Bonne Vastgoed (8340 Damme)

"Laurenz Bonne helpt u graag verder"
Monnikeredestraat 11 - 8340 Damme

Numéro IPI 508 686

bonnevastgoed.be

Met de nodige kennis, ervaring en gedrevenheid sta ik u graag bij voor een vlotte verkoop of aankoop van woningen, gronden, appartementen, commercieel vastgoed, hoeves,... en dit hoofdzakelijk in de ruime omgeving van Brugge en Damme (van Maldegem tot Zedelgem, van Zeebrugge tot Oostkamp,... ) . Bij Bonne Vastgoed staan persoonlijke begeleiding en service centraal. U wordt van waardebepaling tot notariële akte steeds bijgestaan door éénzelfde contactpersoon, zaakvoerder Laurenz Bonne. Gedrevenheid ; mijn sleutelwoord. Via Bonne Vastgoed krijgt elke kandidaat de kans het pand zijn/haar keuze te bezichtigen wanneer het past dus ook na de kantooruren en in het weekend. Pas als alle geïnteresseerden de mogelijkheid gehad hebben om een pand te bezichtigen kan het aan de beste voorwaarden verkocht worden. Wenst u meer info? Wenst u een afspraak, of een gratis waardebepaling van uw eigendom? Bel Bonne Vastgoed op Tel +32 468 10 40 40 of mail naar Contact . Laurenz Bonne helpt u graag verder. Tout voir Réduire
Met de nodige kennis, ervaring en gedrevenheid sta ik u graag bij voor een vlotte verkoop of aankoop van woningen, gronden, appartementen, commercieel vastgoed, hoeves,... en dit hoofdzakelijk in de ruime omgeving van Brugge en Damme (van Maldegem tot Zedelgem, van Zeebrugge tot Oostkamp,... ) . Bij Bonne Vastgoed staan persoonlijke begeleiding en service centraal. U wordt van waardebepaling tot notariële akte steeds bijgestaan door éénzelfde contactpersoon, zaakvoerder Laurenz Bonne. Gedrevenheid ; mijn sleutelwoord. Via Bonne Vastgoed krijgt elke kandidaat de kans het pand zijn/haar keuze te bezichtigen wanneer het past dus ook na de kantooruren en in het weekend. Pas als alle geïnteresseerden de mogelijkheid gehad hebben om een pand te bezichtigen kan het aan de beste voorwaarden verkocht worden. Wenst u meer info? Wenst u een afspraak, of een gratis waardebepaling van uw eigendom? Bel Bonne Vastgoed op Tel +32 468 10 40 40 of mail naar Contact . Laurenz Bonne helpt u graag verder.

8020 Oostkamp

325 000 €

Binnenkort uw intrek nemen in een energiezuinig nieuwbouwproject in het centrum van Oostkamp? Mis deze kans niet! Het gebouw scoort bijzonder goed qua energiezuinigheid (E-Peil 10!) dankzij de Daikin lucht-water WARMTEPOMPEN met vloerverwarming, ZONNEPANELEN, superisolerende beglazing, vloer- muur- en dakisolatie, ventilatie type D,… . Dankzij het E-peil 10 geniet u gedurende 5 jaar van VRIJSTELLING ONROERENDE VOORHEFFING. De afwerking kiest u volledig zelf. Tot slot zijn er GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN VOOR LIFT in dit kleinschalige gebouw. Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 93 - 119 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

9990 Maldegem

449 000 €

Koop deze woningen NU NOG AAN 6% BTW! Binnenkort uw nieuwe energiezuinige thuis in een rustige straat in Maldegem maken? Mis deze kans niet! Van deze 4 nieuwbouwwoningen met 4 slaapkamers is de binnenafwerking gestart. De woningen scoren zeer goed qua energiezuinigheid dankzij de WARMTEPOMPEN met vloerverwarming, 19 ZONNEPANELEN per woning, superisolerende beglazing, vloer- muur- en dakisolatie, ventilatie type C+,… Daarnaast is per woning in regenwaterput van 10.000L voorzien. De keukens zijn voorzien van hardsteen werkblad, veel kastruimte en AEG kwaliteitstoestellen (kookplaat, oven, combi-oven, dampkap, vaatwas en koelkast) en worden gemaakt door een lokale schrijnwerker met oog voor detail. De badkamers bieden zowel ligbad als douche. De woningen zijn gelegen op wandelafstand van het centrum Maldegem. Daarnaast is er een vlotte verbinding met Antwerpen via de N49 en met het binnenland via de E40 te Aalter. Op deze locatie binnenkort energiezuinig komen wonen? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain 2 unité(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler
385 000 €

9990 Maldegem

Binnenkort uw nieuwe energiezuinige thuis in een DOODLOPENDE STRAAT in Maldegem maken? Mis deze kans niet! Van deze 13 nieuwbouwwoningen wordt binnenkort gestart met de binnenafwerking. Hierbij kiest u volledig zelf nog de keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren, … De woningen scoren zeer goed qua energiezuinigheid dankzij de GEOTHERMISCHE WARMTEPOMPEN met vloerverwarming op het gelijkvloers, ZONNEPANELEN, superisolerende beglazing, vloer- muur- en dakisolatie, ventilatie type D,… De keukens zijn voorzien van AEG kwaliteitstoestellen, composiet werkblad, .. . De woningen zijn gelegen op wandelafstand van verschillende supermarkten en vlakbij centrum Maldegem. Daarnaast is er een vlotte verbinding met Antwerpen via de N49 en met het binnenland via de E40 te Aalter. De leefruimtes en tuinen zijn allen zuid én zuidwest gericht, waardoor u steeds voldoende zon- en lichtinval geniet dankzij de grote schuiframen. Er is keuze tussen woningen van 3 tot 4 slaapkamers en oppervlaktes van 127 tot 160m² bewoonbare oppervlakte. Verder kunt u kiezen tussen een inpandige garage of een carport. De tuinomheiningen zijn inbegrepen in de prijs. Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
875 000 €

9990 Maldegem

Deze bijzonder ruime villa (301m² bewoonbaar) met loods op 3571m² kan het ideale onderkomen voor wie wonen met werken en/of hobby wenst te combineren. De ligging langs de Aalterbaan kan tevens commercieel interessant zijn. De woning is ingedeeld in: Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, ruimte en lichtrijke leefruimte met zithoek en eetplaats, keuken, bureau, berging en toegang tot de loods. Eerste verdieping: grote nachthal, 4 ruime slaapkamers en badkamer. Zolder: bergzolder. Buiten: aangelegde voortuin, oprit langs 2 wegen en parkeerplaats voor 15 wagens. Van deze bijzonder ruime woning met loods uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor de prijs en meer info via ### of ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 301 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
279 000 €

8340 Sijsele

KOM DEZE WONING ZONDER AFSPRAAK BEZOEKEN TIJDENS DE OPENDEUR VAN 09/12 TUSSEN 10u EN 12u. Of contacteer Bonne Vastgoed voor een eerder bezoek. De woning is gelegen op een zongericht perceel in een rustige straat nabij het centrum van Sijsele - op wandel- en fietsafstand van bakkers, slagers, supermarkten, scholen,… en op een dikke 10 minuten van Brugge. De woning is ingedeeld in: Gelijkvloers: inkom/traphall, living met eetplaats en zithoek, keuken, kelderruimte, garage, berging/wasplaats, toilet en een bijgebouw als werkplaats/atelier. De eerste verdieping biedt 2 slaapkamers en 1 hobbykamer die als 3de slaapkamer kan ingericht worden, badkamer met lavabo en douche, zolderruimte. In de slaapkamers zijn de standvensters in PVC schrijnwerk met dubbele beglazing. Buiten: oprit voor 2 wagens voor-, zij- en achtertuin. Bijgebouwen in de tuin ideaal als werkplaats. Van deze rustig gelegen woning en garage uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
895 000 €

9900 Eeklo

Deze authentieke woning is gelegen op een boogscheut van centrum Eeklo vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer. Door de centrale ligging geniet je van een vlotte verbinding zowel richting de kust als richting het binnenland. De woning is doorheen de jaren steeds up-to-date gehouden en gerenoveerd. Zo zijn er 26 zonnepanelen geplaatst, nieuwe goten, een pelletkachel, schilderwerken, kwalitatief raamwerk, … Zo zal je zien dat er mooi gebruik is gemaakt van de houten balken, natuursteen, houten afwerking, … een echte topper dus. Door de grote bewoonbare oppervlakte zijn er in dit pand heelwat mogelijkheden. Zo kan in deze villa perfect een vrij beroep geïntegreerd worden. Achteraan het perceel beschik je over voldoende parkeerplaatsen. Een andere mogelijkheid zou zijn om dit pand te gaan inrichten als kangoeroewoning/zorgwoning met elk voldoende private delen. Indeling: Gelijkvloers: ruime inkomhal, gastentoilet - woonkamer met parket en open haard (momenteel pelletkachen geïnstaleerd) - een afzonderlijke eetplaats/bibliotheek/bureau - volldig ingerichte keuken met eetplaats met grote raamparijen die uitgeven op de tuin – wasplaats - slaapkamer/bureau - badkamer met douhe en toilet - kelder 1e verdiep: ruime nachthal voorzien van ingemaakte kasten - 3 slaapkamers - 4e slaapkamer met ensuite badkamer voorzien van dubbele lavabo, toilet en ligbad – 2e badkamer met dubbel lavabo, ligbad en toilet 2e verdiep: zolderruimte waar het mogelijk is extra ruimtes/kamers te creëren. Aansluiting voor verwarming is reeds voorzien. Bijgebouw: polyvalente ruimte met op de 1e verdieping een sauna en douche Dubbele garage. Bovendien geniet je van een grote tuin waar het heerlijk vertoeven is. Het perceel betreden we via een lange oprijlaan met op het einde voldoende parkeergelegenheid. Bent u benieuwd naar deze prachtige woning met adembenemende tuin? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

5 Chambre(s) 395 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
415 000 €

8310 Sint-Kruis

KOM DEZE WONING ZONDER AFSPRAAK BEZOEKEN TIJDENS DE OPENDEUR VAN 02/12 TUSSEN 13u EN 15u. Of contacteer Bonne Vastgoed voor een eerder bezoek. Bent u op zoek naar een alleenstaande woning die nabijheid van alle winkels, scholen, … combineert met een adembenemend open zicht over de velden? Mis deze kans niet! Deze woning is gelegen in de Pijpeweg op een perceel van 800m² en kan na opfrissingswerken het ideale onderkomen vormen voor jong en oud. De woning opgebouwd met betongewelven en is ingedeeld in: Gelijkvloers: inkomhal, keuken (14m² - met eethoek en veel kastruimte), woonkamer (37m² - met zitkamer en eetkamer), garage (21m²) met zolder boven, toilet, wasplaats en berging (16m²). Eerste verdieping: nachthal, 2 ruime slaapkamers, 2 x kinderkamer/bureau/dressing en badkamer (met douche, lavabo en toilet). Buiten: voortuin, oprit en achtertuin met terras en gazon. Van deze alleenstaande woning met zicht over de velden uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 172 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

Binnenkort uw intrek nemen in een energiezuinig appartement in het centrum van Oostkamp? Mis deze kans niet! De appartementen scoren zeer goed qua energiezuinigheid (E-Peil 10!) dankzij de Daikin lucht-water WARMTEPOMPEN met vloerverwarming, ZONNEPANELEN, superisolerende beglazing, vloer- muur- en dakisolatie, ventilatie type D,… . Dankzij het E-peil 10 geniet u gedurende 5 jaar van VRIJSTELLING ONROERENDE VOORHEFFING. De afwerking kiest u volledig zelf bij de verschillende lokale leveranciers. Zo maakt u zelf uw keuze op vlak van keuken, badkamer, vloeren, deuren,… Indeling: inkomhal, gastentoilet, leefruimte met open keuken (43m²), ruime berging, badkamer (8m²) en 2 slaapkamers (15 en 10m²). Vanuit de leefruimte is toegang tot het zongericht terras (zuid-west). Tot slot zijn er GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN VOOR LIFT in dit kleinschalige gebouw. Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 93 8 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
415 000 €

8310 Sint-Kruis

De woning is gelegen in een rustige straat te Male met scholen, buurtwinkel, bakker, slager, … op wandelafstand en de Maalse Steenweg op fietsafstand. Daarnaast zijn de centra van Sint-Kruis en Brugge vlakbij en vlot bereikbaar via het openbaar vervoer. De woning werd steeds perfect onderhouden alsook werden steeds de nodige werken uitgevoerd. De woning is ingedeeld in: Gelijkvloers: Inkomhal, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met zithoek en eetplaats, aansluitend de uitgeruste keuken, koele berging, wasplaats met achterdeur, 2 slaapkamers, badkamer (met ligbad, lavabo en toilet) en garage. Zolder: grote zolder met MOGELIJKHEID TOT 3 EXTRA SLAAPKAMERS. Verwarming: centrale verwarming op aardgas + vloerverwarming. Deze woning kan het ideale onderkomen worden voor jong én oud. Van deze residentieel gelegen alleenstaande woning met zuidgerichte tuin uw thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
479 000 €

8340 Moerkerke

KOM DEZE WONING ZONDER AFSPRAAK BEZOEKEN TIJDENS DE OPENDEUR VAN 02/12 TUSSEN 10u EN 12u. Of contacteer Bonne Vastgoed voor een eerder bezoek. Bent u op zoek naar een woning die het gezellige dorpsleven te Moerkerke combineert met een de rust van een doodlopende straat? Mis deze kans niet! De woning wordt getypeerd door gebruik van authentieke materialen en is ingedeeld in: Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, woonkamer met zithoek en eetplaats, vernieuwde keuken (2009 – met hardsteen werkblad, veel kastruimte en NOVY kwaliteitstoestellen kookplaat, dampkap, vaatwas, koelkast en spoelzone), uitbouw met eetplaats, wasplaats, douche en garage/gelijkvloerse slaapkamer + berging. Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers (17 ,11 en 11m²) en badkamer (ligbad met douchescherm, toilet en lavabo). Buiten: aangelegde voortuin, oprit, carport, zijtuinen en aangelegde achtertuin met tuinberging, overdekte terras. Van deze villa in doodlopende straat in het centrum Moerkerke uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 182 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
345 000 €

8000 Bruges

Deze woning is gelegen in een rustige straat op enkele minuutjes wandelen van het centrum van Brugge. Daarnaast is er een lager schooltje naast de woning gelegen en zijn verschillende winkels in de omgeving te bereiken. Indeling: Gelijkvloers: garage, inkomhal, leefruimte met zithoek en eetplaats, uitgeruste keuken (met gaskookplaat, dampkap, oven, koelkast en spoelzone) en badkamer (met ligbad, toilet en lavabo). Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers en vaste trap naar tweede verdieping. Tweede verdieping: geïsoleerde bergzolder met mogelijkheid tot extra slaapkamer (s). Buiten: zongerichte achtertuin. De garage biedt MOGELIJKHEDEN VOOR ZELFDSTANDIG BEROEP/HOBBY/… . Van deze rustig gelegen woning met garage en zuidgerichte tuin uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 146 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
549 000 €

8340 Damme

Deze recente (2000), goed onderhouden woning is gelegen in een doodlopende straat en biedt u daarnaast een vlotte verbinding met de kust, Brugge en het binnenland,... Indeling: Gelijkvloers: Inkom, toilet, leefruimte met zithoek en eetplaats (34m²), uitgeruste keuken met eetplaats (21m² - met kookplaat, dampkap, vaatwas, koelkast, oven en spoelgedeelte), wasplaats met doucheruimte en achterdeur. Eerste verdieping: hall, 3 slaapkamers (16, 14 en 13m²), dressingruimte (8m²), badkamer (9m² - met ligbad, douche en lavabomeubel). Zolder: bergzolder. Buiten: voortuin, oprit, grote externe garage (30m²) en achtertuin met terras. De ruimte externe garage met automatische poort biedt tevens MOGELIJKHEDEN VOOR ZELFDSTANDIG BEROEP/HOBBY/… . Van deze rustig gelegen alleenstaande woning uw thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

3 Chambre(s) 196 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

Binnenkort uw nieuwe energiezuinige thuis in een rustige straat in Damme maken? Mis deze kans niet! Deze woning wordt u water- en winddicht aangeboden. De ramen worden uit Afromosia hout vervaardigd en van superisolerende beglazing voorzien. Daarnaast draaft de spouwmuurisolatie bij aan het beoogde E-peil van 13. Ondergronds zijn een regenwaterput, roilering en septische put inbegrepen. Bij het ontwerp van de woning werd de nadruk gelegd in kwaliteitsmaterialen en zon- en lichtinval met z’n zuid én westgericht leefruimte. Voorziene indeling: Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, leefruimte met eetplaats (17,5m²) en afzonderlijke zithoek (17m² - open tot de nok). Via de open keuken (16m²) komt u er in de wasberging/technische bering met achterdeur. Eerste verdieping: nachthal, apart toilet, hoofdslaapkamer (22m²) met dressing en eigen douchekamer, tweede slaapkamer (12,5m²) en tweede badkamer met ligbad en douche. Zolder: slaapkamers 3 en 4 (15 en 14m²) , gastentoilet en dressing. Tot slotte is er een vlotte verbinding met Knokke en Antwerpen via de N49. Van deze verder af te werken klassevilla uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

4 Chambre(s) 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
1 150 €

8340 Moerkerke

Residentie PRINSENHOF combineert de energiezuinigheid en strakke architectuur met oog voor kwaliteitsvolle materialen. In dit gebouw bent u niet meer afhankelijk van de stijgende gasprijzen. De verwarming wordt voorzien door individuele geothermische WARMTEPOMPEN, daarnaast werd in elk appartement gekozen voor een ventilatiesysteem type D. De ramen zijn voorzien van 1.0 hoogrendementsbeglazing met hoogwaardige aluminium profielen. Dit appartement onderscheidt zich bovendien door de GROTE BEWOONBARE OPPERVLAKTE van 108m² EN TERRASOPPERVLAKTE van 20m². De ligging te Moerkerke biedt u de rust en groene omgeving van een polderdorp met bakker, slager, supermarkt, scholen, dokter, apotheek en horeca op wandelafstand. Daarnaast bent u er slechts 10 minuten van Brugge en Knokke verwijderd. Indeling: inkomhal, gastentoilet, ruime berging, leefruimte met open keuken en toegang tot het terras, badkamer en 2 slaapkamers waarvan 1 met dressing. Beschikbaar vanaf 1 januari 2024 - huurprijs: €1150 + €50 gemeenschappelijke kosten/maand. Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 via ### of ### voor een afspraak ter plaatse, op kantoor of bij u. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 108 20 m² Terrasse
contacter
détails
E-mail
Appeler
340 000 €

9910 Knesselare

Deze woning werd afgelopen jaren vanbuiten en vanbinnen grondig gemoderniseerd. De tuin en terrassen werden door een tuinarchitect volledig heraangelegd met o.a. bijgebouw met overdekt terras en vijver. Vanbinnen werd de woning voorzien van o.a. VERNIEUWD DAK, NIEUWE KEUKEN, airco, alarm, maatkasten in de slaapkamer, bureau op maat, nieuwe hoogwaardige laminaat boven,… Qua energiezuinigheid scoort deze woning goed dankzij z’n ZONNEPANELEN, dakisolatie, dubbele beglazing, nieuwe centrale verwarmingsketel, nieuwe radiatoren, muurisolatie,… De woning, gelegen in een doodlopende straat in het centrum van Knesselare is ingedeeld in: Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte met zithoek (gashaard) en eetplaats, nieuwe eikenhouten KWALITEITSKEUKEN (met inductiekookplaat, dampkap, combi-oven, stoomoven, koelkast, diepvries, vaatwas en spoelzone), nieuwe badkamer met inloopdouche en lavabo, berging met maatkasten en toegang tot het terras. Eerste verdieping: Slaapkamers met maatkasten en airco. Buiten: oprit, doorgang naar de tuin naast de woning, aangelegde achtertuin met bijgebouw. Van deze gerenoveerde woning met prachtige tuin uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 via ### en ### En savoir plus ?

2 Chambre(s) 130 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
520 000 €

8000 Bruges

Bent u op zoek naar een woning waar u, op een zucht van centrum Brugge, wonen en werken kan combineren? Dan is dit de woning die u zoekt! Deze alleenstaande woning met praktijkruimte is makkelijk bereikbaar én u kunt werk en privé volledig gescheiden houden doordat er 2 ingangen zijn. De indeling is als volgt: Gelijkvloers: inkom, berging, gastentoilet, bureau, leefruimte met open keuken (48m² - toestellen: inductiekookplaat, dampkap met afstandsbediening, dubbele spoelbak, oven, vaatwasser en koelkast), ontbijtbar, bijkeuken (11m²) en kelderberging. Via een aparte ingang bereikt men een ruime praktijkruimte (32m²) met wachtzaal en bureauruimte. Eerste verdieping: 5 slaapkamers (19, 15, 11, 10 en 7m²), totaal vernieuwde (2022) douchekamer en badkamer (met ligbad, dubbele lavabo, toilet en bidet). Tweede verdieping: ingerichte ontspanningsruimte voorzien van een sauna en douche, berging. Buiten: oprit met plaats voor verschillende wagens en fietsen, dubbele garage (31m²), praktische tuin met tuinhuis. Daarnaast zorgt de woning voor eigen energievoorziening dankzij z'n ZONNEPANELEN. Van deze ruime woning met praktijkruimte uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of via ### En savoir plus ?

5 Chambre(s) 241 3 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
468 000 €

8340 Damme

KOM DEZE WONING ZONDER AFSPRAAK BEZOEKEN TIJDENS DE OPENDEUR VAN 09/12 TUSSEN 13u EN 15u. Of contacteer Bonne Vastgoed voor een eerder bezoek. Op zoek naar een woning op landelijke ligging met open zicht én vlotte verbinding met Knokke, Brugge,… ? Mis deze kans niet! Deze woning werd gebouwd op de breedte van 2 huizen en biedt u zo maar liefst 249m² bewoonbare oppervlakte. Er werd reeds een nieuwe centrale verwarmingsketel op aardgas voorzien. Indeling: Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, woonkamer met zithoek en eetplaats, eetkamer, uitgeruste keuken, grote garage en achterdeur naar tuin. Eerste verdieping: bijzonder grote slaapkamer (eventueel opdeelbaar), tweede slaapkamer voor dubbel bed, badkamer (met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet) en 3 kinderkamers. Zolder: bergzolder met geïsoleerde zoldervloer. Buiten: oprit voor verschillende wagens, aangelegde achtertuin met 2 terrassen en grote tuinberging. Van deze extra grote en brede woning met open zicht uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 via ### of ### En savoir plus ?

5 Chambre(s) 249 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
179 000 €

9990 Maldegem

De woning is gelegen in een rustige straat in het centrum van Maldegem en kan mits verdere opfrissing het ideale onderkomen vormen voor jong en oud. De woning bevindt zich op wandelafstand van bushalte, winkels, scholen,… De woning is ingedeeld in: Gelijkvloers: Voorplaats, trap, eetplaats met toegang tot de kelder, keuken en badkamer. Eerste verdieping: 2 kamers. Tweede verdieping: zolder. Buiten: hoofdzakelijk verharde zuidgerichte tuin met CARPORT aan het einde van de tuin. Van deze budgetvriendelijke, rustig gelegen woning met zuidgerichte tuin uw thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 dagen op 7 voor meer info via ### of ### . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
268 000 €

8470 Gistel

Dit appartement werd nog nooit bewoond. Recent werd het appartement voorzien van VLOERISOLATIE en chape, nieuwe vloeren, gloednieuwe kwaliteitskeuken met SIEMENS en BORA TOESTELLEN, nieuwe deuren, NIEUWE BADKAMER,… Daarnaast wordt het appartement getypeerd door de hoge plafondhoogte in de leefruimte. HET APPARTEMENT WERD BOVENDIEN VOLLEDIG GESCHILDERD. De BIJZONDER GOEDE EPC SCORE van 80 (A) dankt het appartement aan z'n vloer- muur- en dakisolatie, isolerende begalzing en energiezuinige CV ketel. Het appartement is ingedeeld in: -verdieping 2: Inkom, leefruimte met open kwaliteitskeuken (Bora kookplaat met afzuig van onderaan, Siemens toestellen oven, microgolfoven, koelkast en zwarte spoelbak met zwarte Franke kraan), eethoek, zithoek, nachthal, 2 slaapkamers, badkamer (met lavabo, ligbad én douche en berging). -verdieping 3: PRIVATE ZOLDER van maar liefst 52m². Daarnaast is PRIVATE PARKING in de ondergrondse verdieping INBEGREPEN in de prijs. Verkoop onder BTW stelsel. Van dit appartement met hoge afwerkingsgraad op centrale locatie uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 via ### of ### voor meer info of een bezoek ter plaatse. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 87 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

9990 Maldegem

380 000 €

Binnenkort uw nieuwe energiezuinige thuis in een DOODLOPENDE STRAAT in Maldegem maken? Mis deze kans niet! Van deze 13 nieuwbouwwoningen wordt binnenkort gestart met de binnenafwerking. Hierbij kiest u volledig zelf nog de keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren, … De woningen scoren zeer goed qua energiezuinigheid dankzij de GEOTHERMISCHE WARMTEPOMPEN met vloerverwarming op het gelijkvloers, ZONNEPANELEN, superisolerende beglazing, vloer- muur- en dakisolatie, ventilatie type D,… De keukens zijn voorzien van AEG kwaliteitstoestellen, composiet werkblad, .. . De woningen zijn gelegen op wandelafstand van verschillende supermarkten en vlakbij centrum Maldegem. Daarnaast is er een vlotte verbinding met Antwerpen via de N49 en met het binnenland via de E40 te Aalter. De leefruimtes en tuinen zijn allen zuid én zuidwest gericht, waardoor u steeds voldoende zon- en lichtinval geniet dankzij de grote schuiframen. Er is keuze tussen woningen van 3 tot 4 slaapkamers en oppervlaktes van 127 tot 160m² bewoonbare oppervlakte. Verder kunt u kiezen tussen een inpandige garage of een carport. De tuinomheiningen zijn inbegrepen in de prijs. Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via ### of ### En savoir plus ?

3 - 4 Chambre(s) 128 - 161 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler