LOADING...

Terrain à vendre à Dilsen-Stokkem (RAP89949) Online

€ 109.000
Obtenir l'adresse Emiel Dorlaan lot 4
3650 Dilsen-Stokkem
Carte
Référence Immovlan: RAP89949
Référence vendeur: 14387

Surface totale du terrain
911 m²
Profondeur du terrain
62 m

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

GOED GELEGEN BOUWGROND VAN 9A11CA GESCHIKT VOOR HALFOPEN BEBOUWING

In Dilsen-Stokkem vinden we langs de Emiel Dorlaan ter hoogte van nummer 2 deze knappe bouwgrond voor halfopen bebouwing van 9A11CA terug. Voor de nodige faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer en horeca-aangelegenheden kan men in de directe omgeving terecht of in het centrum van Dilsen-Stokkem dat op slechts enkele minuten van het perceel verwijderd ligt. De grond vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes. Ook liggen verschillende scholen op slecht een kilometer verwijderd, waardoor deze omgeving zich perfect leent voor gezinnen.

Er mag op het perceel een woning in halfopen bebouwing worden opgetrokken met als bestemming ééngezinswoningen. De woning mag bestaan uit 2 bouwlagen met op het gelijkvloers een maximale diepte van 17 meter en op de verdieping 12 meter. Door het bewaren van de bouwvrije zijtuinstroken van minstens 3 meter kan men een gevelbreedte van maar liefst 9 meter voorzien. Hierdoor kan er 261 vierkante meter bewoonbare oppervlakte worden gecreëerd.

Gezien de verkaveling ouder is dan 15 jaar is het mits goedkeuring van de gemeente mogelijk om af te wijken van de voorschriften... Meer weten? Surf naar www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 109.000

Services

Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 24-12-2020 06:24
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Dilsen-Stokkem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!