LOADING...

Terrain à vendre à Maaseik (RAP89957) Online

€ 124.000
Obtenir l'adresse Leverenweg
3680 Maaseik
Carte
Référence Immovlan: RAP89957
Référence vendeur: 13843

Surface totale du terrain
512 m²
Profondeur du terrain
40 m

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

KNAPPE BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING OP 5A12CA
In Maaseik vinden we op de Leverenweg deze knappe bouwgrond terug. Het lot kent een gunstig ligging en een goede bereikbaarheid naar de nabijgelegen gemeenten As, Opglabbeek en Dilsen-Stokkom. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen of fietsen zeker geen gebrek. Voor de nodige faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer, scholen, ... kan men in de directe omgeving terecht of in het centrum van de mooie stad Maaseik zelf dat op slechts enkele minuten verwijderd van de bouwgrond ligt.
Dit mooi bouwperceel laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning, maar ook nevenbestemmingen (vb. vrij beroep, diensten of kleinhandel) worden toegelaten. Dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit en deze voldoen aan de overige vooropgestelde voorwaarden.
Het perceel heeft een straatbreedte van maar liefst 20,8 meter. De afstand tot de zijdelingse grenzen is aan weerszijde 3 meter waardoor een gevelbreedte van 14,8 meter kan voorzien worden. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 14 meter te voorzien op het gelijkvloers en een diepte van 12 meter op de eerste verdieping. Hierdoor kan een bruto bewoonbare oppervlakte van 384,8 vierkante meter worden gecreëerd.
In de zijdelingse tuinzone is een open carport... Meer weten? Surf naar www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 124.000

Services

Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 31-12-2020 06:19
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Maaseik ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!