LOADING...

Terrain à vendre à Maaseik (RAP89904) Online

€ 95.000
Obtenir l'adresse Dornernieuwstraat 49 (lot 2)
3680 Maaseik
Carte
Référence Immovlan: RAP89904
Référence vendeur: 14735

Surface totale du terrain
700 m²
Profondeur du terrain
60 m

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

KNAPPE BOUWGROND VOOR HALFOPEN BEBOUWING OP 6A 33CA

In Opoeteren, een deelgemeente van de gemeente Maaseik, vinden we op de Dornernieuwstraat naast huisnummer 51, deze knappe bouwgrond terug. Het lot kent een gunstig ligging voor een goede bereikbaarheid naar de nabijgelegen gemeenten As, Opglabbeek en Dilsen-Stokkom. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen of fietsen zeker geen gebrek. Voor de nodige faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer, scholen,... kan men in de directe omgeving terecht of in het centrum van Opglabbeek dat op slechts enkele minuten verwijderd van de bouwgrond ligt.

Het knappe perceel van 6a33ca is geschikt voor een halfopen bebouwing, heeft een breedte van 12,50 meter en een diepte van 49,75 meter. Een gevelbreedte van 9,5m mogelijk is. Er zijn 2 bouwlagen toegestaan met een bouwdiepte van 12 meter en maximaal 5 meter voor aanhorigheden. Het oprichten van een vrijstaand bijgebouw is toegelaten, doch enkel in functie van een bergplaats met een maximale oppervlakte van 30m² en een vrije ruimte van 6 meter tussen het hoofdgebouw en de eventuele bijbouw. Houdt u van groen? Afscheidingen worden bij voorkeur gedaan in haagbeplanting van max. 0,70m...Ontdek meer op www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 95.000

Services

Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-01-2021 08:58
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Maaseik ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!