KMO Vastgoed (9830 Sint-Martens-Latem)

"Gedreven in bedrijfsvastgoed"
Kortrijksesteenweg 241-A - 9830 Sint-Martens-Latem

BIV 509612

kmovastgoed.be

KMO Vastgoed is uw gedreven partner voor de verkoop en verhuur van industrieel en commercieel vastgoed in Oost- en West-Vlaanderen. Vanuit een gedeelde passie in het bedrijfsvastgoed werd KMO vastgoed opgericht als een sidekick van OC vastgoed. Hiermee willen we een antwoord bieden op de behoefte naar een pro-actieve speler in het commerciële vastgoed. Kennis en ervaring in combinatie met een enorme drive maakt ons de ideale partner voor uw vastgoedtransacties. Verkoop of verhuur van uw handelspand, magazijn, kantoor, bedrijfsgebouw...? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Tout voir Réduire
KMO Vastgoed is uw gedreven partner voor de verkoop en verhuur van industrieel en commercieel vastgoed in Oost- en West-Vlaanderen. Vanuit een gedeelde passie in het bedrijfsvastgoed werd KMO vastgoed opgericht als een sidekick van OC vastgoed. Hiermee willen we een antwoord bieden op de behoefte naar een pro-actieve speler in het commerciële vastgoed. Kennis en ervaring in combinatie met een enorme drive maakt ons de ideale partner voor uw vastgoedtransacties. Verkoop of verhuur van uw handelspand, magazijn, kantoor, bedrijfsgebouw...? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.
2 795 €

8900 Ieper

Gerenoveerde kantoren worden ter beschikking gesteld in het voormalig Lernaut en Hauspie gebouw met een oppervlakte van 305m² en 275m². Op de eerste v ... En savoir plus?

détails
1 500 €

9000 Gand

Het kantoor van 156m² is ideaal gelegen vlakbij het UZ Gent en aan het op- en afrittencomplex E40.Gebouw heeft een aparte inkom, 2 verdiepingen met op ... En savoir plus?

180 m²
détails
4 274 €

9800 Deinze

Instapklaar kantoor (392m²) op de eerste verdieping met uitstekende zichtlocatie langs de N43 (Gent - Deinze).Veel parkeergelegenheden op de voorziene ... En savoir plus?

446 m²
détails
Prix sur demande

8500 Courtrai

In het bedrijvenpark en commercieel centrum "Pottelberg" bevinden zich deze workspaces in een prachtig kantoorgebouw. Volgens het principe van flexibe ... En savoir plus?

75 m²
détails