos. Het ontwerp van landschapsarchitect Dujardin zorgt tevens op de projectsite voor veel groenaanleg met wilde bloemen, kruiden en bomen die zo de overgang vormt van het Eilandpark naar het Eilandbos. Concreet creëren we 26 nieuwbouwappartementen met kwalitatieve buitenruimte. Alle appartementen hebben een ruim leefterras met zicht op de parkvoeg én het toekomst Eilandbos. De appartementen zijn voorzien van de laatste nieuwe voorzieningen op vlak van ecologie en duurzaamheid, concreet bijna-energie-neutrale appartementen met een E-peil < 30, vloerverwarming dmv warmtepompen met koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, ... Op vlak van afwerking hebben de toekomstige bewoners alle sleutels in handen, u kiest zelf uw droomkeuken, badkamer, vloeren, ... Kortom Eilandpark heeft alle troeven om een aangename, nieuwe woonwijk in Sint-Lievens-Houtem te worden! Penthouses te koop vanaf € 395 000 (excl. kosten). Contacteer ons snel en ontvang als eerste alle informatie bij een persoonlijke afspraak op kantoor of bij u thuis. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Sint-Lievens-Houtem (RBH39929)
Prix sur demande

9520 Sint-Lievens-Houtem

Altro Projects is trots op volgend nieuwbouwproject te Sint-Lievens-Houtem voor te stellen! Eilandpark omvat twee meergezinswoningen van telkens 13 ruime appartementen. Het project is gelegen op wandelafstand van het net aangelegde marktplein, winkels, horeca, scholen, bib, sportcentrum, ... Kortom alles in de nabijheid! Bovendien grenst het project aan een groene long die volop in ontwikkeling is, het Eilandbos. Het ontwerp van landschapsarchitect Dujardin zorgt tevens op de projectsite voor veel groenaanleg met wilde bloemen, kruiden en bomen die zo de overgang vormt van het Eilandpark naar het Eilandbos. Concreet creëren we 26 nieuwbouwappartementen met kwalitatieve buitenruimte. Alle appartementen hebben een ruim leefterras met zicht op de parkvoeg én het toekomst Eilandbos. De appartementen zijn voorzien van de laatste nieuwe voorzieningen op vlak van ecologie en duurzaamheid, concreet bijna-energie-neutrale appartementen met een E-peil < 30, vloerverwarming dmv warmtepompen met koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, ... Op vlak van afwerking hebben de toekomstige bewoners alle sleutels in handen, u kiest zelf uw droomkeuken, badkamer, vloeren, ... Kortom Eilandpark heeft alle troeven om een aangename, nieuwe woonwijk in Sint-Lievens-Houtem te worden! Appartementen met twee slaapkamers te koop vanaf € 315 000 (excl. kosten). Contacteer ons snel en ontvang als eerste alle informatie bij een persoonlijke afspraak op kantoor of bij u thuis. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Sint-Lievens-Houtem (RBH39928)
Prix sur demande

9520 Sint-Lievens-Houtem

Altro Projects is trots op volgend nieuwbouwproject te Sint-Lievens-Houtem voor te stellen! Eilandpark omvat twee meergezinswoningen van telkens 13 ruime appartementen. Het project is gelegen op wandelafstand van het net aangelegde marktplein, winkels, horeca, scholen, bib, sportcentrum, ... Kortom alles in de nabijheid! Bovendien grenst het project aan een groene long die volop in ontwikkeling is, het Eilandbos. Het ontwerp van landschapsarchitect Dujardin zorgt tevens op de projectsite voor veel groenaanleg met wilde bloemen, kruiden en bomen die zo de overgang vormt van het Eilandpark naar het Eilandbos. Concreet creëren we 26 nieuwbouwappartementen met kwalitatieve buitenruimte. Alle appartementen hebben een ruim leefterras met zicht op de parkvoeg én het toekomst Eilandbos. De appartementen zijn voorzien van de laatste nieuwe voorzieningen op vlak van ecologie en duurzaamheid, concreet bijna-energie-neutrale appartementen met een E-peil < 30, vloerverwarming dmv warmtepompen met koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, ... Op vlak van afwerking hebben de toekomstige bewoners alle sleutels in handen, u kiest zelf uw droomkeuken, badkamer, vloeren, ... Kortom Eilandpark heeft alle troeven om een aangename, nieuwe woonwijk in Sint-Lievens-Houtem te worden! Appartementen met één slaapkamer te koop vanaf € 275 000 (excl. kosten). Contacteer ons snel en ontvang als eerste alle informatie bij een persoonlijke afspraak op kantoor of bij u thuis. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
299 000 €

9520 Sint-Lievens-Houtem

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE ### als u ook op 1 DAG wil verkopen. "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak ENIGE BEZOEKDAG enkel telefonisch via Randy Remue en Anneleen Waeremoes op ### , meer info en foto's via ### - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. In dit schitterend appartementsgebouw te vlakbij de mooie markt van SINT-LIEVENS-HOUTEM vinden we aan de Schoolstraat op nummer 2B, dit instapklare DUPLEX appartement met 4 slaapkamers terug. Indeling: via de gemeenschappelijke trap of lift komen we op het 2e verdiep terecht in het appartement. De inkomhal met gastentoilet leidt ons naar de lichtrijke leefruimte met plaats voor zithoek en eetplaats en toegang tot het ruime en zonnige terras. Aansluitend zien we de volledig geïnstalleerde keuken met alle kwaliteitsvolle toebehoren, met ziteiland en alsook voorzien terras. Er is naast de keuken nog een handige bergruimte. Op deze verdieping treffen we ook nog de badkamer alsook de 2 ruime slaapkamers. Via de vaste trap in de centrale gang begeven we ons naar het volgende verdiep waar we voor de kinderen of logies nog 2 slaapkamers en dressing/bureel/extra slaapkamer en aparte badkamer terug vinden. De grootste slaapkamer heeft hier ook een eigen terras. Het appartement beschikt over een kelder berging. Verder is er de mogelijkheid tot het aanschaffen van een autostaanplaats. P-score: A / G-score: A. Dit appartement is een ABSOLUTE TOPPER voor starters, gezinnen en investeerders. Gelegen in het centrum van Sint-Lieven-Houtem met winkels, scholen en openbaar vervoer en op ca. 6 km van autosnelweg. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! C&P RHODELAND RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES ### - ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 177 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
269 000 €

9520 Sint-Lievens-Houtem

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE ### als u ook op 1 DAG wil verkopen. "ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak ENIGE BEZOEKDAG ENKEL telefonisch via Randy Remue of Anneleen Waeremoes op ### meer info en foto's via ### - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. In het prachtige Sint-Lievens-Houtem, vinden we vlakbij en met directe toegang tot de markt in de Hofkouter 13 dit prachtige en uiterst instapklare appartement met zuidgericht terras. Indeling: Via de centrale inkomdeur en lift, komen we op het 1ste verdiep terecht in het knappe luxueuze appartement. De leefruimte met eetplaats, zithoek en open keuken bevindt zich links en strekt zich uit over de volledige diepte van het gebouw. Hierdoor geniet je van invallend zonlicht zowel vooraan als achteraan in deze ruimte. Als kers op de taart is er nog het ruime zuidgericht terras. Terug in de centrale gang, krijgen we toegang tot de 2 slaapkamers, elk met ingebouwde kasten. Aansluitend treffen we ook de badkamer met wellness douche. Er is ook een afzonderlijk gastentoilet en handige berging. Tevens is er de mogelijkheid tot het aanschaffen van een een ruime garage in het gebouw. Dit appartement is een ABSOLUTE TOPPER voor starters, gezinnen en investeerders. Gelegen in de dorpskern vlakbij winkels, openbaar vervoer en scholen en op 10 km van de autosnelweg. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!! C&P RHODELAND - RANDY REMUE - ANNELEEN WAEREMOES ### - ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 102 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Sint-Lievens-Houtem (9520) + Localités.

Situation Situé au calme dans le centre de Strijpen, à distance de vélo de Zottegem. Accès facile aux transports publics. Aménagement L'appartement se compose d'un hall d'entrée avec des toilettes pour invités, d'un salon lumineux avec une cuisine ouverte équipée par Roelandt Interieur. La cuisine a un accès direct à la terrasse orientée au sud et à un grand débarras. Le huitième étage mène à la première chambre à coucher, à la salle de bains avec douche à l'italienne et double lavabo, à la deuxième chambre à coucher, aux toilettes séparées, à la chambre principale et à la salle de bains avec baignoire et douche. Avantages - Pompe à chaleur géothermique (refroidissement passif) - Système de ventilation D - Terrasse orientée au sud - Panneaux solaires - Parking privé - Emplacement - Jardin Possibilité d'acheter sous le taux de TVA de 6%. Les prix ne comprennent pas le stockage et/ou le parking. Pour toute information et/ou visite, appelez Guillaume Delbecque ### Informations urbanistiques sur demande En savoir plus ?

3 Chambre(s) 133 40 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler

Situation Situé au calme dans le centre de Strijpen, à distance de vélo de Zottegem. Accès facile aux transports publics. Aménagement L'appartement se compose d'un hall d'entrée avec des toilettes pour invités, d'un salon lumineux avec une cuisine ouverte équipée par Roelandt Interieur. La cuisine a un accès direct à la terrasse orientée au sud ainsi qu'à un grand débarras. Le huitième étage mène à la chambre à coucher, à la salle de bains avec baignoire et douche et à la deuxième chambre à coucher spacieuse avec toilettes séparées. Avantages - Pompe à chaleur géothermique (refroidissement passif) - Système de ventilation D - Terrasse orientée au sud - Panneaux solaires - Parking privé - Emplacement - Jardin Possibilité d'acheter sous le taux de TVA de 6%. Les prix ne comprennent pas le stockage et/ou le parking. Pour toute information et/ou visite, appelez Guillaume Delbecque ### Informations urbanistiques sur demande En savoir plus ?

2 Chambre(s) 130 35 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler

Situation Situé au calme dans le centre de Strijpen, à distance de vélo de Zottegem. Accès facile aux transports publics. Aménagement L'appartement duplex orienté au sud comprend au rez-de-chaussée le hall d'entrée avec des toilettes pour invités, un salon lumineux avec une cuisine ouverte aménagée par Roelandt Interieur. La cuisine a un accès direct à la terrasse orientée au sud et à un grand débarras. Le huitième étage mène à la chambre à coucher et à la salle de bains avec douche et lavabo en Corian, ainsi qu'à la deuxième chambre à coucher. Le dernier étage comprend un hall de nuit avec la chambre principale, une salle de bains séparée avec douche et baignoire, une chambre mansardée et des toilettes séparées. Il y a une troisième pièce de rangement sous l'escalier dans le salon. Avantages - Pompe à chaleur géothermique (refroidissement passif) - Système de ventilation D - Terrasse orientée au sud - Panneaux solaires - Parking privé - Emplacement - Jardin Possibilité d'acheter sous le taux de TVA de 6%. Les prix ne comprennent pas le stockage et/ou le parking. Pour toute information et/ou visite, appelez Guillaume Delbecque ### Informations urbanistiques sur demande En savoir plus ?

3 Chambre(s) 175 13 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler

Situation Situé au calme dans le centre de Strijpen, à distance de vélo de Zottegem. Accès facile aux transports publics. Aménagement L'appartement se compose d'un hall d'entrée avec des toilettes pour invités, d'un salon lumineux avec une cuisine ouverte équipée par Roelandt Interieur. La cuisine a un accès direct à la terrasse orientée au sud ainsi qu'à un grand débarras. Le huitième étage mène à la chambre à coucher, à la salle de bains avec baignoire et douche et à la deuxième chambre à coucher spacieuse. Avantages - Pompe à chaleur géothermique (refroidissement passif) - Système de ventilation D - Terrasse orientée au sud - Panneaux solaires - Parking privé - Emplacement - Jardin Possibilité d'acheter sous le taux de TVA de 6%. Les prix ne comprennent pas le stockage et/ou le parking. Pour toute information et/ou visite, appelez Guillaume Delbecque ### Informations urbanistiques sur demande En savoir plus ?

2 Chambre(s) 117 55 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler

Situation Situé au calme dans le centre de Strijpen, à distance de vélo de Zottegem. Accès facile aux transports publics. Aménagement L'appartement duplex orienté au sud comprend au rez-de-chaussée le hall d'entrée, un salon lumineux avec une cuisine ouverte aménagée par Roelandt Interieur. La cuisine a un accès direct à la terrasse orientée au sud et à un grand débarras. Le huitième étage mène à la chambre à coucher, au dressing et à la salle de bains avec douche et baignoire, ainsi qu'aux toilettes pour les invités. Le dernier étage comprend un bureau, une salle de bains avec douche, des toilettes séparées et une chambre à coucher spacieuse. Avantages - Pompe à chaleur géothermique (refroidissement passif) - Système de ventilation D - Terrasse orientée au sud - Panneaux solaires - Parking privé - Emplacement - Jardin Possibilité d'acheter sous le taux de TVA de 6%. Les prix ne comprennent pas le stockage et/ou le parking. Pour toute information et/ou visite, appelez Guillaume Delbecque ### Informations urbanistiques sur demande En savoir plus ?

2 Chambre(s) 151 13 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
Duplex à vendre Scheldewindeke (RBI93432)
350 000 €

9860 Scheldewindeke

Dit recent appartement (2019) is centraal gelegen in Scheldewindeke, deelgemeente van Oosterzele, vlakbij de kerk en bibliotheek. Op wandelafstand bevinden zich diverse winkels en sportaangelegenheden. Er is ook een vlotte verbinding met het openbare vervoer. Deze lichtrijke duplex beschikt over een grote leefruimte met moderne open keuken en toegang tot het terras. Badkamer met inloopdouche, 3 slaapkamers en nuttige berging met aansluiting voor wasmachine. Inclusief ruime garage in het aparte complex Vaste kosten +- €104 per maand. Ten laatste vrij op 1 september '24 Bel Topvastgoed voor een afspraak op ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 109 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Oordegem (RBH73813)
334 000 €

9340 Oordegem

Ce dernier appartement exclusif de 2 chambres à coucher au premier étage d'un petit immeuble (3 appartements), offre avec ses 110m² tout l'espace et le confort. La finition moderne et fantastique crée une sensation de luxe qui respire la tranquillité. Le salon lumineux, la salle à manger attenante et la cuisine ouverte bénéficient d'une abondance de lumière grâce aux nombreuses fenêtres. Cet appartement dispose également d'une belle terrasse de 45 m², ce qui vous permet de profiter pleinement de l'extérieur. Quelques détails : - Surface habitable : 110m². - (Facultatif) Espace de stationnement privé devant le bâtiment (doit être préparé pour une station de recharge pour vélos) - Préparation de la connexion en fibre optique (Internet à haut débit) - Efficacité énergétique, avec des panneaux solaires et la collecte des eaux de pluie - Taxé à 6% de TVA disposition: Hall d'entrée, salon/salle à manger, cuisine ouverte, débarras séparé, 2 chambres, hall de nuit, salle de bains, toilettes séparées et terrasse spacieuse. Vous souhaitez obtenir plus d'informations et explorer les plans et les possibilités avec nous ? N'hésitez pas à nous contacter ! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 110 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Oordegem (RBH73811)
334 000 €

9340 Oordegem

Cet appartement exclusif de 2 chambres à coucher situé au premier étage offre tout l'espace et le confort avec ses 110m². La finition moderne et fantastique crée une sensation de luxe qui respire le calme. Le salon lumineux, la salle à manger adjacente et la cuisine ouverte bénéficient d'une abondance de lumière grâce aux nombreuses fenêtres. Cet appartement dispose également d'une splendide terrasse de 45 m², ce qui vous donne beaucoup d'espace pour profiter de beaux moments en plein air. Quelques détails : - Surface habitable : 110m². - (Facultatif) Place de stationnement privée devant le bâtiment (doit être préparée pour une station de recharge pour vélos) - Préparation du raccordement à la fibre optique (Internet haut de gamme et rapide) - Efficacité énergétique, avec panneaux solaires et récupération des eaux de pluie - Taxé à 6% de TVA Mise en page : Entrée, salon/salle à manger, cuisine ouverte, débarras séparé, 2 chambres, hall de nuit, salle de bains, toilettes séparées et terrasse. Plus d'informations ? N'hésitez pas à nous contacter ! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
145 000 €

9420 Erpe-Mere

Dit gezellige, lichtrijke 1 slaapkamerappartement (60 m²), gelegen in het landelijke Burst tussen Zottegem en Aalst bevindt zich op enkele minuten rijden van E40. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Deze wordt gekenmerkt door ruimte en rust. Mede dankzij de twee terrassen wordt een extra ruimtegevoel gecreëerd. Foto's zijn van identieke appartement op de 2e verdieping. Het appartement beschikt over een ondergrondse berging. Ook als opbrengsteigendom is dit uiterst geschikt, het appartement is momenteel verhuurd. De gemeenschappelijke kosten worden laag gehouden doordat geen lift aanwezig is. Meer info: ### of ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 60 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Zottegem (RBI90735)
179 500 €

9620 Zottegem

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: ### U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website ### appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie bestaande uit twee entiteiten. Het is gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen, nabij de alom gekende Berendries én centraal tussen Brakel en Zottegem. Het gebouw werd opgetrokken begin de jaren '90 met degelijke materialen en heeft overal betonnen gewelven. Bij het appartement hoort een privatieve berging op het gelijkvloers en een parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage.Indeling: inkom, woonkamer met plaats voor salon en eetplaats, recent vernieuwde open keuken (voorzien van inbouwtoestellen), twee slaapkamers, recent vernieuwde badkamer en een apart toilet. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een zuidgericht terras met een wijds groen zicht.Dit appartement is op heden verhuurd via een klassiek lange duur contract. Het contract is steeds opzegbaar voor eigen bewoning mits naleving van de opzegmodaliteiten. Geen syndicus. Geen renovatieverplichting.INTERESSANT STARTERSAPPARTEMENT VOOR EIGEN BEWONING OF ALS INVESTERING!!EPC: 386 kWh/(m² jaar), energielabel D. Woongebied, vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: B, G-score: B, geen risicozone voor overstromingen. Asbestveilig. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 82 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Zottegem (RBI90702)
460 000 €

9620 Zottegem

Recent duplex appartement op een voetstap van centrum Zottegem. Deze duplex bevindt zich in heel nette, kleinschalige residentie, met een privé garage achteraan. Het appartement omvat een inkomhall met gastentoilet, ingemaakte vestiaire en een knappe trap naar de verdieping. De living heeft bijzonder veel lichtinval en beschikt over heel veel ruimte. Vanuit de living heeft u een mooi zicht over het park en aan de voorzijde een prachtig historisch pand. De keuken is van een bijzonder hoog niveau en volledig uitgerust. Naast de keuken bevindt zich een volledig ingerichte berging met douchecel. Op het verdiep zijn er 3 grote slaapkamers en een nachthall met nachttoilet. Verder is er een knappe badkamer met ligbad en meubel, een grote stook/wasplaats(met toegang tot het terras) maakt het geheel af. Top afwerking, ruime terrassen, automatische veluxen, bijzonder veel ruimte, grote garage, kortom een TOPPER ! Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Veronique ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 179 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Zottegem (RBI87723)
306 500 €

9620 Zottegem

Op wandelafstand van centrum en station Zottegem, vinden we dit recente (bj 2010) appartement, bestaande uit een inkomhall met gastentoilet, grote en lichtrijke living met open keuken, voorzien van Miele toestellen. Verder zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met relaxatiebad en douche. Naast de keuken bevindt zich een handige berging/stookplaats/wasplaats. Het ruime terras is bereikbaar via het schuifraam. Momenteel is het tuintje (107 m²) aangelegd met gravé, het is perfect mogelijk om hier een graspleintje te maken. Voor de woning is er een privé parkeerplaats. Heel leuke en centrale ligging in een recent gebouw. Topper ! Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Veronique ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 104 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Zottegem (RBI81028)
195 000 €

9620 Zottegem

Te midden centrum Zottegem vinden we dit ruime en lichtrijke appartement met mooi zicht over de skyline van Zottegem, op wandelafstand van het station en winkels. Het appartement is netjes onderhouden en net voorzien van een nieuwe verflaag van zowel de muren als de ramen. Het appartement is voorzien van een inkomhall met gastentoilet en vestiaire, 2 grote slaapkamers en een badkamer. De living heeft veel lichtinval en geen inkijk. De keuken is ingericht en beschikt over een handige berging alsook een leuk balkonnetje. Verder is er een droge privé kelder inclusief. Cv op aardgas, gunstig EPC, conforme elektriciteit, kortom instapklaar ! Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Veronique ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 94 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Zottegem (RBI76827)
Prix sur demande

9620 Zottegem

Uitzonderlijke Penthouse in centrum Zottegem - Op zoek naar een exceptioneel appartement van maar liefst 180 m² bewoonbaaropp. met 27m2 zonneterras?Dit super deluxe appartement is voorzien van alle comfort en ongeziene high-end afwerking! Rustig gelegen maar in directe bereikbaarheid van handelszaken, scholen en openbaar vervoer · uiterst energiezuinig! ·3slpk’s met eigen private badkamer en dressing · Dubbele garageplaats(garagebox) Het appartement omvat: een inkomhal met riante vestiaire, aparte gastentoilettoilet, berging, lichtrijke woonkamer met open leefkeuken.(keukentoestellen van merk: Miele) Een masterbedroom met privé dressing en badkamer. Op de verdieping: Een 2 de slaapkamer met inbouwdressing en aparte badkamer + Bureau ruimte/slaapkamer thv vide. De belangrijkste troeven in een notendop: -BEN-Appartement! E-peil 22 - Full domotica systeem - inbouw openhaard op gas - vloerverwarming - WTP - Enkel exclusieve Korpus maatwerkkasten voorzien. - Alle raamdecoratie en verlichting zijn automatisch bestuurbaar -afwerkingsgraad A+++ Overname Design meubels bespreekbaar. Neem contact op met Roxanne - ### – ### voor verdere info of een bezoek ter plaatse. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 180 27 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler