LOADING...

Terrain à vendre à Dilsen-Stokkem (RAP89948) Online

€ 99.000
Obtenir l'adresse Berkenlaan 6
3650 Dilsen-Stokkem
Carte
Référence Immovlan: RAP89948
Référence vendeur: 13799

Surface totale du terrain
743 m²
Profondeur du terrain
49 m

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

GOED GELEGEN BOUWGROND VAN 7A43CA GESCHIKT VOOR HALFOPEN BEBOUWING

In Dilsen-Stokkem vinden we op de Berkenlaan ter hoogte van nummer 6 deze knappe bouwgrond voor halfopen bebouwing van 7A43CA terug. De grond vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de N75 en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Dilsen-Stokkem te bieden heeft.

Er mag op het perceel een woning in halfopen bebouwing worden opgetrokken met als bestemming ééngezinswoningen. De woning mag bestaan uit 2 bouwlagen met op het gelijkvloers een maximale diepte van 17 meter en op de verdieping 12 meter. Door het bewaren van de bouwvrije zijtuinstroken van minstens 5 meter kan men een gevelbreedte van maar liefst 10 meter voorzien. Hierdoor kan er 290 vierkante meter bewoonbare oppervlakte worden gecreëerd.

Gezien de verkaveling ouder is dan 15 jaar bestaat de mogelijkheid, mits goedkeuring van de gemeente en van de eigenaar van het aanpalende lot, om af te wijken van de voorschriften waardoor een open bebouwing tot de optie behoort. Voor verdere vragen hieromtrent, kan u zich steeds wenden tot de dienst ruimtelijke ordening van de gemeente Dilsen-Stokkem.

Klaar om uw eigen project aan te gaan? In bijlage kan u alvast de verkavelingsvoorschriften downloaden. Heeft u nog verdere vragen? Meer weten? Surf naar www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 99.000

Services

Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-01-2021 09:05
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Dilsen-Stokkem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!