Arcasa (2627 Schelle)

"Arcasa, uw vastgoedmakelaar."
Provinciale Steenweg 354 - 2627 Schelle

Numéro IPI 506159

arcasa.be

Heures d'ouverture Arcasa
lundi- *- *
mardi- *- *
mercredi- *- *
jeudi- *- *
vendredi- *- *
samedi- *- *
dimanche--

* Sur rendez-vous uniquement

399 000 €

2627 Schelle

Instapklare woonst in het centrum van Schelle. Deze woonst heeft volgende indeling, startende op het gelijkvloers: inkomhal, ruime garage, berging, tuin met aangelegd terras, achterliggende servitude weg met toegang tot het perceel. Eerste verdieping: leefruimte met aanpalende volledig ingerichte keuken, terras, gastentoilet. Tweede verdieping: nachthal, drie slaapkamers, tussenkamer, badkamer met inloopdouche, lavabomeubel, ligbad en toilet. Deze woning vlotte bereikbaarheid is op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, scholen,... Bijkomende troeven: B-Label, conforme elektriciteitskeuring volgens AREI, zonnepanelen met thuisbatterij, ... Wenst u deze woonst te bezichtigen? Maak dan hier uw afspraak. + Sted. in aanvr. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 237 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
189 000 €

2627 Schelle

Gelijkvloers appartement te Schelle. Deze woonst is centraal gelegen en heeft volgende indeling. Inkomhal met gastentoilet, leefruimte met aangrenzende keuken, twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en lavabomeubel. Dit toegankelijk appartement heeft een conforme elektriciteitskeuring als extra troef. Achteraan het appartement bevindt zich een garagebox die mee kan worden aangekocht voor 25.000,00 euro. Vlotte bereikbaarheid naar openbaar vervoer, winkels en scholen. Alsook gelegen nabij wandel-, fietsroute. Wenst u dit gelijkvloers appartement te bezichtigen? Maak dan hier uw afspraak. +Sted. in aavr. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 70 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
199 000 €

2627 Schelle

Appartement met garagebox te Schelle Deze woonst is gelegen op de twee verdieping en heeft volgende indeling. Inkom, leefruimte met aangrenzende keuken, twee slaapkamers met toegang tot een zuidgericht terras, gastentoilet en een badkamer met ligbad. Alsook is het appartement voorzien van een garagebox. Deze kan aangekocht worden voor 25.000,00 euro. Bijkomende troeven zijn: B-label en een conforme elektriciteitskeuring volgens AREI. Bent u geïnteresseerd in dit gezellig appartement, aarzel dan niet om ons te contacteren. +Sted. in aanvr. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 84 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
199 000 €

2627 Schelle

Een terrein met 11 garageboxen wordt te koop aangeboden. Op een terrein van 511m² staan 11 garageboxen met een toegang via de Fabiolalaan. Elke box wordt afgesloten met een kantelpoort. Elektriciteit en water zijn niet aanwezig. Momenteel zijn deze boxen in gebruik en worden verhuurd. De groene zone voor de boxen (zijde Fabiolalaan) behoort ook tot het terrein Heeft u interesse dan geven wij u graag bijkomende info. +Sted. in aanvr. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
24 000 €

2627 Schelle

Bent u op zoek naar een privatieve gesloten autostaanplaats op een schitterend ligging dan hebben wij misschien de oplossing. In de ondergrondse garage van residentie 'Avenue' wordt een autostaanplaats te koop aangeboden. Heeft u interesse, neem dan zeker contact met ons op! + Sted. in aanvr. En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
349 000 €

2845 Niel

Handelswoning met verschillende mogelijkheden te Niel. Dit gebouw met centrale ligging heeft volgende indeling startende op het gelijkvloers: toonzaal, beging, veranda, koeling, tuin (990 m²) met garage en tuinhuis. Eerste verdieping: leefruimte met open ingerichte keuken, twee slaapkamers, badkamer. Zolderverdieping is ingericht als extra slaapkamer. Dit pand met parkeergelegenheden op eigen perceel heeft verschillende mogelijkheden naar inrichting toe met eventuele opties naar een praktijk of eveneens een kangeroowoning (mits regularisatie). Tevens vlotte bereikbaarheid naar openbaar vervoer, winkels, scholen,... Wenst u graag een afspraak met onze collega's om het pand te bezichtigen? Maak dan hier uw afspraak. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 313 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
825 €

2845 Niel

Dit ruim appartement wordt te huur aangeboden. Het appartement is gerenoveerd en gelegen op wandelafstand van het centrum van Niel. Onderstaand en aan de hand van de foto's geven wij u een eerste beeld van de indeling. Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer met toilet, twee slaapkamers, een polyvalente kamer en terras. Verder kan er gebruikt gemaakt worden van de fietsenstalling. Tot slot heeft u de mogelijkheid om nog een opslagruimte / garage bij te huren. Bent u opzoek naar een gelijkvloers appartement, neem dan zeker contact met ons op! Huurprijs: 825,00 euro per maand Gemeenschappelijke kosten: X Huurwaarborg: 3 maanden Plaatsbeschrijving: op te maken Beschikbaar: onmiddelijk En savoir plus ?

2 Chambre(s) 97 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
415 000 €

2845 Niel

Binnen afwerking gestart! Oplevering -> maart 2024 Halfopen bebouwing met privatieve autostaanplaats en fietsenstalling. De inkom is langs de Hamelstraat, apart toilet, leefruimte met open keuken (57m²) en berging met nutsvoorzieningen. De tuin heeft een oppervlakte van 62m² en grenst aan een servitude met autostaanplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers (17m²-5,3m²-14m²) en een badkamer 5m². Er is een zolderruimte van 35m². (zolderluik) Verkoop onder BTW en registratie. U betaald pas bij de oplevering van de woning! Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in een rustige omgeving dan maken wij graag een afspraak op kantoor. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 177 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
299 000 €

2845 Niel

Instapklare duplex appartement met groot terras. Deze woonst gelegen op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, scholen en horeca heeft volgende indeling: Inkomhal, leefruimte met open volledig ingerichte vernieuwde keuken, berging, terras. Eerste verdieping: twee slaapkamers, dressing, badkamer met ligbad en lavabomeubel, apart toilet. Er is een mogelijkheid tot het inrichten van een 3de slaapkamer. Bijkomende troeven: B-Label, conforme elektriciteitskeuring volgens AREI, lage gemeenschappelijke kosten. Alsook dient er een garage aangekocht te worden met vernieuwde sectionale poort voor €30.000,-. Wenst u dit appartement te bezichtigen? Maak dan hier uw afspraak. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 100 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
1 798 €

2850 Boom

Magazijn met kantoor te huur! De ligging van dit magazijn is ideaal, centraal in het bedrijvencentrum HOEK 76 te Boom, gelegen tegenover het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre en op enkele kilometers van de oprit van de A12 en de E19. Door haar perfect wegennet is de site toegankelijk voor alle soorten vervoer en naar veiligheid is er een permanente controle / aanwezigheid. Het magazijn dat te huur wordt aangeboden heeft een vloeroppervlakte van 210 m² met op de eerste verdieping 45m² aan kantoorruimte. Via een inkomdeur of via de sectionale poort kan het magazijn betreden worden. De foto’s geven een duidelijk beeld van de indeling. Het bedrijvencentrum koppelt steeds een dienstenpakket aan de verhuring. Zo worden volgende diensten bv. aangeboden: - Interne postbedeling; - Interne technische dienst welke bijstand verleend bij defecten of problemen; - Algemeen onderhoud van de gemeenschappelijke delen; - Ontvangst van leveringen bij afwezigheid; - Collectief afvalbeheer; - …… Bent u op zoek naar een magazijn met kantoorruimte? Vraag dan zeker uw bezoek via ### of ### En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
  Schelle (RBI63559)

2627 Schelle

570 000 €

Nieuwbouwwoning (BEN-woning: E-peil 20 of lager) in doodlopende straat genaamd Biesaerdeweg. In een zeer rustige omgeving zullen 2 halfopen bebouwingen, 1 gesloten bebouwing en 1 open bebouwing gebouwd worden. Veel lichtinval door grote glaspartijen, eet-en leefruimte welke uitgeven op een privatieve tuin, fietsenstalling of bureau, … zijn allemaal troeven welke dit project uniek maakt. Ook vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen zijn opgenomen in het standaard pakket. De woningen worden afgewerkt volgens uw eigen keuze! Aankoop onder 12% registratie op het grondaandeel & 21% BTW op de constructiewaarde. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle woning welke ‘sleutel op de deur’ afgewerkt worden en dit op een A+ locatie dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek. En savoir plus ?

3 - 4 Chambre(s) 155 - 180 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler

Laatste units in Residentie Barl’lo!Nog drie woningen, zeven appartementen alsook autostaanplaatsen en bergingen staan momenteel te koop.Nabij het centrum van Bornem maar volledig omringd door een groene omgeving alsook zeer centraal op enkele minuten van het openbaar vervoer, de N16 & A12, winkels, horeca alsook het sport- en recreatiecentrum "Breeven".Bent u opzoek naar een nieuwe (t)huis dan kan dit nieuwbouwproject misschien iets voor u zijn?Vraag dan zeker uw bezoek aan via ### . Wij gaan graag met u ter plaatsen het project bezichtigen. En savoir plus ?

3 unité(s)
contacter
détails
E-mail
Appeler

2627 Schelle

362 000 €

Nexus I is gelegen aan de Provinciale Steenweg ter hoogte van huisnummers 425-427-429. De werken starten juni 2023. Links en rechts van dit gebouw is er telkens een groene buffer van 10m en 6m. De in- en uitrit voor auto’s, fietsen en voetgangers naar de ondergrondse parking maar ook een doorgang naar het autoluw groen binnen gebied is hier gelegen. Nexus I bestaat uit: - Een commerciële ruimte van 335,10 m² met grote glaspartijen vormt een eyecatcher op het gelijkvloers. - 6 drie slaapkamer appartementen - 6 twee slaapkamer appartementen - 3 één slaapkamer appartementen De bewoonbare oppervlakte gaan van 65m² tot 130m². Er wordt ook veel aandacht besteed aan de terrassen van 12m² tot 27m². De prijzen voor Nexus I beginnen vanaf 215.000,00 euro tot 465.000,00 euro exclusief kosten. U krijgt een overzicht van de commerciële ruimte en drie willekeurig gekozen appartementen. Heeft u bijkomende vragen of interesse voor dit project contacteer ons dan zeker via ### ! Bekijk ook zeker onze projectvideo ! En savoir plus ?

1 - 3 Chambre(s) 98 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Schelle (RBI90535)
399 000 €

2627 Schelle

Ruime woning met 6 slaapkamers en inpandige garage in het centrum van Schelle. Deze grote woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 394m² waardoor co-housing, vrij beroep, samenwonen… absoluut mogelijk is. Indeling GLV: inkom, garage voor 2 auto’s, leefruimte, keuken, toilet, badkamer met douche en lavabo, berging, stadstuin 70m², droge kelder 1ste verdieping.: trappenhal, leefruimte met aangrenzend de keuken, buitentrap naar terras, 2 slaapkamers, was berging, badkamer met toilet, ligbad en dubbele lavabo. 2de verdieping.: 4 slaapkamers, berging, ruime dressing, zolderluik (stockage) De meerwaarde van deze woning is locatie, inpandige garage (2P) en het aantal slaapkamers. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging. + Sted. in aanvr. En savoir plus ?

6 Chambre(s) 394 2 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Immeuble mixte à vendre Tisselt (RBI88095)
379 000 €

2830 Tisselt

Handelswoonst met garage te Tisselt. Dit pand met vlotte bereikbaarheid naar invalswegen heeft volgende indeling: Gelijkvloers: toonzaal/winkelruimte, technische ruimte, stockagekamer met bovenliggend kantoor, polyvalente kamer, garage. Eerste verdieping: leefruimte met open keuken, apart toilet, slaapkamer. Zolderverdieping te bereiken via een vast trap is ingericht als volwaardige slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet. Bijkomende troeven: parkeren op eigen perceel, woonst + handelsruimte, centrale ligging. Dit pand heeft verschillende mogelijkheden naar uitbating toe. Wenst u deze handelswoonst te bezichtigen? Maak dan hier uw afspraak. +Sted. in aanvr. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 359 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à louer Hemiksem (RBI86421)
1 170 €

2620 Hemiksem

Dit ruim appartement gelegen op de tweede verdieping (lift) wordt te huur aangeboden. De ligging is ideaal in een rustige straat maar toch in de nabijheid van het openbaar vervoer, de A12, winkels, ... Via deze weg krijgt u een eerste beeld van de indeling. Inkomhal, ruime leefruimte, geïnstalleerde keuken, apart toilet, drie slaapkamers en de badkamer. Deze badkamer heeft een ligbad, inloop douche en dubbele lavabo. Extra troef is dat het appartement zowel aan de voor- als achterzijde een terras heeft. Bent u opzoek naar een interessant appartement, neem dan zeker contact met ons op voor een afspraak. Gemeenschappelijke kosten: X Huurwaarborg: 3 maanden Plaatsbeschrijving: op te maken Beschikbaar vanaf 1 februari 2024 En savoir plus ?

3 Chambre(s) 118 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Appartement à vendre Bornem (RBI86381)

Nieuwbouw appartement op de eerste verdieping (lift). Onderstaand en aan de hand van de foto’s geven wij u een eerste beeld van de indeling mee. Het appartement heeft een inkomhal met apart toilet en een berging. In de leefruimte van circa 30 m² wordt een open keuken voorzien, deze grenst aan het terras van 14 m². Het appartement heeft een badkamer en twee slaapkamers waarvan één ook grenst aan het terras. Tot slot heeft dit appartement nog wat bijkomende troeven: *BEN - appartement (bijna energie neutraal) *Nieuwbouw * Vloerverwarming * Eerste bewoner * Mooie, groene omgeving Bent u opzoek naar een nieuwe (t)huis dan kan dit appartement misschien iets voor u zijn? Vraag dan zeker uw bezoek aan voor dit appartement via ### . En savoir plus ?

2 Chambre(s) 85 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Garage à vendre Schelle (RBI86380)
28 000 €

2627 Schelle

Bent u op zoek naar een privatieve gesloten garagebox in een rustige omgeving dan hebben wij misschien de oplossing. Op een garagecomplex wordt een garagebox met manuele poort te koop aangeboden. Heeft u interesse, neem dan zeker contact met ons op! En savoir plus ?

contacter
détails
E-mail
Appeler
569 000 €

2627 Schelle

Halfopen bebouwing in kindvriendelijke wijk te Schelle. Deze woonst gebouwd in 1996 heeft volgende indeling, startende op het gelijkvloers. Voortuin met oprit, inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met aangrenzende keuken, was berging, garage, zuid-gerichte tuin met terras en tuinhuis. Eerste verdieping: nachthal met plaats voor een bureau, drie slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet. Bijkomende troeven: goed onderhouden, C-label, zonnepanelen, regenwaterput (3.000l), vliegenramen, … Alsook is deze woonst gelegen op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, … Wenst u deze solide woonst in een autoluwe straat te bezichtigen? Maak dan hier uw afspraak. + Sted. in aanvr. En savoir plus ?

3 Chambre(s) 155 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler
Maison à vendre Hoboken (RBI82550)
299 000 €

2660 Hoboken

Leuke gerenoveerde woonst te Hoboken. Deze vlot te bereiken woonst is gelegen op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, … Wij geven jullie graag volgende indeling mee van deze gesloten bebouwing.: Inkom, gezellige leefruimte, volledig ingerichte keuken met eiland, badkamer met inloopdouche en lavabo en toilet, tuin. Eerste verdieping: nachthal, twee slaapkamers. Bijkomende troeven: B-label, conforme elektriciteitskeuring volgens AREI, geen asbest. Wenst u deze instapklare woonst te bezichtigen? Maak dan hier uw afspraak. + Sted. in aanvr. En savoir plus ?

2 Chambre(s) 104 1 Salle(s) de bain
contacter
détails
E-mail
Appeler