Appartement à vendre - Kampenhout

Votre recherche n’a donné aucun résultat.

Créer une email alerte pour être informé lorsqu'un nouveau bien correspondant à vos critères de recherche est publié !


Ci-dessous, vous pouvez trouver quelques adresses intéressantes en plus dans les alentours de Kampenhout (1910) + Localités.

Appartement à vendre Boortmeerbeek (RBI86696)
385 000 €

3190 Boortmeerbeek

Appartement B 1.4 bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 105m² en een terras van 6m². Dit is een zeer ruim drieslaapkamerappartement, met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, aansluitend aan de keuken berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine. Badkamer met dubbel lavabomeubel en douche.Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi zonneterras (zuidelijk georiënteerd).Er worden 3 kleinschalige meergezinswoningen gebouwd en later ook nog een aantal eengezinswoningen. In een 1efase worden 2 units aangeboden (28 appartementen in totaal).Alle appartementen hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien met de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. Deze appartementen hebben allemaal een E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 105 7 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
Duplex à vendre Boortmeerbeek (RBI83003)
315 000 €

3190 Boortmeerbeek

Dit moderne duplex appartement is gelegen in het prachtige Boortmeerbeek, in residentie Ponthuis (met beveiligde toegang). Met een ruim zonneterras en een eigen garage (in een afzonderlijk gebouw) en een ruime bergkelder biedt dit appartement alle comfort en gemakken die je zoekt. Het appartement heeft op de verdieping twee slaapkamers en een badkamer. In de berging werd een vaste trap naar de kamer onder dak geplaatst. Sinds bouwjaar in 2001 is het appartement steeds goed onderhouden en in prima staat. De bewoonbare oppervlakte van 120 vierkante meter zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is om te ontspannen en te genieten van je eigen privéruimte. Ideaal voor een alleenstaande of een jong koppel. De goede verbindingsmogelijkheden maken het gemakkelijk om naar nabijgelegen steden en voorzieningen te reizen. Het centrum van Boortmeerbeek met alle faciliteiten en treinhalte bevinden zich op wandelafstand. Met een EPC-waarde van 194 en een energielabel B is dit appartement energiezuinig en milieuvriendelijk. Dit resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Lage gemeenschappelijke kosten! Daarnaast beschikt het appartement over twee garageplaatsen, wat ideaal is voor het parkeren van je voertuig(en) en extra opslagruimte. De oriëntatie van de tuin op het zuiden zorgt ervoor dat je kunt genieten van de zon en buitenactiviteiten. P en G score: A. Kortom, dit appartement in Boortmeerbeek biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en aangenaam leven. Met een moderne uitstraling, goede verbindingsmogelijkheden met privaat en openbaar vervoer en verschillende voorzieningen, is dit de ideale plek om te wonen. Voor meer gedetailleerde informatie en aanvraag bezoek: surf naar ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 120 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Boortmeerbeek (RBI79916)
290 000 €

3190 Boortmeerbeek

Appartement B 0.1 bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 80 m² en een ruim terras van 11 m². Dit is een zeer ruim een slaapkamerappartement, met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, aansluitend aan de keuken berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine,. Badkamer met lavabomeubel en douche. Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi zonneterras (zuidelijk georiënteerd). Alle appartementen hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien met de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. Deze appartementen hebben allemaal een E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Bovengronds zijn er bezoekersparkings met laadinfrastructuur en er zal ook een deelwagen ter beschikking zijn.Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 80 11 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Boortmeerbeek (RBI79915)
365 000 €

3190 Boortmeerbeek

Appartement B 1.4 op de 1e verdieping heeft een bewoonbare opp. van 95m² en een ruim terras van 16 m². Zeer ruim twee slaapkamerappartement met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, aansluitend aan de keuken berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine. Badkamer met dubbel lavabomeubel en douche. Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi zonneterras (ZO). Er worden 3 kleinschalige meergezinswoningen gebouwd en later ook nog een aantal eengezinswoningen. In een 1e fase worden 2 units aangeboden (28 app. in totaal). Alle app. hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien van de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Bovengronds zijn er bezoekersparkings met laadinfrastructuur en er zal ook een deelwagen ter beschikking zijn. Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 95 16 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Boortmeerbeek (RBI79914)
388 000 €

