Residentie Vastgoed (8460 Oudenburg)

"Verkopen van woningen en appartementen is onze specialiteit."
Marktstraat 20 - 8460 Oudenburg

Numéro IPI 203 768

residentievastgoed.be

239 000 €

8450 Bredene

Dit appartement is leuk gelegen in Bredene Dorp, rustig, maar toch dichtbij alle faciliteiten en winkels! Gelegen op de 1ste verdieping, geniet deze topper van veel lichtinval door de talrijke glaspartijen en zongerichte oriëntering. Ingedeeld met inkom met apart toilet en glazen deur die toegang geeft tot de leefruimte, living met dubbel schuifraam met terras, open ingerichte keuken met aansluitend berging/wasplaats. Via de nachthal bereikt men de 2 slaapkamers en badkamer met ligbad met douchestang en dubbele lavabo. Gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnislokaal aanwezig. EPC 176 kWh/m² - UC3049175 - (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) - Ref. OU24562 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 92 6 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
840 €

8460 Oudenburg

Prachtig duplex appartement gelegen in het centrum van Oudenburg. Het appartement omvat een inkom met apart toilet, grote leefruimte met open keuken, uitgerust met een koelkast met vriesvak, oven, keramische kookplaat, dampkap, spoelbak met afdruiprek en vaatwasser. Verder beschikt het appartement nog over een bergruimte, terras vooraan en balkon achteraan. Op het verdiep bevindt zich een ruime slaapkamer met bijhorende badkamer voorzien van dubbele lavabo, toilet en bad met douchemogelijkheid. De tweede slaapkamer bevat ook een bijhorende badkamer met douche en lavabo. Verder is er een bergruimte met aansluiting wasmachine en een polyvalente kamer aanwezig op het verdiep. In de huurprijs is er ook een afgesloten garagebox en een autostaanplaats inbegrepen. Onmiddellijk beschikbaar. Basishuurprijs (incl. garage en autostaanplaats): € 840,00/ maand + €50,00/maand gemeenschappelijke kosten. EPC: in aanvraag. ( REF. OU24725) En savoir plus ?

3 Chambre(s) 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
359 000 €

8200 Sint-Andries

Deze open bebouwing is gelegen op een perceel van 480 m² in een residentiële wijk te Sint-Andries. Rustig gelegen doch vlotte verbinding naar Brugge, diverse winkels, lokale handelaars, ... . De bungalow omvat een grote inkom, lichtrijke en zeer ruime woonkamer met haard, aansluitend grote veranda en aparte keuken. De woning is volledig onderkelderd en omvat o.a. wasplaats en garage. Daarnaast beschikt deze bungalow nog over 3 ruime slaapkamers, badkamer en apart toilet. Tevens oprit aanwezig en tuin rondom de woning. De vermelde prijs is een richtprijs. Elk bod hoger of lager dan de vermelde prijs wordt overgemaakt aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit al dan niet te aanvaarden. EPC: 280 kWh/m² (energielabel C), geen renovatieverplichting van toepassing! (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref. OU24713 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 135
contacter
détails
E-mail
Appeler

8211 Aartrijke

445 000 € - 455 000 €

In Aartrijke deelgemeente van Zedelgem vindt u langs de Brugse Heirweg 14 een nieuwe verkaveling van Residentie Vastgoed bestaande uit 3 percelen bouwgrond bestemd voor open bebouwingen. De perceeloppervlaktes variëren tussen de 403 m² en 572 m². De straat zelf kenmerkt zich aan een mix van open, halfopen en gesloten bebouwingen met een residentieel karakter. Aartrijke is een gemeente waar het aangenaam vertoeven is. De percelen zelf zijn gelegen aan de Brugse Heirweg tussen de Eernegemsestraat en de Noordstraat. Aartrijke zelf heeft een centrale ligging tussen Zedelgem, Ichtegem en Jabbeke. Met de wagen bent u in +- 25 minuten in het centrum van Oostende en in +- 30 minuten staat u op de markt van Brugge. Binnen een straal van 1 kilometer vindt u de voornaamste voorzieningen (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis, kledingwinkels, …), dienstverlening (dokter, apotheek, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter en lager onderwijs) en vele ontspanningsmogelijkheden. Nabij Aartrijke vinden we tevens kasteeldomein d’Aertrycke in Wijnendale, waar het heerlijk vertoeven is in het bosrijke gebied alsook kan u er culinair genieten in het restaurant die in het kasteel gevestigd is. Deze villa’s bestaan telkens uit een inkomhal met apart toilet, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en een ruime was- en bergruimte. Voorts beschikken deze villa’s nog over een nachthal met apart toilet, een ruime badkamer, 3 volwaardige slaapkamers al dan niet met dressing en een aparte bergruimte op de eerste verdieping. Tevens mooie tuin en carport aanwezig. Lot 4A is momenteel nog in ontwerp, van zodra deze beschikbaar zijn wordt deze onmiddellijk online geplaatst. Vraag gerust naar ons lastenboek en een duidelijke prijsraming op kantoor. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 - 180 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

8820 Torhout

477 500 € - 481 000 €

Te Torhout nabij het kasteeldomein van Wijnendale vinden we langs de Oostendestraat ter hoogte van nummer 360 deze nieuwe verkaveling bestaande uit 2 loten voor halfopen bebouwing terug. Deze loten worden gekenmerkt door hun topligging nabij het centrum van Torhout en hun goeie bereikbaarheid vanuit Torhout, Oostende, Gistel, Ichtegem, …. Een absolute meerwaarde bij deze verkaveling is hun zuidelijke oriëntatie en hun groene verzichten achteraan. Torhout vandaag meer en meer gekend als een bruisende en levende stad waar het aangenaam vertoeven is. Torhout combineert namelijk het bruisende stadsleven met het rustige karakter van het leven in een groene omgeving, hiervan zijn de mooie bossen zoals Groenhove bos en de kasteendomeinen van Wijnendale en d’Aertrycke stille getuigen van. Torhout biedt zijn inwoners en bezoekers een levendig stadscentrum aan met tal van winkels, restaurants en menigte andere ontspanningsmogelijkheden Dit levendig stadcentrum bevindt zich op zo’n 2 kilometer van de site. De site zelf is tevens gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer met een directe busverbinding tussen Torhout - Oostende (lijn 51) en tussen Diksmuide – Torhout – Aartrijke (lijn 64) op 20 meter van de site. De woningen bestaan telkens op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met apart toilet, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en een ruime inpandige garage. Op de eerste verdieping vinden we steeds 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing, een ruime badkamer en een nachthal met apart toilet. Tevens zolder en mooie zuid gerichte tuin aanwezig. Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed En savoir plus ?

3 Chambre(s) 175 - 181 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

8480 Eernegem

461 210 € - 533 000 €

Genieten van de rust vlakbij het centrum van Eernegem. Wil je graag een vrijstaande nieuwbouwwoning met een mooie tuin dan kunnen deze woningen zeker een treffer voor je worden. Residentie Vastgoed bouwt twee uiterst ruime alleenstaande woningen in Eernegem. Uw woning wordt gebouwd volgens de meest recente energienormen en u heeft volledige inspraak in de afwerking. Deze woningen liggen ongeveer zo'n 40 meter van de straat en zijn te bereiken via een private toegangsweg. Hierdoor ademen deze woningen een oase van rust. Deze woningen bestaan telkens uit een inkom met apart toilet en bureauruimte, een ruime leefruimte met open keuken, een garage, een was -en bergruimte, drie of slaapkamers, waarvan 1 met dressing, een badkamer en voldoende bergruimte. De voornaamste voorzieningen zijn gelegen binnen een een wandelafstand van 1.000 meter (dorpskern Eernegem): winkels (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis), dienstverlening (dokter, apotheek, kinesist, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter/lager/middelbaar onderwijs) en ontspanningsmogelijkheden (sport, cultuur, …). Er is een bushalte op ca. 110m aan de inrit van het Sportplein nabij de splitsing van de Bruggestraat met de Achterstraat. Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed En savoir plus ?

4 Chambre(s) 238 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

8211 Aartrijke

23 725 €

Nieuw project bestaande uit 4 garageboxen nabij het centrum van Aartrijke. De garageboxen zijn gelegen in het verlengde van de tuinen van de woningen in de Eernegemsestraat 119 en zijn te bereiken via de kouter. de Eernegemsestraat is de verbindingsweg tussen Aartrijke en de Torhoutsesteenweg en is één van de hoofdstraten van Aartrijke. Vraag gerust naar ons lastenboek en een duidelijke prijsraming op kantoor! En savoir plus ?

2 unité(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
850 €

8450 Bredene

Ruim en lichtrijk appartement met 3 slaapkamers te huur in Bredene nabij de watertoren. Het appartement heeft een open ingerichte keuken, een leefruimte, een badkamer met douche, bad, toilet en dubbele lavabo, een gastentoilet en veel ingemaakte kasten. Daarnaast beschikt het appartement over een terras. Beschikbaar vanaf 15/02/2024. Huurprijs €850/maand+ €175/maand forfait voor verbruik van water en elektriciteit. EPC: in aanvraag - (Ref: OU24735) En savoir plus ?

3 Chambre(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
245 000 €

8480 Ichtegem

Ontdek de charme van landelijk wonen in Ichtegem! Deze halfopen bebouwing is gelegen op een mooi perceel van 800 m² en biedt een landelijk vergezicht. Hoewel de woning renovatie behoeft, biedt deze eigendom zeker mogelijkheden om terug aan het hedendaags comfort te voldoen. Het gelijkvloers omvat een inkom, lichtrijke woonkamer met open haard, aparte keuken, ruime garage, gezellige veranda en badkamer met aansluitend wasplaats. Op de verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en een 4de kamer die kan dienen als bureau, berging, ... De woning is daarnaast ook voorzien van een zolder. In de tuin zijn enkele tuinbergingen aanwezig. EPC: 773 kWh/m² (Gvg, WgLk, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref. OU24279 En savoir plus ?

4 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
259 000 €

8211 Aartrijke

Nabij het centrum van Aartrijke, doch zeer rustig gelegen vinden we deze ruime handelswoning op een perceel van 652 m². Ontdek de mogelijkheden van dit voormalig café met feestzaal, keukenruimte en sanitaire blok. Het woongedeelte omvat een ruime woonkamer, grote aparte keuken, 2/3 slaapkamers en een badkamer. Deze eigendom omvat tevens een grote tuin. De bestaande woonst kan eventueel uitgebreid worden of u kunt nieuw leven blazen in deze horecazaak! Energielabel E (Vg, WgLk, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref. OU22961 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 260 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
255 000 €

8480 Eernegem

Deze gezellige rijwoning ligt op een zeer interessante locatie in het centrum van Eernegem op wandelafstand van de markt, winkels, lokale handelaars, openbaar vervoer, ... Deze ruime woning, op een perceel van 435 m², werd recent opgefrist en beschikt over een ruime inkom, lichtrijke leefruimte met houtkachel en aparte ingerichte keuken met toegang tot de tuin. Daarnaast omvat het gelijkvloers een garage met wasplaats die ook toegang geeft tot de tuin en grote kelder. Op de voute is een eerste badkamer aanwezig met ligbad en toilet. De verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers, een doorloopkamer en een badkamer met douche en toilet. Er is tevens grote zolder aanwezig die uitbreidingsmogelijkheden biedt, wat zeer interessant kan zijn voor een groot gezin! EPC: 329 kWh/m² (Gvg, Gmo, Wg, Gvkr, Gvv) Ref.OU24732 En savoir plus ?

4 Chambre(s) 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

In het centrum van Eernegem vinden we dit 1-slaapkamer appartement in de nieuwe Residentie "De Maalderij", vlakbij lokale handelaars, winkels, openbaar vervoer, scholen, ... Ontdek het gemak van wonen in stijl met alle voorzieningen binnen handbereik! Dit prachtig nieuwbouwappartement omvat o.a. een ruime en lichtrijke leefruimte, open keuken en terras met berging. Daarnaast is er een ruime badkamer met inloopdouche, 1 slaapkamer, ruime bering en apart toilet aanwezig. In het gebouw is er een lift aanwezig en een gemeenschappelijke fietsenberging. Het appartement is momenteel verhuurd dus is een ideale investering! Het appartement werd tevens volledig geschilderd en is dus perfect instapklaar. Daarnaast is dit appartement ook uiterst energiezuinig dankzij zijn E-peil 31. Deze eigendom wordt verkocht onder het btw-stelsel (21%). (Vg, Gmo, Wg, Gvkr, VV) Ref. OU24731 En savoir plus ?

1 Chambre(s) 80
contacter
détails
E-mail
Appeler
339 000 €

8460 Oudenburg

Deze eigendom bestaat uit 2 woningen met een gezamenlijke grondoppervlakte van 1.216 m² gelegen te Westkerke. Projectmogelijkheden voor meergezinswoning of eengezinswoningen, af te toetsen met stedenbouwkundige diensten in Oudenburg. Zeer gunstige ligging met goede verbindingen naar Jabbeke, Gistel, Ichtegem, Oudenburg. Winkels op wandelafstand. Breedte terrein +/- 22 m - Diepte terrein +/- 52 m - EPC Nr. 2A: 941 kwh/m² - UC3046263 - EPC Nr. 4: 869 kwh/m² - UC3046227 (Vg, Wche, Gmo, Gvkr, Gvv) - Ref. OU24714 En savoir plus ?

1216 52 m Profondeur du terrain 22 m Largeur du terrain
contacter
détails
E-mail
Appeler
219 000 €

8400 Ostende

Ruim appartement gelegen op de 5e verdieping te Oostende. Dit appartement heeft als grote troeven onder meer het mooie open zicht, 3 slaapkamers en ruime living en keuken! Ingedeeld met inkom met apart toilet en berging, via de dubbele deur komt men in de ruime living met open zicht en aansluitend de keukenruimte. verder zijn er 3 slaapkamers (waarvan 2 met balkon) met manueel rolluik, badkamer met extra toilet, dubbele lavabo en ligbad met douchestang. EPC: 274 kwh/m² - UC: - (Vg, Wg, Gmo, Vkr, Gvv) - Ref. OU24709 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 131 1 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
439 000 €

8460 Oudenburg

Met trots stellen we deze energiezuinige nieuwbouw-rijwoning voor. Deze woning werd gebouwd in 2020 en is afgewerkt met hoog kwalitatieve materialen. Gelegen in de Belleroche-wijk te Oudenburg, een jonge wijk op wandelafstand van alle faciliteiten, winkels en diensten. De wijk is doodlopend en hiermee ook autoluw - via het Stedebeekpad kan je genieten van een gezonde wandeling of ochtendloop in een verkeersvrije zone. De woning werd gebouwd in 2020 en is als volgt ingedeeld: Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, toegang via de stalen deur in de lichtrijke ruime living/leefruimte (met parket) en open, volledige ingerichte keuken voorzien van alle comfort (inductiekookplaat, dubbele spoelbak, koelkast over de volledige lengte van de keuken, vaatwas, oven) In de ochtend geniet je hier van een verse koffie aan je keukeneiland die is afgewerkt met fineer en composiet werkblad. Zowel via de leefruimte als via de keuken heb je toegang tot de tuin die volledig is aangelegd (schuifraam en aparte deur voorzien). De inpandige garage is met een sas bereikbaar via de keuken. De garage beschikt over een automatische poort - en biedt genoeg ruimte voor auto en voorraad/opbergruimte. Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers en een badkamer (met inloopdouche en ruim bad, dubbele lavabo), het toilet bevindt zich apart op deze verdieping. De 2de verdieping (toegankelijk via vaste trap) biedt een ruime bijkomende slaapkamer (25 m²) en een aparte berging/technische ruimte. Technisch is deze woning een topper, met een nieuwbouwwoning van 2020 ben je klaar voor de toekomst. Alle documenten en keuringen zijn voorhanden. De woning beschikt over: - EPC (E28) - Condensatieketel op aardgas - vloerverwarming op het gelijkvloers. - Ventilatiesysteem type D - Blanco keuring elektriciteit. - Zonnepanelen - Regenput 10.000 L De woning werd met het oog op de verkoop helemaal afgewerkt en geschilderd. Kom deze topper bezoeken tijdens ons bezoekmoment waarin je uitgebreid de tijd krijgt om misschien wel jouw thuis te vinden in deze rustige wijk. De prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager wordt voorgelegd aan de eigenaars die hier al dan niet mee akkoord kunnen gaan. EPC 44 kwh/m² - UC2018065269 - (Vg, Wglk, Gmo, Gvkr, Vv) - Ref. OU22576 En savoir plus ?

4 Chambre(s) 194 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
274 000 €

8210 Veldegem

Dit gelijkvloers appartement is gelegen in een recente residentie (bj 2016) in het centrum van Veldegem nabij lokale handelaars, de basisschool, snelweg, ... . In de nabije omgeving is er voldoende parkeerplaats voorzien. Het appartement heeft een eigen ingang met private inkom, ruime leefruimte met open ingerichte keuken en aansluitend ruime berging met o.a. aansluiting voor de wasmachine. Achteraan het appartement zijn er 2 slaapkamers gelegen, ingerichte badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo en een afzonderlijk gastentoilet. Tevens binnenplaats/terras aanwezig. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 102 m². De eigendom werd zeer mooi onderhouden en is perfect instapklaar! Ideaal als investering (momenteel verhuurd). Elektriciteit conform en zeer interessante EPC: E64 (Vg, Gmo, Wg, Gvkr, Gvv) Ref. OU24724 En savoir plus ?

2 Chambre(s) 102
contacter
détails
E-mail
Appeler
149 000 €

8460 Oudenburg

Laat jullie niet misleiden door deze eerder kleine voorgevel, want deze woning biedt heel wat ruimte en potentieel. Deze voormalige handelswoning is gelegen te Westkerke (Oudenburg) op een perceel van 162m2. Ingedeeld op het gelijkvloers met inkom met aparte berging/vestiaire, leefruimte (of winkelruimte), ruime eetplaats, keuken en badkamer. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers aanwezig alsook een ruime zolder. Het perceel geniet ook van een zongerichte onderhoudsvriendelijke tuin. De woning is gelegen in hartje Westkerke, en vlot bereikbaar voor woon-werkverkeer. Het nieuwe mobi-punt verderop zorgt ervoor dat je het openbaar vervoer kan nuttigen naar grote steden zoals Brugge en Oostende. Verder is alles bereikbaar op wandelafstand. Zowel de detailhandel als een grootwarenhuis. Alle attesten en keuringen voorhanden! Kom deze woning vandaag nog ontdekken en laat je verrassen door zijn vele mogelijkheden. EPC 501 kwh/m² - UC: 2977711 - (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv) - Ref. OU24520 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 128 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
710 €

8460 Oudenburg

Prachtig gelegen duplex appartement in het centrum van Oudenburg. Volledig instapklaar en sfeervol ingericht met woonkamer, eetplaats en een aparte keuken. Het duplexniveau beschikt over een ruime berging, een badkamer met ligbad, toilet en douche, evenals twee slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kast!. Beschikbaar vanaf 01/02/2024 - EPC 229 kWh/m² - UC1535242 - Ref. OU24720- Maandelijkse huurprijs € 710,00 /maand + €40,00 gemeenschappelijke kosten. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 92 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
459 000 €

8460 Oudenburg

Deze prachtige vrijstaande woning (Bj 1985) is gelegen in een rustige woonwijk (autoluwe wijk) te Oudenburg, vlakbij de grens met Zandvoorde. Het perceel is 663 m² groot en is omgeven door groen en geniet daarenboven van een zuidoriëntatie! Deze topper werd altijd perfect onderhouden en kreeg door de jaren heen wat renovaties en updates. De woning straalt kwaliteit en grandeur uit. Doorheen de woning is de rustieke, landelijke stijl goed te zien. Op het gelijkvloers is er een ruime inkom met trap naar het verdiep. Er is een gastentoilet met handenwasser en een vestiaire. Verder is er een ruime woonkamer (bijna 40m2) er is een aparte ingerichte keuken (die dit jaar vernieuwd werd incl. toestellen) aansluitend berging/wasplaats met aparte buitendeur. Verder heb je op het gelijkvloers een zeer ruime slaapkamer met zicht op de tuin en een badkamer. De garage en ruime oprit bieden genoeg mogelijkheden voor alle fietsen en auto. Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee grote slaapkamers met elk een zolderberging en 2e badkamer met douche en toilet. Er is ook nog een aparte zolderberging op dit verdiep met zolderluik. De woning werd gebouwd met heel degelijke materialen en karaktervolle elementen zoals onder meer de eiken binnendeuren en balken aan het plafond, Boomse dakpannen, oprit in platines, terras in blauwsteen, Merbau ramen met rolluiken.... Ook buiten is de tuin zeer verzorgd en perfect onderhouden en geniet je hier op het groot terras in blauwsteen met elektrische zonneluifel. Voor de moestuinier is een gemetselde berging voorzien met aansluitende serre. Ook achteraan het perceel kan deze hobby-tuinier zich naar hartenlust uitleven. De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren. EPC 367 kwh/m² - UC3028017 - (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) - Ref. 13630 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 245 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
1 050 €

8450 Bredene

Energiezuinige en hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwwoning in centrum Bredene. Deze woning omvat inkom met gastentoilet, lichtrijke leefruimte, ingerichte open keuken, zongerichte tuin met terras, garage en oprit. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en badkamer voorzien van inloopdouche, lavabo en toilet. Beschikbaar vanaf 15/12/2023 - EPC: in aanvraag. Maandelijkse huurprijs: 1050,00 euro. (Ref. OU23335). En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler