ERA ONE Beerse (2340 Beerse)

"ERA ONE, EERST IN SERVICE!"
Lindenlaan 1 - 2340 Beerse

Numéro IPI 509.667

era.be/nl/era-one

Reeds 27 jaar staat het team van ERA ONE je met veel enthousiasme bij in de zoektocht naar jouw droomwoning! Wij staan in voor een allesomvattende dienstverlening voor iedereen die een vastgoedbehoefte heeft met appreciatie voor resultaat, transparantie, menselijkheid en toegevoegde waarde. Zoek je dat unieke pand, de best mogelijke prijs voor jouw eigendom of gewoon een lekkere kop koffie? Bij ERA ONE ben je hiervoor aan het juiste adres. Tout voir Réduire
Reeds 27 jaar staat het team van ERA ONE je met veel enthousiasme bij in de zoektocht naar jouw droomwoning! Wij staan in voor een allesomvattende dienstverlening voor iedereen die een vastgoedbehoefte heeft met appreciatie voor resultaat, transparantie, menselijkheid en toegevoegde waarde. Zoek je dat unieke pand, de best mogelijke prijs voor jouw eigendom of gewoon een lekkere kop koffie? Bij ERA ONE ben je hiervoor aan het juiste adres.
Heures d'ouverture ERA ONE Beerse
lundi- *- *
mardi- *- *
mercredi- *- *
jeudi- *- *
vendredi- *- *
samedi- *- *
dimanche--

* Sur rendez-vous uniquement

339 000 €

2340 Beerse

Knusse woning met 2 slaapkamers op mooi perceel van ca. 618 m². De woning werd recent grotendeels gerenoveerd en is een ideale starterswoning. De acht ... En savoir plus ?

2
114 m²
1
contacter
détails
E-mail
Appeler

Nous n'avons trouvé que peu de résultats correspondant à vos critère.