3190 Boortmeerbeek

Appartement B 2.3 op de 2e verdieping heeft een bewoonbare opp. van 103m² en een terras van 6 m². Zeer ruim twee slaapkamerappartement, met open ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte, berging met aansluiting voor droogkast en wasmachine. Badkamer met dubbel lavabomeubel en douche. Een schuifraam vanuit de leefruimte geeft toegang tot het mooi terras (zuidelijk georiënteerd). Er worden 3 kleinschalige meergezinswoningen gebouwd en later ook nog een aantal eengezinswoningen. In een 1e fase worden 2 units aangeboden (28 app. in totaal). Alle app. hebben zicht op groene buitenruimte en zijn voorzien met de meest energiezuinige technieken: warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatie D. E peil max 10! Er zijn ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen te koop. Zowel ondergronds als bovengronds is er mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen. Bovengronds zijn er bezoekersparkings met laadinfrastructuur en er zal ook een deelwagen ter beschikking zijn.Deze residentie bevindt zich vlakbij het centrum van Boortmeerbeek met alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer. Treinstation op wandelafstand. Heb je vragen? Contacteer dan je bouwadviseur via ### of mail naar ### . Download de brochure via ### * Beelden en oppervlaktes zijn indicatief. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 103 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Boortmeerbeek (RBH00081)
349 000 €

3190 Boortmeerbeek

- Compromis in opmaak -Te Boortmeerbeek bieden wij deze instapklare en zeer ruim duplex appartement aan. We betreden het appartement via de inkom waar zicht een trap naar de tweede verdieping en een apart gastentoilet. Verder biedt de eerste verdieping ons een ruime leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, een kamer/bureau, een berging en een ruim terras. Op de tweede verdieping vinden we twee grote slaapkamers, een badkamer met bad, douche, een dubbele lavabo en een toilet. Verder is er ook een grote berging/wasplaats en een zolder. Bij het appartement horen twee autostaanplaatsen waarvan één in de ondergrondse garage en één buiten, alsook nog een ruime bering in de kelderverdieping. Dit is een vanafprijs Dit appartement is zeker uw bezoek waard. Aarzel dus niet en maak snel online een afspraak voor een bezichtiging via ### Exclusief te koop aangeboden via de Oximo online verkoopsprocedure. Voor registratie en aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden zie ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 162 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige en verkeersvrije buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Naast een mooie leefruimte tellen de appartementen 2, 3 of 4 slaapkamers en een privéterras. Zo heb jij alle ruimte om te genieten van het leven. De duurzaamheid van deze appartementen is een echte troef. Ze zijn bijna energie-neutraal en worden niet met gas verwarmd. Goed voor het milieu én jouw portemonnee! De locatie biedt je het beste van twee werelden: rustig en groen wonen op enkele stappen van De Markt en slechts 2 KM van het station in Haacht, op een boogscheut van het drukkere leven in Leuven, Mechelen, Brussel of Antwerpen. Wil jij binnenkort thuiskomen in een gezellig en energiezuinig appartement? Neem dan snel contact op met ons voor alle info. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 144 16 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler

Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige en verkeersvrije buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Naast een mooie leefruimte tellen de appartementen 2, 3 of 4 slaapkamers en een privéterras. Zo heb jij alle ruimte om te genieten van het leven. De duurzaamheid van deze appartementen is een echte troef. Ze zijn bijna energie-neutraal en worden niet met gas verwarmd. Goed voor het milieu én jouw portemonnee! De locatie biedt je het beste van twee werelden: rustig en groen wonen op enkele stappen van De Markt en slechts 2 KM van het station in Haacht, op een boogscheut van het drukkere leven in Leuven, Mechelen, Brussel of Antwerpen. Wil jij binnenkort thuiskomen in een gezellig en energiezuinig appartement? Neem dan snel contact op met ons voor alle info. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 167 19 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler

Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige en verkeersvrije buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Naast een mooie leefruimte tellen de appartementen 2, 3 of 4 slaapkamers en een privéterras. Zo heb jij alle ruimte om te genieten van het leven. De duurzaamheid van deze appartementen is een echte troef. Ze zijn bijna energie-neutraal en worden niet met gas verwarmd. Goed voor het milieu én jouw portemonnee! De locatie biedt je het beste van twee werelden: rustig en groen wonen op enkele stappen van De Markt en slechts 2 KM van het station in Haacht, op een boogscheut van het drukkere leven in Leuven, Mechelen, Brussel of Antwerpen. Wil jij binnenkort thuiskomen in een gezellig en energiezuinig appartement? Neem dan snel contact op met ons voor alle info. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 116 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler

Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige en verkeersvrije buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Naast een mooie leefruimte tellen de appartementen 2, 3 of 4 slaapkamers en een privéterras. Zo heb jij alle ruimte om te genieten van het leven. De duurzaamheid van deze appartementen is een echte troef. Ze zijn bijna energie-neutraal en worden niet met gas verwarmd. Goed voor het milieu én jouw portemonnee! De locatie biedt je het beste van twee werelden: rustig en groen wonen op enkele stappen van De Markt en slechts 2 KM van het station in Haacht, op een boogscheut van het drukkere leven in Leuven, Mechelen, Brussel of Antwerpen. Wil jij binnenkort thuiskomen in een gezellig en energiezuinig appartement? Neem dan snel contact op met ons voor alle info. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 96 10 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Erps-Kwerps (RBI84565)
315 000 €

3071 Erps-Kwerps

Zeer verzorgd en ruim 3-slaapkamerappartement op de bovenste verdieping van een aangenaam en zeer verzorgd gebouw, centrum Erps. Met een zeer ruime garage. Indeling : inkom, woonkamer met terrasje, keuken, bergruimte, toilet, badkamer en drie slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het terrasje aan de achterzijde. 108m² bewoonbaar + 12,4m² terras. EPC, berekende energiescore (kWh/m²/jaar): 258, LABEL C. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 108 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Rez-De-Chaussée à vendre Elewijt (RBI50608)
360 000 €

1982 Elewijt

In Residentie "ILEX" wordt hier APP A0.2 aangeboden, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte met open ingerichte keuken, berging, nachthal, 2 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde is een inpandig terras voorzien en aan de achterzijde een terras met tuin. Het appartement wordt energiezuinig gebouwd waarbij de klant de keuze heeft in afwerking conform het lastenboek. Het grondaandeel wordt onder registratie verkocht, enkel btw op de constructie. Het project is gunstig gelegen, zeer vlotte bereikbaarheid. Alle binnenruimtes worden voorzien van een keramische tegelvloer volgens lastenboek. Keukenruimte wordt voorzien van een ingerichte keuken volgens lastenboek. Badkamer wordt voorzien van een badkamermeubel met dubbele wastafel, douchebak met glazen douchewand Wc-ruimte wordt voorzien van een hangtoilet en handenwasser. Vloerverwarming wordt voorzien Verluchting Type D PV-installatie per appartement (Photo-Voltaische zonnepanelen) Dubbele beglazing Ondergrondse parkeerplaats en kelder verplicht bij aan te kopen (prijs niet inbegrepen) Afwerking naar keuze van de klant conform lastenboek. Verkoop onder de Wet Breyne. Grondaandeel wordt verkocht onder registratie, enkel btw op de constructiewaarde. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Steenokkerzeel (RBI65683)
299 000 €

1820 Steenokkerzeel

Cet agréable appartement en duplex est situé aux 1er et 2ème étages et offre une surface habitable de 116m² (valeur selon EPC). Il est idéalement situé dans le charmant centre commercial de Steenokkerzeel. Chaque semaine, vous pouvez acheter des produits frais sur le marché le dimanche matin. L'appartement comprend un hall d'entrée, un espace de vie avec une grande terrasse adjacente, une cuisine, un débarras, des toilettes séparées, une salle de bains, un bureau et deux chambres. La salle de bains spacieuse est équipée d'une douche, d'une baignoire, d'un double lavabo avec meubles suspendus, d'un meuble colonne et de toilettes. Sur la terrasse, vous pouvez toujours profiter de l'air frais et du soleil. Charges mensuelles : € 121,34. L'installation électrique est conforme. Les transports en commun sont accessibles à pied. Analyse de l'eau : note A pour le terrain, note A pour le bâtiment. Non situé dans une zone inondable. Idéalement situé à proximité d'une école, d'une boulangerie et d'un supermarché. Restauration et loisirs à proximité immédiate. Facilités de déplacement grâce à la proximité de la Haachtsesteenweg. Informations urbanistiques sur demande. Droit de préemption non applicable. Zone résidentielle. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 116 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Duplex à vendre Steenokkerzeel (RBI83054)
295 000 €

1820 Steenokkerzeel

Bien situé à proximité de tous les commerces, des transports en commun et des écoles, charmant appartement en duplex comprenant une entrée commune et une entrée privée avec vestiaire, des toilettes avec lavabo, un salon/salle à manger en forme de L, une cuisine récemment rénovée et équipée avec plaque de cuisson, four, réfrigérateur, congélateur et lave-vaisselle avec un débarras pratique à côté. Le deuxième étage comprend 2 chambres très spacieuses et une salle de bains avec meuble, douche à l'italienne, toilettes et espace pour une machine à laver et un sèche-linge. Un grand espace de rangement supplémentaire se trouve dans les combles. Des places de parking publiques se trouvent à 20 mètres. Pas besoin de voiture car tout est accessible à pied. Agréable marché le dimanche. PEB 137 (kWh/m² an) - lettre B. ELEKTRICITE CONFORME, PAS D'AMIANTE En savoir plus ?

2 Chambre(s) 108
contacter
détails
E-mail
Appeler
Duplex à vendre Steenokkerzeel (RBI67755)
462 000 €

1820 Steenokkerzeel

PROJET DE CONSTRUCTION NEUVE composé de 3 appartements au cœur de l'agréable Perk. Tous les appartements sont ultramodernes et très économes en énergie. L'appartement 2 est situé au premier étage, au centre du bâtiment et comprend un hall d'entrée avec des toilettes séparées, un salon avec un meuble TV sur mesure, une cuisine ouverte entièrement équipée, une belle terrasse, un débarras, une chambre principale avec salle de bain attenante et une deuxième grande pièce qui peut être divisée en deux chambres séparées. En outre, il y a 2 places de parking devant l'immeuble. Un abri à vélo est également disponible. *Possibilité d'acheter à 6% de TVA au lieu de 21% selon la législation. Plus d'info sur ces propriétés à la perfection ? Visitez notre site web : ### ! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 128 15 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
Duplex à vendre Steenokkerzeel (RBI35851)
530 000 €

1820 Steenokkerzeel

PROJET DE CONSTRUCTION NEUVE composé de 3 appartements au cœur de l'agréable Perk. Tous les appartements sont ultramodernes et très économes en énergie. L'appartement 3 est situé au premier et deuxième étage, sur le côté droit du bâtiment et comprend un hall d'entrée avec des toilettes séparées, un salon, une cuisine ouverte entièrement équipée, 2 terrasses, des escaliers menant au jardin privé, un débarras, une chambre principale avec salle de bains attenante et une deuxième grande pièce qui peut être divisée en 2 chambres séparées. Des armoires encastrées sur mesure se trouvent dans tout l'appartement. En outre, 2 places de parking sont prévues devant l'immeuble. Il y a également un abri à vélos. Panneaux solaires ! *Possibilité d'acheter à 6% de TVA au lieu de 21% selon la législation. Plus d'info sur ces maisons à la perfection ? Visitez notre site web : ### ! En savoir plus ?

3 Chambre(s) 139 27 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
454 000 €

1820 Steenokkerzeel

SOUS OPTION ! !! PROJET DE CONSTRUCTION NEUVE comprenant 3 appartements au coeur de l'agréable quartier de Perk. Tous les appartements sont ultramodernes et très économes en énergie. L'appartement 1 est situé au rez-de-chaussée et comprend un hall d'entrée avec toilettes séparées, un grand espace de vie avec coin bureau et cuisine ouverte, un débarras, 2 chambres à coucher avec salle de bain entre les deux, une terrasse et un beau jardin. En outre, 2 emplacements (dont 1 couvert) sont prévus devant le bâtiment. Abri à vélos également disponible. Panneaux solaires ! Possibilité d'acheter à 6% de TVA. Plus d'info sur ces maisons à la perfection ? Visitez notre site web : ### ! En savoir plus ?

2 Chambre(s) 121 15 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
339 000 €

3070 Kortenberg

Top Situation, entre LOUVAIN & BRUXELLES, dans le centre de Kortenberg. Sis dans une rue très calme à sens unique, proche de toutes les commodités (commerces, écoles, centre sportif, gare de kortenberg, parc "oude abdij",....) RH Property vous propose en exclusivité de découvrir et d'acquérir cet exceptionnel et rare appartement situé au rez-de-chaussée d'un petit immeuble sans ascenseur. Sa superficie habitable est d'environ 125m². Il comprend un vaste hall d'entrée, un spacieux salon - salle à manger, une grande cuisine super équipée, trois chambres dont une avec accès à la cour/terrasse (environ 45m²) et un dressing ou bureau, une énorme salle de bains avec double évier. Magnifique JARDIN d'environ 100m² exposé SUD OUEST. En fond de parcelle un petit Terrain d'environ 100m². L'appartement est à remettre au goût du jour mais est en très bon état d'entretien général. Le score PEB est excellent : D avec une possibilité d'obtenir un score A après les rénovations et recommandations. Deux emplacements de parkings sont disponibles en achat supplémentaire. (18.000€/parking). La Rénovation de la cour où se trouvent les parking est prévue et est à charge du vendeur. Possibilité de garer jusqu'à 3 voitures. Pour plus d'informations ou demande de visite contactez le ### Visite virtuelle disponible: ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 126 40 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
Studio à vendre Haacht (RBI74336)
189 000 €

3150 Haacht

Studio avec terrasse près du centre de Haacht Ce studio offre une opportunité rare pour ceux qui recherchent un espace de vie confortable dans la pittoresque ville de Haacht. Situé sur la Vekedries, ce studio est idéal pour ceux qui veulent avoir la liberté de décorer l'espace à leur goût. Ce studio dispose d'un espace de vie avec une cuisine et un salon ouverts. La salle de bains est équipée d'une douche et toilette. L'immeuble est situé dans un quartier résidentiel agréable et possède une façade extérieure rayonnante qui ajoute à l'attrait de ce studio, vous bénéficierez donc d'un aspect moderne et soigné. De plus, le studio se trouve à une courte distance du centre de Haacht, ce qui signifie que vous avez un accès facile aux magasins, aux restaurants et aux autres commodités du quartier. Tout ce dont vous avez besoin est à portée de main. Ce qui rend ce studio encore plus spécial, c'est sa terrasse. Vous pouvez y profiter du soleil ou simplement vous détendre à l'air frais. En outre, un emplacement souterrain et un espace de stockage sont également inclus dans le prix demandé. Le studio est actuellement loué. Loyer de €611 + charges locatives. Peut être disponible 6 mois après l'acte (sous réserve d'une occupation propre), ou idéal comme investissement. C'est votre chance d'acheter un studio avec un espace extérieur. N'attendez pas trop longtemps. Intéressé(e)? Planifiez votre visite dès maintenant! ### - ### En savoir plus ?

1 Chambre(s) 32 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Haacht (RBI71741)
310 000 €

3150 Haacht

Cet appartement confortable est situé au 1er étage et offre 115m² de surface habitable (valeur selon EPC). La propriété est située dans le centre de Haacht, à quelques pas de plusieurs magasins, restaurants et installations de loisirs. Il y a beaucoup de lumière grâce aux différentes fenêtres. La grande salle de séjour avec salle à manger et salon est reliée à la cuisine, qui donne accès à la salle de stockage adjacente. Il y a également 3 chambres à coucher de taille normale et une salle de bains. Sur la terrasse, vous pourrez profiter de l'air frais et du soleil pendant les jours les plus chauds. De plus, vous pouvez ranger vos affaires dans une salle de stockage privée. Il y a une obligation d'acheter le garage box qui l'accompagne avec un prix de vente de €25,000. Chauffage électrique. L'installation électrique est conforme. Les transports en commun sont accessibles à pied. Analyse de l'eau : note D pour le terrain, note A pour le bâtiment. Pas situé dans une zone inondable. Actuellement loué. Disponibilité à convenir. Informations urbanistiques dans la demande. La préemption n'est pas applicable. Zone résidentielle. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 115 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler