JRC Immo (3350 Linter)

Heufstraat 39 - 3350 Linter

Numéro IPI 501264

jrconsulting.be

Appartement à louer Tienen (RBI90352)
750 €

3300 Tienen

Dit instapklaar appartement gelegen te Residentie Hageland 50 te Tienen is te huur. Het appartement is gelegen op de derde verdieping. Het appartement bevat een inkomhal, apart toilet, living, keuken, berging, slaapkamer en bureau. De huurprijs bedraagt 750 euro per maand. De maandelijkse lasten zijn 170 euro. En savoir plus ?

1 Chambre(s) 88 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Saint-Trond (RBI90263)
519 000 €

3800 Saint-Trond

Deze villa bevindt zich in de Kortenbosstraat 217 te Sint-Truiden. We betreden de villa via de inkomhal. Er is een grote lichtrijke living met grote raampartijen aan de zuidkant van de woning. Aanpalend is de volledig ingerichte keuken. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een bureauruimte. en 2 badkamers. De tuin is oostelijk georiënteerd en er is een garage in de tuin. Voordelen van deze villa: -EPC B -5 slaapkamers -grote tuin P-score D G-score D En savoir plus ?

5 Chambre(s) 227 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Tienen (RBI88262)
365 000 €

3300 Tienen

Deze instapklare woning bevindt zich in Goetsenhoven, Mysteriestraat 16. Met het bruisende stadscentrum van Tienen op slechts enkele minuten afstand en een directe verbinding met belangrijke invalswegen, biedt deze prachtige woning alles wat je nodig hebt. Je bent op 5 min van de oprit van de E40 te Hélécine en Tienen. Met een oppervlakte van 128 m² is deze woning ideaal voor een gezin. Bij het betreden van de woning wordt je verwelkomd in de inkomhal. Deze leidt naar de lichte leefruimte met grote raampartij. De open keuken is volledig ingericht. Naastliggend is er de handige berging/wasplaats, ideaal om uw voorraad op te bergen. Vanuit de leefruimte komen we via de schuifraam naar een prachtig terras, waar je kunt genieten van de rust en de schoonheid van de tuin met grote notenboom. Op het gelijkvloers is er nog een apart gastentoilet en de badkamer met dubbel lavabomeubel en inloopdouche. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. De tweede verdieping herbergt de derde slaapkamer. Er is nog een kelder en een garage. Voordelen van deze instapklare woning: -topligging -EPC B -volledig gerenoveerd En savoir plus ?

3 Chambre(s) 128 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Villa à vendre Landen (RBI85751)
449 000 €

3400 Landen

Deze instapklare villa bevindt zich in de Gordelstraat 51 te Waasmont (Landen). De villa werd ingericht door een interieurexpert en dit kunnen we zien aan de prachtige materiaalkeuze. We betreden de woning via de voordeur en komen in de prachtige open inkomhal met hoge plafond tot aan de nok. Er is een gastentoilet en een inbouwkast voor jassen. Rechts bevindt zich de woonkamer. De woonkamer heeft een zithoek met open haard (casette) en een eethoek. De eethoek grenst aan de prachtige volledig ingerichte keuken. Het eiland bestaat uit marmer. Er is een inbouw koffiemachine, oven, stoomoven en Amerikaanse frigo. Via de keuken hebben we toegang tot de volledig ingerichte wasplaats (inbouwkasten). De inpandige garage heeft een automatische poort en nog een extra keuken. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers met inbouwkasten. De slaapgang bevat nog extra inbouwkasten. Er is een badkamer met dubbele lavabo, bubbelbad, douche en toilet. Tevens is er een grote dressing aanwezig. De zolder is toegankelijk via een trapladder. De woning is volledig onderkelderd en de kelder is droog dankzij de verluchtingsraampjes. Via de keuken komen we in de veranda waarbij de raampartijen volledig opengeschoven kunnen worden, zodanig dat het een overdekt terras wordt. Hier is er een eetplaats, zitplaats en plaats voor jacuzzi. Rechts van de woning is een serre. Links van de woning is een carport. De tuin heeft prachtige vergezichten over weides en velden. Er zijn 34 zonnepanelen. Er is een alarmsysteem. Voordelen van deze prachtige instapklare villa: -ingericht door een interieurexpert -EPC B -34 zonnepanelen -tuin met vergezichten op weides en velden P-score B G-score A En savoir plus ?

3 Chambre(s) 208 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Heverlee (RBI83112)
449 000 €

3001 Heverlee

Deze halfopen bebouwing bevindt zich in de Ter Elstlaan te Leuven. Een rustige woonwijk vlakbij de oprit van de autostrade en op 50m van de bushalte. We betreden de woning via de inkomhal. Hier is een gastentoilet en toegang tot de kelder. We komen in de grote woonkamer via een dubbele deur. De woonkamer heeft een houten parket als vloerbedekking. Aan de straatzijde is de zithoek, tussenin bevindt zich de muziekkamer en aan de tuinzijde bevindt zich de eetkamer. Via de eetkamer hebben we toegang tot de bureau/TV-hoek/speelkamer. Alsook komen we via de eetkamer in de lichtrijke leefkeuken. Via de schuiframen hebben we toegang tot het terras en de mooie tuin. Via de keuken komen we in de inpandige garage. Op de tussenverdieping is de eerste kinderkamer. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers en 2 badkamers met douche en lavabomeubel. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers en de stookruimte met condensatieketel. Voordelen van deze woning te Leuven: -Topligging -Oprit en garage -5 slaapkamers -2 badkamers -EPC C En savoir plus ?

5 Chambre(s) 223 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Landen (RBI83021)
198 000 €

3400 Landen

Deze woning bevindt zich in de Koningin Astridlaan te Landen. Het betreft een halfopen bebouwing met garage ondergronds. De woning bevat een hal, lving, woonkamer, keuken, toilet, badkamer en veranda op het gelijkvloers. Er is nog een tuinberging achter de woning. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een bureau. De zolder is toegankelijk met een vaste trap en kan ingericht worden als 4e slaapkamer. Er is een grote tuin achter de woning van 7 are. P-score A G-score A En savoir plus ?

4 Chambre(s) 135 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Diest (RBI75045)
330 000 €

3290 Diest

Deze op te frissen woning met handelspand bevindt zich te Deurne-Diest. Op een perceel van 25 are 13 ca. De woning betreden we via een centraal gelegen gang. Eén slaapkamer bevindt zich vooraan, de 2 andere slaapkamers bevinden zich achteraan de woning. De living bevindt zich aan de voorkant van de woning en heeft veel lichtinval. Aansluitend bevindt zich de keuken met toegang tot de veranda. Achteraan de woning bevindt zich ook een overdekt terras en de tuin. De badkamer bevat een douche, toilet en lavabo. Via de gang hebben we toegang tot de winkelruimte. Er is een grote etalage aanwezig. Achter de winkel bevindt zich het werkhuis dat toegankelijk is via een garagepoort, zodanig dat deze ook als garage kan benut worden. Er is een gang met toegang tot de stookruimte en een apart toilet. Tevens is er nog een opslagruimte. Rechts van de woning zijn er nog 2 garageboxen. Voordelen van de woning met handelpand: -grote tuin van 25 are -bungalow -handelpand -3 garages -parking En savoir plus ?

3 Chambre(s) 364 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Linter (RBI75044)
475 000 €

3350 Linter

We bevinden ons in de Ransbergstraat te Linter. Voor het gebouw bevindt zich een grote parking. De toegang van het privé gedeelte is via de deur aan de rechterzijde. In de inkomhal is de trap naar het appartement. Het appartement heeft een grote living met veel ramen. De zithoek heeft een inbouwhaard. De keuken is volledig uitgerust. De 3 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. De badkamer heeft een lavabo, een bad en een toilet. De garage is toegankelijk via de garagepoort, alsook via de inkomhal De garage heeft een totale oppervlakte van 600m². Er is een apart bureel, een wachtplaats en verschillende bergingen. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 144 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Surface commerciale à vendre Landen (RBI75043)
195 000 €

3400 Landen

Dit handelspand is gelegen op de hoek van het Marktplein en de Stationsstraat te Landen: Dé commerciële straat van de stad. We betreden het handelspand via de deur op de hoek. Er zijn zowel aan de Stationsstraat als aan het Marktplein grote ramen, ideaal om vitrines te maken. De handelsruimte heeft een oppervlakte van 96m². Op het gelijkvloers is er een apart toilet. Er is een grote kelder aanwezig van dezelfde oppervlakte als de handelsruimte. Deze is toegankelijk via de trap naast de toog. Ideaal voor stockageruimte. In de kelder is tevens een keukentje voorzien. Parkeergelegenheid op het Marktplein. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Hoegaarden (RBI71423)
349 000 €

3320 Hoegaarden

Deze instapklare villa bevindt zich in de Valleistraat te Hoegaarden. Rechts van de villa is een straatje dat toegang geeft tot de achterliggende garage. Dit straatje mondt uit in een karrespoor en nodigt ons uit voor een wandeling in de velden. We betreden de woning via de inkomhal. Links bevindt zich de bureelruimte. In de bureelruimte staat een houtkacheltje. We gaan een paar trapjes op en we kunnen rechts naar de living en links naar de keuken. De living heeft een schouw in de salonruimte. De keuken is volledig ingericht en heeft zich op het terras. Via de keuken komen we in de achterinkom. Hier bevindt zich een apart toilet. Achteraan is er de wasruimte met stookplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers en een badkamer met toilet, dubbele lavabo, douche en bad. De slaapkamer vooraan zou kunnen opgesplitst worden in 2 slaapkamers. De zolder is toegankelijk via een valluik. Achter het terras is de grote garage en opslagplaats (ongeveer 90 m²). Via een trapje achter de garage komen we in de hoger gelegen afgesloten tuin. Voordelen van deze instapklare villa: -EPC D -grote woning van 214m² -3 tot 4 slaapkamers En savoir plus ?

3 Chambre(s) 214 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison de maître à vendre Hoegaarden (RBI71418)
249 000 €

3320 Hoegaarden

Deze statige herenwoning bevindt zich bij het binnenrijden van Hoegaarden. Bij het betreden van de woning bemerken de grandeur van welleer. De hal heeft een authentieke vloer en statige trap. Via een dubbele deur betreden we de living. De hoge palfonds geven een gevoel van ruimte. Een glas-in-lood raam geeft toegang tot de orangerie met aanpalend de nog in te richten keuken. Aanpalend aan de keuken is er een berging met voorzieningen voor wasmachine en een apart toilet. Op de tussenverdieping bevindt zich de badkamer en een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Via een vaste trap komen we op de nog in te richten zolder. De mooie tuin is eveneens toegankelijk via de de Jules Lowetlaan. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 245 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Bunsbeek (RBI69386)
498 000 €

3380 Bunsbeek

In Bunsbeek, deelgemeente Glabbeek, op de Vissenakensesteenweg 16, vlakbij verschillende grootwarenhuizen én op 5 minuten rijden van het centrum van Tienen, bevindt zich deze ruime woning met grote tuin en paardenweide. Gelegen op slechts 10 minuten rijden van opritten E40 en E314 en op wandelafstand van school en bushalte. De volledig gerenoveerde en instapklare woning, beschikt over een oprit met plaats voor maar liefst 3 wagens en een charmante voortuin. Onder de woning, bevindt zich een ruime garage/kelder met sectionaalpoort die ook toegang biedt tot de inkomhal van het huis. Via de inkomhal, kom je onmiddellijk in de lichtrijke, open leefruimte met open keuken die doorloopt doorheen het huis en uitkijkt op de tuin en paardenweide. De moderne keuken is volledig ingericht: oven, microgolf, keukeneiland met inductie kookplaat en luchtafvoer dampkap, ingebouwde koelkast, vaatwasmachine … Daarenboven bevindt er zich ook een apart toilet aan de tuinkant van de ruimte. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers en een omvangrijke badkamer met tweepersoonsbad, ruime (regen)douche, dubbele lavabo en toilet. De tweede verdieping is toegankelijk via een nieuwe, eiken trap. Deze lichtrijke verdieping is volledig gemoderniseerd met 2 Velux dakramen en voorzien van een bergruimte, grote kamer en plaats naar wens (bv: leesruimte, bureauruimte, master bedroom, zolderruimte …). Voor de paardenliefhebbers en hoveniers, is er tenslotte nog de volledig (met hout en schrikdraad) omheinde, uitgestrekte tuin van maar liefst 34 are. Deze is voorzien van een groot terras met goed onderhouden grasveld, overdekt kippenhok en paddock paradise, bestaande uit: gedraineerde paddock, 3 volledig uitgeruste stallen, een hooizolder, een hooischuur, een track rondom de weide en een aangelegd voedselbos. Genoeg plaats dus voor maar liefst 3 paarden en talloze andere diertjes naar keuze! Bovendien is er een IP-camera aanwezig om de tuin vanop afstand te kunnen bekijken. De gehele woning is volledig onderkelderd en is voorzien van: - verwarming op stookolie en lucht-lucht warmtepomp met slimme radiatorknoppen die in elke ruimte afzonderlijk bedienbaar zijn via een app; - (pvc) ramen met driedubbel hoogrendementsglas en intelligente, elektrische rolluiken; - Daikin airconditioning systemen in verschillende ruimtes; - zonnepanelen 3,96 kWp zuid-zuid-oost georiënteerd (opbrengst tussen de 4000 en 4500 kWh per jaar). En savoir plus ?

3 Chambre(s) 184 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Saint-Trond (RBI64405)
269 000 €

3800 Saint-Trond

Deze woning is gelegen op de Tiensesteenweg 142 te Sint-Truiden. Vlakbij het voetbalstadion Stayen, de scholen, het station en het centrum van Sint-Truiden We betreden de woning via de inkomhal. Hier bevindt zich een gastentoilet. Op het gelijkvloers ligt er een gemakkelijk te onderhouden steentapijt. Rechts komen we in de living. De living is opgedeeld in een eetkamer en zitkamer. Achteraan ligt de volledig ingerichte nieuwe keuken. Vanuit de keuken komen we in de badkamer met lavabo meubel in inloopdouche. Via de badkamer hebben we toegang tot de wasplaats. Zowel via de keuken als via de wasplaats kunnen we de koer betreden. Via de zithoek hebben we toegang tot de trappenhal. Hier is plaats om grote kasten te plaatsen. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een apart toilet. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een zolder. Voordelen van deze volledig gerenoveerde woning: -EPC C -6 slaapkamers -Topligging -Elektriciteit conform En savoir plus ?

6 Chambre(s) 202 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Landen (RBI64404)
365 000 €

3400 Landen

Deze prachtig gerenoveerde woning bevindt zich in Attenhoven (Landen). De inkomhal bevindt zich centraal in de woning. Hier is er een gastentoilet en een berging met plaats van wasmachine en droogkast. Vooraan is de zitruimte. Achteraan is de eetruimte met keuken. Dankzij de grote raampartijen jhebben we hier een mooi zicht op terras en tuin. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer met bad, lavabo en toilet. Een handdoekradiator is aanwezig. Op de tweede verdieping is er een derde grote slaapkamer. Voordelen van deze volledig gerenoveerde woing: -EPC B -instapklaar -3 slaapkamers -grote tuin van 9 are P-score D G-score A En savoir plus ?

3 Chambre(s) 213 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Attenhoven (RBI60454)
149 000 €

3404 Attenhoven

Volledig te renoveren woning gelegen in de Lindestraat te Attenhoven (Landen). Grote tuin. Nieuw dak. Vele mogelijkheden. Op 10 minuten van centrum Landen met zijn station, scholen en winkels. En savoir plus ?

4 Chambre(s) 131 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Hoegaarden (RBI59351)
298 000 €

3320 Hoegaarden

De woning bevindt zich op de hoek van de Jules Lowetlaan en de Bleysstraat. Deze woning betreft een halfopen bebouwing met westelijke tuin. We betreden de woning via de inkomhal. De hal heeft een mooie zwart wit dambord vloer. Rechts bevindt zich een gangetje met gastentoilet en toegang tot de keuken. De living is opgesplitst in een zithoek vooraan en eethoek achteraan. De eethoek heeft zicht op de tuin. Via de eethoek komen we in de leefkeuken. Deze leefkeuken heeft een mooie authentieke vloer en heeft een aparte ontbijthoek. Via de keuken hebben we toegang tot de kelder. Achteraan de woning is er een grote veranda. Deze veranda heeft een prachtig zicht op de westelijke tuin. In de tuin is er een tuinberging en een aparte garage. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer met een lavabo en bad. Er is toegang tot de nog in te richten zolder via een trapluik. Op de zolder kunnen nog 2 slaapkamers gemaakt worden. Gelegen in een rustige wijk. Vlakbij de oprit van de autostrade E40. Voordelen van deze mooie woning: -Grote solide woning met 3 slaapkamers, mogelijk 5 slaapkamers -Topligging -Grote tuin van 7 a 38 ca -Nieuwe PVC ramen En savoir plus ?

3 Chambre(s) 140 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Linter (RBI59350)
335 000 €

3350 Linter

We bevinden ons in de Bonastraat te Wommersom (Linter), een rustig straatje met plaatselijk verkeer. Ter hoogte van nummer 8 houden we halt en vinden we deze vernieuwde woning met 3 slaapkamers. We betreden de woning via de inkomhal, we lopen meteen door naar de woonkamer dewelke voorzien is van een eet- en zitplaats. Aansluitende is er de nieuwe open keuken. Tevens vinden we op het gelijkvloers nog een badkamer met ligbad en douche. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, ook de zolderverdieping werd omgetoverd tot een mooie slaapkamer. De grote troef is de zuidwest gerichte tuin met zwembad en poolhouse. De nieuwe eigenaars zullen hier kunnen genieten van maar liefst 1.873m² aan grondoppervlakte. De omliggende velden zorgen ervoor dat je ten volle van de rust kunt genieten. Benieuwd om deze vernieuwde woning samen met één van onze collega’s te bezoeken? Maak vandaag nog een afspraak via ### / ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 156 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Landen (RBI58492)
349 000 €

3400 Landen

We betreden deze instapklare woning via de hal met ingemaakte kast engastentoilet. Links bevindt zich de living met salon en eetkamer. Via de volledig ingerichte open keuken komen we in de tuinkamer met grote ramen en zicht op de tuin. Rechts bevinden zich een badkamer met douche en 2 slaapkamers. Een berging bevindt zich centraal. De wasplaats bevat nog een keuken met plaats van wasmachine en droogkast. Via de trap in de wasplaats komen we op de verdeiping terecht. Hier is er nog een leefruimte (eventueel op te splitsen tot 2 slaapkamers), een dressing, een slaapkamer en een ruimte geschikt voor 2e badkamer. Er is een overdekt terras. In de tuin is er een grote garage en tuinberging. Voordelen van deze woning: -kangoeroewoning mogelijk -3 leefruimtes -4 slaapkamers (5 mogelijk) -warmtepomp -de tuin is een oase van rust En savoir plus ?

4 Chambre(s) 215 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Landen (RBI58491)
190 000 €

3400 Landen

De woning bevindt zich in Dries 4 te Landen. Het betreft een halfopen bebouwing. Via de straat rechts van de woning hebben we toegang tot de garage. We betreden de woning via de inkomhal. Hier ligt een mooie authentiek vloer. Via een statige dubbele deur komen we in de living. Deze is opgedeeld in een zithoek en eethoek. Achter de living ligt de leefkeuken. Hier hebben we plaats voor een ontbijthoek en een kookgedeelte. De keuken geeft toegang tot het koertje. Via het koertje komen we in de garage. Achter de keuken ligt de gerenoveerde badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en een apart toilet. Hier is aansluiting voor de wasmachine. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping. Hier is de 4e slaapkamer en de zolder, die ook omgevormd kan worden tot slaapkamer. Er is een droge kelder. Voordelen van deze stevige woning: -goede ligging -4 tot 5 slaapkamers -inpandige garage En savoir plus ?

4 Chambre(s) 161 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Villa à vendre Gingelom (RBI58490)
549 000 €

3890 Gingelom

Deze woning bevindt zich in de Langstraat te Montenaken (Gingelom). Via de voordeur komen we in de statige hal terecht. Zowel in de hal en als in living ligt er tijdloze Carrara marmer als vloerbedekking. De living betreden we via een dubbele glazen deur. Eerst komen we in de zithoek terecht, vervolgens in de zithoek met open haard en tot slot in de eetkamer met zicht op de prachtig aangelegde tuin. Via de eetkamer hebben we toegang tot de ontbijthoek met aansluitend de keuken. Tevens is er nog een TV-kamer naast de ontbijthoek die toegang geeft tot de bureau in de praktijkruimte. Via de keuken komen we in de berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Deze berging geeft toegang tot de inpandige garage, waar plaats is voor 2 wagens. De praktijkruimte heeft een aparte inkom. Via de voordeur komen we in de inkomhal met apart toilet. Links van de inkomhal is de wachtzaal. Achter de inkomhal is er nog een gang met toegang tot de 2 praktijkruimtes en bureau. De eerste verdieping bevat 6 slaapkamers en een nog in te richten zolder. De masterbedroom heeft een balkon met zicht op de tuin, een ensuite badkamer met bad, douche en dubbele lavabo en een dressing. De tweede verdieping is te betreden via een luik en hier kunnen nog 2 extra slaapkamers gemaakt worden. Naast de woning is een grote publeke parking. Via deze parking is er toegang tot de tuin door de gietijzeren poort. Hier zijn nog enkele staanplaatsen voor de wagen mogelijk. Voordelen van deze prachtige villa: -6 slaapkamers, 9 mogelijk -praktijkruimte met aparte inkom -grote publieke parking naast de woning -EPC D -prachtig aangelegde tuin met terras P-score D G-score D En savoir plus ?

6 Chambre(s) 528 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler